Boldog szülinapot - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3...
Boldog szülinapot
A megpattant

A 60-as években Anglia egyik legtehetségesebb blues-gitárosának tartották. Aztán ő lett a Rolling Stones második korszakának szólógitárosa. Nem kért azonban öt évnél többet a sztáréletből, visszahúzódott a "második vonalba", és azóta is játszik, még ha nem is róla szólnak a hangos riportok.


Robby Krieger 66 lett

Amikor a csúcsponton volt, alig-alig vették észre, hiszen a The Doors-ban minden tekintet Jim Morrisonra irányult, még akkor is, ha az együttes ereje éppen a négy fiatalember egymásra hangoltságában volt. Holott ő volt az Ajtók között a legkiválóbb zenész, a csendes, vörös, bongyor fejű gitáros.


66 éves Jonesy, a Led Zeppelin basszerosa

Csendes kis róka, dübörgő basszussal, vagyis John Paul Jones, aki nyugodtan eljátszhatta volna Vuk szerepét, ha magyarnak születik, hiszen kicsi, vörös (most már kevésbé), enyhén ijedt arcú, de mégis van vonásaiban valami nagyon ravaszdi.
Marianne Faithfull is ingyen utazhat(na) a BKV járatain

Már amennyiben az angol énekesnő egy budapesti fellépésén a tömegközlekedést részesítené előnyben. Ez ugyan kevésbé valószínű, mint ahogy a most 65 éves magyarországi útiterve sincs egyelőre napirenden.


A Halhatatlan Aranyszívnek - Neil Young 66 éves

Ugyanaz az arc. Fiatalon sem tűnt éppen hamvasnak, mindig tükrözött valami szorongást, gyanakvást, nem kevés őrületet, de mosolyában is mindig volt valami gyermekien pimasz. Néha szakálla van, néha csak borostája, legtöbbször egyik sem - mit sem változtat rajta.


Chuck Berry, aki maga a rock and roll

Napestig vitatkozhatnánk, hogy a rock and roll nagy generációjából ki a legnagyobb. Az ötvenes évek jelesebbjei közül biztosan sokan választanák Chuck Berryt. A most 85 éves énekes, gitáros és szerző manapság is koncertezik.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x