Szilveszteri pecsenye
Címlap / Bulira / Szilveszteri pecsenye

Szilveszteri pecsenye

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

A malac kitúrja a szerencsénket, így ha másért nem akkor babonából készítsük el!A szerencsét nem tudom garantálni, de a pecsenye sikerét mindenképp! 

Szilveszteri pecsenye:

Hozzávalók: 1-1és fél kilós bőrös malackacomb, 2 dl olaj, só, bors, majoranna, pirospaprika, fokhagyma és vöröshagyma

A hús megmosom, alaposan megtisztítom a bőrt rajta. Bekockázom és megtörölgetem. Az olajat összekeverem sóval, borssal, majorannával és pirospaprikával. A fokhagymát fokhagymanyomóval összetöröm és az olajos keverékhez adom. A húst bekenem az olajos páccal és egy napig letakarva hagyom pácolódni. Másnap egy mély tepsibe teszem. Legalább 3 fej hagymát megpucolok és negyedbe vágom. A hús mellé teszem,kis vizet öntök alá és letakarva 180 fokon másfél óráig sütöm. Ezután leszedem a fóliát és megpirítom a tetejét.

Akár melegen,akár hidegen is tálalható, melegen burgonyapürével, hidegen bármilyen majonézes salátával kiváló.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4905 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x