Túró rudi leves? Igen! Keresd a Bors GasztroBárban!
Címlap / Bulira / Túró rudi leves? Igen! Keresd a Bors GasztroBárban!

Túró rudi leves? Igen! Keresd a Bors GasztroBárban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-19

Nincs időd főzni de ennél valami finomat? Ha a Kazinczy utca környékén jársz ne hagyd ki a Bors Gasztrobárt - szívből ajánlom! Tesztelve! 

Tegnap hirtelen ötlettől vezérelve látogattam el a Kazinczy utcába, a Bors gasztrobárba. Régóta figyeltem már a munkásságukat (követtem a facebook oldalukat) tervezgettem mit fogok megkóstolni ha arra járok de nem budapesti lévén ez ritkán fordul elő. Most viszont eljött az idő!

A koncepció szerint válogathatsz a napi szinten változó, megújuló kínálatból - különleges levesekből, finom, meleg bagett szendvicsekből, tésztákból, főzelékekből  és házi szörpökből. Minden a legfrissebb és legjobb hozzávalókból készül!

A Túró rudi levest már régen szerettem volna megkóstolni, annyira dícsérték. Tényleg isteni! Eszméletlen ötlet, hideg,frissítő de nem gyümölcsleves, nekem elsőre a madártej jutott róla eszembe. Kevésbé édes viszont annál finomabb! Lelkesen kanalaztam be az utolsó cseppig.

A bagettek közül a most újdonságnak számító Töki Pompásra esett a választásom! Nem bántam meg, ez valami mennyei - kívül ropog, belül puha, isteni sonka, sajt, lilahagyma - fergetegesen jó ízhatás.

A kiszolgálás első osztályú, a fiúk viccesek, természetes humorral álnak hozzá mindenkihez. Emellett végtelenül figyelmesek! Ez nekem  még a finom ételnél is fontosabb. Elvitelre kértem, csomagolva kapom a levest de mivel volt szabad hely, leültem és nézelődtem. Elkezdtem kanalazni a finomságot, mikor azt veszem észre,hogy észrevétlenül odacsúsztattak egy szalvétát. Több olyan  pillanatom is volt amikor éreztem,hogy igen, ez az a hely, ahol odafigyelnek a vendégre, ahol tényleg én (vagy aki éppen a helyemen ül) a legfontosabb.

Ha teheted és valami igazán finom és tápláló ételre vágysz térj be hozzájuk! Egy élmény! :)

Hajrá Borsos Fiúk, további sok sikert!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8708 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x