HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21
Címlap / Otthon / Csodás angyalos karácsonyfa - készítsd velem lépésről lépésre (képekkel)

Csodás angyalos karácsonyfa - készítsd velem lépésről lépésre (képekkel)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21

Ha fakezű vagy, akkor is meg tudod csinálni, ráadásul ennél olcsóbb karácsonyfadíszed még soha nem volt. S ez mit sem von le mutatósságából, ráadásul gyorsan megvan belőle egy egész fára való! Kövesd lépésről lépésre a mozzanatokat képösszeállításunkkal!  

 

Rendezvénynaptár

Fogj egy-két 100-as csomag fehér papír zsebkendőt, némi vattát (elhagyható, ha tömőanyagnak is zsebkendőt használsz) egy spulni fehér cérnát, egy-két ezüst karácsonyi boát, és máris minden hozzávalót birtokolsz. (Néhány kreatív boltban kapható fehér toll, esetleg némi ezüstös „angyalhaj” nagyon jól fog mutatni rajta, de elhagyható!)

Egy karácsonyi angyalka elkészítése körülbelül 5 percet vesz igénybe, egy másfél méteres fára úgy 20-25 darabot készíts, tehát 2 – 2,5 óra alatt kész lehet az egész.

Ha a hétvégén nekiállsz, és sütsz hozzá mézeskalácsot, és egy kis saját szaloncukrot is csomagolsz mellé, a legcsodásabb – és persze legolcsóbb – natúr-trendi fád lesz, amit mindenki csodálni fog majd.

Házi mézeskalács és szaloncukor >>

A díszek gyártásába gyerekeidet is befoghatod. Az angyalkák gyönyörűen mutatnak az ajtók fölé tett fenyő-frízeken és az asztali csokrokon is.

Nyisd szét a papír zsebkendőt, a közepébe helyezz egy vattapamacsot, majd szorosan a vatta alatt kösd meg. Hosszú zsineget hagyj, mert ezzel kötheted majd fel az angyalt a karácsonyfára. 


A zsineggel köss az angyalodhoz egy-két kis darabka ezüst karácsonyi boát, ez lesz a szárnya – esetleg ezüst angyalhaj is kerülhet a fejére – majd ha kész vagy, köss egy bogot a fonal végére. Ez az akasztója.

A zsebkendő alját megvághatod akár rojtosra, akár kerekre, arra vigyázz, hogy két kis kezecskének való csücsök maradjon meg. Ezt a két csücsköt egy pici madzaggal kösd meg a végénél, ez lesz az angyalod keze.

Csúcsdísz – angyalkával!
Ha az egész fát ilyen angyokkal akarod díszíteni, akkor nincs más dolgod, mint a csúcsdíszt is megcsinálni, ám ehhez egy kicsit több ügyességre lesz szükséged. A csúcshoz először is készíts egy karton kúpot, ez kerül majd a fa tetejére. Szűkre szabd, hogy ne lötyögjön végül. A kúp csúcsát majd az angyal szoknyája alatt a fejrészbe kell kötnöd. A csúcsdíszhez használj egy kerekre vágott fehér textíliát, ami körülbelül duplája a zsebkendő-angyalkának. Az elkészítés módja teljesen azonos, csupán arra ügyelj, hogy a papírkúpot jól kösd a fejébe, illetve a szárnyakat képező ezüst boából hosszabb és akár 3-4 darabot is használhatsz. Az ügyesek a csúcsdíszhez fóliából kis hangszert – hegedűt, hárfát, trombitát – is kivághatnak, és ragasztóval vagy cérnával hozzá erősíthetik.

Tipp: Az angyalkáknak ne fess arcot. Elegáns, kedves marad úgy is, ha nem csinálsz neki minden áron érzéki pillákat és fekete orrlukakat! Ez ugyanis ronda. Ha mégis arcot készítenél, akkor egyszerűen lencsibaba szemeket és csodálkozó kerek szájacskát rajzolj hozzá, vékony, nem folyós filctollal, vagy ceruzával.
A karácsonyfára ne rakj az angyalkákon kívül mást, mint ezüstszínű boát, fehér színű égősort, vagy csillagégőket, saját sütésű angyalka formájú mézeskalácsot és saját készítésű ezüst-fehér szaloncukrokat. Néhány natúr dísz – például agyag, vagy háncs – kerülhet még hozzá.

(Vigyázz, az angyalok különösen gyúlékonyak! Soha ne rakj így feldíszített fára gyertyákat, és ne tegyél közvetlen melléjük csillagszórókat!)


 
 
[31370]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x