Szekrényzár a bababiztos otthonért
Címlap / Otthon / Szekrényzár a bababiztos otthonért

Szekrényzár a bababiztos otthonért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A kisbabák hajlamosak gyakran bajba kerülni, mivel nincsenek teljesen tisztában azzal, hogyan működnek a körülöttük lévő dolgok. Tekintettel azonban arra, hogy a csecsemők szinte mindenben a felnőttektől függnek, az Ön felelőssége, hogy a gyermeke mindig biztonságban legyen. Nem, nem azt mondjuk, hogy zárja be egy széfbe. Mi csak azt ajánljuk, hogy alakítsa bababiztosra a házát. Kíváncsi, hogyan lehet ezt megtenni? Egyszerű - bababiztonsági zárakkal.  

Régebben nem volt szükség szekrényzárra – halljuk a szüleinket – te is felnőttél anélkül, hogy mindent elzártunk volna tőled! Mi pedig, mint egy felbőszült vércse, úgy követjük gyerekünket, hogy ha olyan helyre nyúlna, akkor lecsaphassunk. De biztos ez a helyes út? 
 

Hiszen közben fordult egyet a világ. A konnektorok a régi hagyomány szerint vállmagasságban voltak – ma a földhöz közel kerültek, a kúszó-mászó gyerek szeme elé. A műszaki cikkek száma megsokszorozódott a házban és a konyhai eszközök száma is megnőtt. A fürdőszobánk jóval több vegyszerrel lehet tele, és nagyon nem mindegy, hogy a gyerek mihez fér hozzá, hogyha egy pillanatra nem nézünk oda.
 

A baba védelme - a tárgyak védelme: Biztonság mindenek előtt


Elmondhatjuk, hogy ma már egy gondos szülő felkészül a minden pakoló, kúszó-mászó gyerek felfedezőkedvére, és idejében gyerekbiztossá teszi a lakást. Nem csak azért, mert a gyerek még nem érti, hanem azért, mert jobb, ha nincs kitéve a kisértésnek. Gondoljunk csak arra, hogy az autógyártók mekkora figyelmet fordítanak a gyerekek védelmére – hiszen az autóink is sokkal gyorsabbak lettek. 
 

Gyerekzár - szekrényzár – bababiztos konnektorok 


Sokan azt gondolják, hogy az ilyesmit nehéz felszerelni, pedig ha alaposan tanulmányozzuk egy minőségi, európai engedélyekkel rendelkező gyártó által forgalmazott termék leírását, akkor rájöhetünk, hogy míg egy olcsó helyről rendelt darabbal órákig is nyűglődhetünk, és széttörhet a kezünkben, a minőségi szekrényzárakat nem csak felszerelni roppant egyszerű, hanem használni is. 
 


Miért van szükség szekrényzárra?
 

Vannak olyan gyerekek, akik mindenre felmásznak, mindent kinyitnak, kihúznak, mindent kirámolnak totyogó korukban. Rettentően fárasztó pakolni utánuk, vagy azt lesni, hogy kés, vagy más, veszélyes, esetleg törékeny, drága holmi kerül-e a kezükbe. Más gyerekek kevésbé aktívak, vagy más dolgok kötik le őket. Minden szülő a saját gyerekét ismeri a legjobban, de mindenütt van legalább egy olyan szekérny, vagy fiók, amit semmiképp nem akarunk a gyerek számára elérhetővé tenni! 


Melyik szekrényzárat érdemes választani? 
 

A BabyOno mágneses zár egy forradalmian új védőelem, amely a fiók vagy szekrény belsejébe van szerelve, így a gyerekeknek láthatatlan. A mágneses mechanizmus hatékonyan blokkolja a szekrény, a fiók tartalmához hozzáférni vágyó babát. Egy speciális kulccsal könnyen feloldható zár megóvja a kicsiket is és az értékeket is. A szekrényzár beszerelése egyszerű, biztonságos és nem igényel további szerszámokat. A zár alkalmas többek között szekrényekhez, fiókokhoz, vitrinekhez és mivel belülre van szerelve, így az apróságok nem észlelik a jelenlétét.
 
A szekrényzár egy speciális mágnes kulccsal nyitható, lehetővé teszi a gyors és egyszerű, szerszámok nélküli beszerelést. Az erős ragasztószalag nem károsítja a felületet, és különböző anyagokra, például műanyagra, fára, üvegre és fémre is rögzíthető. Ha a zárra már nincs szükség, könnyen eltávolítható, így akár a szekrény tartalmának változásakor is dönthet, hogy hozzá férhessen-e a gyerek.

 

Mit tanácsol a nevelési szakértő a szekrényre szerelt gyerekzár használatáról? 


A lakásban a kis felfedezők számára érdemes egy olyan szekrény részt hagyni, amit bátran nyithat – csukhat, amivel megtanulhatja, hogy ki-és bepakolni jó móka, amiben van régi fedő, műanyag doboz, egyszóval csupa olyan fontos dolog, ami egy gyerek számára izgalmas. Ha a gyerek megpróbálna hozzájutni egy zárt fiók, vagy szekrény tartalmához és sírva fakad, mert nem tudja kinyitni, egyszerűen vigyük oda ahhoz a részhez, amit szabadon felfedezhet, mutassunk neki valami apró újdonságot, amit oda rejtettünk, egy új margarinos doboz, vagy egy színes papírdoboz hosszú időre le tudja kötni a figyelmüket, így a gyerek a zárt ajtók miatt nem él meg frusztrációt.  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon



(X)


 
 
[ 1939 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x