Gyönyörű tapéták melyek felöltöztetik a szobát
Címlap / Otthon / Gyönyörű tapéták melyek felöltöztetik a szobát

Gyönyörű tapéták melyek felöltöztetik a szobát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Feldobják az unalmas falakat, jókedvre derítik a családot, előnyére változtatják a térérzetünket, elősegítik a nyugodt alvást, vagy épp a hatékony koncentrálást, és akár még webáruházunk forgalmát is feldobhatják! Vajon hogyan lehetséges ez?  

 A gyönyörű tapéták legtöbbje olasz és svéd dizájnerek mestermunkája, olykor valódi grafikusművészek, fotóművészek alkotásainak sokszorosított nyomata, melyekkel álomba illő tereket, igazán különleges atmoszférákat teremthetünk.

A tapéták mai modern kínálata elképesztő változatosságával tényleg minden egyedi igényt, személyes elképzelést kielégít.

 

Amennyiben jól választjuk meg őket az adott helyiség stílusához, fekvéséhez, fényviszonyaihoz és persze szobáink méreteihez igazítva a minták léptékét, jellegét, a színek és kontrasztok látványát, akkor a gyönyörű tapéták képesek egészen megújítani, felfrissíteni tereinket.

 

Pár apró optikai trükkel ugyanis – mint amit a vízszintes vagy függőleges csíkok, a térhatású óriásfotók, vagy az izgalmas, egyedi textúrák képesek behozni egy belső tér látványába, s ez által a mi térérzetünkbe - mesés átalakulásokban lehet részünk. Így pedig jóval többet is kapunk e gyönyörű tapéták által, mint csupán magát egy szép tapétát.

 
 
 
 

Napjaink elképesztően széles, sokszínű tapéta választéka ugyanis igazi gyöngyszemeket rejt, melyekből most a teljesség igénye nélkül mutatunk néhány tippet, hogy mi mindenre is képes egy álomszép tapéta.

 
 
1. Amikor csak egy szolid hátteret keresünk…
 

Műalkotásaink fotózásához, egy iroda tárgyalóterméhez is jól jön egy kellemes, nyugodt háttér, ahogy az otthoni előszoba, dolgozósarok vagy étkező is bizony igényel némi otthonosságot, finomságot – ami a falak megjelenését illeti. Ide is biztosan találunk kedvünkre valót az innovatív, gyönyörű tapéták rendkívül széles választékából, akkor is, ha ezúttal éppen egy egészen szolid mintát, textúrát, vagy csak egy enyhe színt keresünk.

 
 
 
 
2. Még a legkisebb, legunalmasabb sarokból is meleg, otthonos, kis kuckót varázsolhatunk a gyönyörű tapéták által!
 

Ugye, mennyivel otthonosabb, bájosabb lett ez a kis olvasókuckó a meleg színek, a kedves őszi virágminták által? A gyönyörű tapéták elképesztő szín – és mintaválasztékban a rendelkezésünkre állnak, csak győzzük kiválasztani és megtalálni a hozzánk és persze otthonunkhoz leginkább illő szépséget!
 

 
 
 
3. Egy ilyen színes, vidám mintakavalkáddal derűsebbek lesznek a napjaink
 

A botanikus minták, az élénk kékek, zöldek, türkiz és narancsos árnyalatok álmaink mezejére, vagy egy mesebeli trópusi esőerdőbe repítenek el bennünket. Ezekkel a gyönyörű tapétákkal a napsütötte tájakon való séta – legalábbis gondolatban – azonnal jobb színben láttatja majd velünk még a legborongósabb reggeleket, a legszürkébb, esős vasárnapokat is, amikor még az ágyból is nehezünkre esik felkelni.

 
 
 
 
4. Kreatívan formálhatjuk velük a tereket
 

Ez a csíkos tapéta ékes példája annak, hogy az egyszerű mennyire nagyszerű is tud lenni!

Különösen, ha a megszokottól eltérő, pl. tetőtéri szobák, vagy más szűkebb, esetleg alacsonyabb belmagassággal rendelkező terek kreatív megoldásaihoz alkalmazzuk. Az ilyen és ehhez hasonló, csíkos, egészen finom árnyalatú, rajzolatú modern, gyönyörű tapéták kiválóan formálják a teret, hiszen míg a vízszintes csíkokkal szélesebbé, addig a függőleges vonalakkal magasabbá tehetünk optikailag egy falat, mely majd az egész helyiség térérzetére kihat. Tetőtereknél a tapéták eme tulajdonságait különösen jól kihasználhatjuk!

 
 
 
 
5. És végül, de nem utolsósorban: egy ragyogó tapéta még bennünket is kiemel…
 

Ezt a lehetőséget is érdemes figyelembe vennünk, különösen akkor, ha gyakran fotózkodunk, aktív életet élünk közösségi oldalainkon, vagy munkánk során portrékat, igényes divatfotókat szeretnénk készíteni akár az új webshopunk kínálatának termékfotóihoz, vagy weboldalunk forgalmának fellendítéséhez. Egy jól megválasztott sötét, mintás háttérrel – amit a gyönyörű tapéták között szintúgy számtalan változatban megtalálunk – nagyobb sikert érhetünk el.

 
 
 
 

Érdemes tehát otthonunk, irodánk, vagy bármely más belső terünk tereinek tervezésénél, vagy újratervezésénél, felfrissítésénél élni ezekkel a lehetőségekkel, és számba venni mindezeket az előnyöket, amiket a modern, gyönyörű tapéták képesek adni számunkra.

 

Hiszen, ha ügyesen választjuk meg falaink új dekorációját, akkor akár a teljes enteriőr összképét, és vele együtt a mi hangulatunkat is, közérzetünket is jobbá tehetjük.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 2294 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x