Boszorkányos nagytakarítás
Címlap / Otthon / Boszorkányos nagytakarítás

Boszorkányos nagytakarítás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-09

Ugyan a nyár már a nyakunkon van, vagyis a tavaszi nagytakarításról épp lemaradtunk, viszont soha nem árt átvenni, hogyan tisztíthatjuk meg hatékonyan az otthonunkat a káros energiáktól. Méghozzá takarítás mellett!  

 Az alábbiakban bemutatunk egy valóban hatékony módszert rá – káoszmágus módra.

Nagytakarítás – kicsit másképp


Az ezoterikával foglalkozók, na meg a boszorkányok már régóta tudják, hogy bizonyos gyógynövények és anyagok igenis képesek elűzni és semlegesíteni a negatív energiákat. Valamint ugyanez a helyzet bizonyos anyagokkal is.

Az ilyenek között a legismertebb növény a zsálya, illetve a negatív energiák másik hatékony semlegesítője a só.

Azt viszont már kevesen írják le, hogy az igazi takarítást akkor lehet a legjobban kivitelezni, ha közben fizikailag is takarítunk. Mivel mindkét anyag remek kiegészítője lehet a tisztítószereknek, ezért rakjunk a felmosóvízbe zsályaolajat és sót, gyújtsunk zsályás füstölőt, és miközben takarítunk, képzeljük el, hogy a rossz, nemkívánatos energiáktól is megtisztítjuk közben a házat.

Milyen olajok és anyagok segíthetnek be a takarításba ilyen módon még?


Több hatékony természetes anyag létezik. Az egyik legjobb tértisztító a tömjén olaja és annak égetése, valamint a levendula. Mellette olyan anyagokat is bevethetünk tisztításra, mint a szódabikarbóna, ez ugyanis nem csak fizikálisan hatékony tisztítószer, de az éterikus energiákra is intenzíven kihat.
 

Takarítsunk úgy, mint ha az életünk múlna rajta


Kapjuk elő a felmosót, és a porszívó se maradjon árván. Amibe beleillik, abba rakjuk bele a megfelelő negatív energiákat semlegesítő olajokat, használjuk a sót és a szódabikarbónát is. Képzeljük el, hogy a takarítás közben nem csak fizikálisan tisztul meg az otthonunk, hanem energiában is. Lássuk a fejünkben, ahogy a takarítás által eltűnik a mocsok és egyre szebb, világosabb energiák jelennek meg. Vizualizáljuk magunk elé takarítás közben, hogy fényes energia tölti be az egész házat, amely kisöpri a nem odavaló energiákat, na meg az entitásokat. Majd az egészet zárjuk le egy plusz megerősítéssel, mint ha gondolatban megkötnénk az egész energiát úgy, hogy az a házban is maradjon.

Fontos: csak olyan szereket keverjünk, ami nem okoz problémát. Vagyis szódabikarbónát ne rakjunk erősen vegyszeres vízbe. Ez a típusú tértisztítás csak általános tisztításra való, ha valami például a benne lakókhoz vagy tárgyakhoz kötődik, ahhoz már komolyabb eljárás szükséges.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 540 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x