Asztalmustra, avagy melyik modellt érdemes választani?
Címlap / Otthon / Asztalmustra, avagy melyik modellt érdemes választani?

Asztalmustra, avagy melyik modellt érdemes választani?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Asztal nélkül nem élet az élet sem a konyhában, sem a hálóban, sem a nappaliban, sem a dolgozóban, sem a gyerekszobában. Eddig rendben is vagyunk. Viszont azért bőven akadnak bútorvariációk, amikre ildomos némi figyelmet szentelni. De melyik a befutó, ha mondjuk a nappaliról vagy történetesen a hálóról van szó?  

 Mik az egyedi igények?


Mindig az a mérvadó szempont a vásárlásnál, ami egyedi. Amit nem az általánosítás, vagy az átlagos információk befolyásolnak, hanem az egyéni ízlés. Így aztán az elégedettség pont ugyanannyira biztosan borítékolható, mint ahogy a csalódottság elkerülhető. Ha az ízlés teret-helyet kaphat a lakberendezésben, akkor onnantól fogva az álmok könnyedén megvalósíthatóak.

Az például valószínűleg egyetlen pillanatig sem képezheti vita tárgyát, hogy az íróasztalok elengedhetetlen kellékei a mindennapi életnek. Mind a munkahelyen, mind otthon jó, ha akad belőlük legalább egy, de azt sem túlzás állítani, hogy szobánként egy sem sok belőle. Viszont az, hogy hogy nézzen ki, mekkora méretű legyen vagy hogy milyen jellemvonásokkal rendelkezzen, már abszolút helyzet- és természetesen ízlésfüggő. Vannak olyan helyiségek, ahol a sarkokban rejtőző potenciál kihasználására célszerű törekedni egyéb szabad terep hiányában. Megint máshol akkora placc adott, ami tánctérnek sem utolsó. Szóval a pontos paramétereket mindenképpen kifizetődő taktika az egyéni kritériumokhoz igazítani.

A maximális praktikumon túl is van élet?


Igen, és erre a
dohányzóasztalok a legjobb példák! Az nem állítható róluk, hogy semmiféle hasznossággal nem rendelkeznek. Természetesen praktikus részeivé válhatnak a környezetüknek. Ugyanakkor az sem vitatható el az esetükben, hogy a külsejük, a kellemük, a kisugárzásuk az, ami különlegessé és éppen ezért utánozhatatlanná varázsolja őket. Immár egyébként évtizedek óta. Mert ez az egyik olyan bútorfajta, ami generációk óta jelen van a háztartásokban, sőt még a munkahelyek tárgyalóiban is. A kettő között választani nem is feltétlenül érdemes, mert teljesen más célt szolgálnak, ráadásul jól kiegészíthetik egymást!

A fotó forrása: Tohid Hashemkhani / Shutterstock.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 763 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x