9 alapvető otthoni szerszám, amire szüksége van a szerszámosládájában...
Címlap / Otthon / 9 alapvető otthoni szerszám, amire szüksége van a szerszámosládájában

9 alapvető otthoni szerszám, amire szüksége van a szerszámosládájában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-10-01

Nem csak az otthoni barkácsolás szenvedélye hajtja a férfiakat arra, hogy beszerezzenek többféle szerszámot is otthonra. Ha valami hirtelen elromlik vagy fel kell szerelni egy polcot, akkor nem árt, ha kéznél vannak a szükséges szerszámok. Mik lehetnek azok az eszközök, amik mindenképp kellenek otthonra?  

 9 otthoni szerszám
 
Mérőszalag

 

Számos gyakori polcépítési és összeszerelési projekthez pontos mérésekre van szükség. A mérőszalag biztosítja, hogy minden pontosan úgy illeszkedjen és üljön, ahogyan kell.

Szerszámos kés

 

Ezt az eszközt valószínűleg doboznyitóként ismeri. Természetesen erre is alkalmas, de vékony fát és műanyagot, régi tömítőanyagot vagy vinil padlót is vág - a lista folytatható. Használja bármilyen könnyű tárgy vágásához, amelyet tökéletesen kell szeletelni.

Keretező kalapács

 

Szerezzen be egy olyan kalapácsot, amely könnyű és jól fekszik a kezében, mégis ütős. Ezt elsősorban arra fogja használni, hogy szögeket süllyesszen a falba, hogy bekeretezett fényképeket akasszon fel. (Bár nem ezért hívják keretező kalapácsnak; a nevét azokról a munkásokról kapta, akik az épületek vázszerkezetét szerelték össze).

Fúró

 

A kalapáló kezed nem tudja ugyanazt a pontosságot nyújtani, mint egy fúró. Ráadásul a fúrógép tisztán el tudja távolítani az először beszerelt csavarokat. Használjon fúrót könnyebb munkákhoz, mint például egy fali lyuk készítéshez, de nehezebb műalkotások felakasztásához is.

Tűfogó

 

Ez az eszköz mesteri fogást biztosít, tökéletes valami makacs dolog, például egy szög kihúzásához. Vásároljon olyan fogót, amelyiknek ragadós gumi nyele van, ami növeli a fogó- és húzóerőt, valamint oldalvágót a vezetékek vagy kábelek levágásához.

Hosszú szárú fogó
 


Néha nagyobb szerszámra van szükség az adott munkához. Ezek a nagyméretű fogók komoly fogást biztosítanak bármihez, amit meg kell fogni vagy el kell forgatni, például egy mosogató lefolyójához vagy zuhanyfejhez. Csak győződjön meg róla, hogy előbb elzárta a vizet.

Állítható csavarkulcs

 

A csavarkulcsot anyák és csavarok meghúzására és meglazítására használják. Vegyen egy állíthatót, hogy többféle feladatot is el tudjon látni vele.

Vízszintező

 

Használja a vízszintezőt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a keretek és polcok egyenesen állnak. A mágneses szintező megkönnyíti a munkát, mivel kiküszöböli a remegő kezekből adódó emberi hibákat.

Csavarhúzó

 

Az egyik legkézenfekvőbb eszközt a végére tartogattuk: Egy jó csavarhúzó számos háztartási feladatnál hasznosnak bizonyul, például a füstjelzőből az elem eltávolításánál vagy egy mozgó kilincs meghúzásánál. Vásároljon olyan készletet, amely többféle formájú és méretű.

 

Ha valamelyik mégsincs otthon, akkor gyorsan és könnyedén beszerezhető egy szerszámos webáruházból.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 825 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x