A boldogságot nem teszi tönkre az eső!
Címlap / Otthon / A boldogságot nem teszi tönkre az eső!

A boldogságot nem teszi tönkre az eső!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-26

Az augusztus 20-ai időjárás előrejelzés nemcsak a tűzijátékot mosta el, hanem az érdi Parkvárosi Parádét is. A kiírt pótnap szeptember 25-e lett. Annak ellenére, hogy ez az őszi vasárnap is borongós, esős volt, a jó hangulatot nem tudta megtörni.  

 Esett az eső, mégsem tudta elmosni a helyiek lelkesedését, és az “Az Út a Boldogsághoz” csoport által szervezett rajzversenyt sem.

A Boldogság sátor az időjárástól függetlenül folyamatosan tele volt. Kicsik és nagyok lelkesen vettek részt a “Szeretem a családomat” témában kiírt rajzversenyen. A résztvevők az élmény mellett kaptak oklevelet és csokit. A szülők pedig ingyenesen kaptak egy-egy példányt L. Ron Hubbard: “Az Út Boldogsághoz” című kiskönyvéből. 


A füzet egy érthető, józan észen alapuló, 21 pontból álló szabálygyűjtemény, amelyet bármilyen vallási és politikai nézettel bárki könnyedén magáévá tehet egy boldogabb, eredményesebb élet reményében. Szülők és tanárok is sikeresen alkalmazzák a kiskönyvben foglaltakat, hogy a gyermekek az alapvető emberi értékeket elsajátíthassák.


Ezen a hűvös őszi napon szívet melengető érzés volt látni a gyerekek elmélyült rajzolását és boldogságát, miközben az alkotások készültek.


4 korosztályban díjazták a szervezők a legjobb rajzokat.


Az Út a boldogsághoz szervezet csapata számára kiemelten fontos a gyerekek és a család értéke. Hamarosan ismét találkozhatunk hasonló rendezvényeken!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 930 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x