Így otthonosíts egy bérelt lakást!
Címlap / Otthon / Így otthonosíts egy bérelt lakást!

Így otthonosíts egy bérelt lakást!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

Talán sokan gondolják úgy a bérelt lakásokkal kapcsolatban, hogy mivel nem sajátok, így nem muszáj különösen kidekorálni. Nem kell vele foglalkozni, hiszen csak ideiglenes lakóhely, ahova csak pihenni járunk haza. Pedig egy albérlet is lehet menedék, egy oázis, ahol feltöltődhetünk, ahol magunk mögött hagyhatjuk a mindennapos káoszt. Ebben a cikkben tippekkel szolgálunk, hogyan teheted szebbé a tereket!  

 Dekoráld ki a bérelt lakást!


Manapság, ha valaki albérletben lakik, akkor úgy gondolja, hogy ott nem fontos a csinosítást, a otthon kidekorálása. Pedig ahhoz, hogy jól érezd magad egy olyan házban, amely nem a tiéd, fontos, hogy ugyanúgy kezeld azt. Nem lehet benned minden nap az, hogy ez csak egy ideiglenes hely, ahol meghúzod magad. Szerencsére azonban kiegészítőket és kellékeket lakásfelszerelés webáruház termékei között is találhatsz. Ezáltal sokkal könnyebb egy olyan életteret létrehozni, amibe öröm hazatérni.

 

Ha például tapéta helyett akarsz valamilyen megoldást, amivel feldobhatsz egy-egy falfelületet, akkor válaszd a tapadós változatot. Mivel a hagyományos tapéta felhelyezése bonyolult és maga a termék sem olcsó, így jobb választás ez a könnyen felhelyezhető kivitel. Pillanatok alatt hangsúlyossá és fókuszponttá tehetsz bármilyen felületet, de rakhatod akár mellékhelyiségbe vagy éppen fürdőszobába egyaránt. Bárhol remekül mutat egy mintás tapadós tapéta, hiszen vidámságot és színt visz az otthonodba.


Ágyvég optikailag


Olyan ágyad van, aminek nincsen fejtámlája? Szeretnéd valahogy feldobni a szobát, de nem tudod vagy nem akarod kifesteni az egészet? Akkor még mindig az a legegyszerűbb, ha ágyvéget festesz magadnak. Ezzel egy új szintre emeled a hálót, hiszen optikailag varázsolsz oda egy festett félkört, ami a boho trend kedvelői számára nem ismeretlen. Látványos megoldás, könnyen kivitelezhető és viszonylag olcsó. Teljesen mindegy, hogy terrakottában, zöldben, esetleg kékben gondolkodsz, ma már szinte minden lakberendezési stílushoz jól passzol.
 

Ügyelj a világításra!


Valljuk be, egy jó lámpával szinte bármely helyiségbe hangulatot teremthetünk. Ez az a terület, ahol nem érdemes spórolni és az olcsót választani. Egy lámpát kicserélni nem bonyolult feladat, csak arra figyelj, hogy feszültségmentesítsd a főkapcsolót. A régit csomagold be, költözéskor pedig simán vissza tudod tenni a helyére, így az új lakásba vagy akár már a saját otthonodban is lesz egy gyönyörű búrád. Emellé jó megoldás a nappaliba vagy a hálóba egy dizájnos állólámpa, amely szintén csodát tesz a helyiséggel.

 
Összegezve
 

Nyugodtan dekorálj tehát bérelt lakásban, hiszen fontos, hogy itt is otthon tudd magad érezni. Bár valószínűleg csak egy ideig lesz rá szükséged, mégsem mindegy, hogy mennyire szívesen térsz haza este. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 515 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x