Hogyan fejlesszünk lakóközösséget?
Címlap / Otthon / Hogyan fejlesszünk lakóközösséget?

Hogyan fejlesszünk lakóközösséget?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

Az Érdnyugat Egyesület nem kisebb célt tűzött zászlajára, mint összehozni Érd négy városrészének közösségét. A település sajátosságából adódóan sokan csak aludni járnak haza hétköznapokon, hiszen Budapesten dolgoznak. Éppen ezért nagy az igény a kezdeményezésre.  

Idén második alkalommal szerveztek Márton napi lámpás felvonulást. Többszáz ember gyülekezett Érd klímabarát parkjánál lámpásokkal, hogy egy könnyed sétával kísérjék át a lovon vonuló Szent Mártont a városi napközis táborig.

A helyszínen volt Márton napi tűzgyújtás, lehetőség a ló simogatására és lovaglásra. Az Egyesület kakaóval és kaláccsal várta a kicsiket és nagyokat.A sütiversenyen induló finomságokat is meg lehetett kóstolni a zsűrizés után. A sütiverseny nyertesei ajándékokat kaptak, és volt kvíz is a gyerekeknek Szent Márton napja kapcsán.A rendezvényen nagy sikere volt az Út a boldogsághoz szervezete által felállított mozinak. A résztvevők a "boldogságmoziban" megnézhették az L. Ron Hubbard "Az út a boldogsághoz” című (nem vallásos jellegű) kiskönyve alapján készült 21 kisfilmet, amely érthetően tisztázza a helyes és helytelen fogalmát, és segít eligazodni az élet útvesztőiben mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. Valamint a szülők kaptak is egy-egy példányt a kiskönyvből.Az egész rendezvény nagyon jó hangulatban telt kicsik és nagyok számára egyaránt. Ilyen, és hasonló rendezvényekkel lehetőség van összekovácsolni a közösségeket, amire napjainkban talán nagyobb szükség van, mint bármikor korábban.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

 
 
[ 144 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x