HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Otthon / Kismama Inkontinencia

Kismama Inkontinencia

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Inkontinencia: betegség vagy múló tünet a szülés után?! Az inkontinencia nem egy betegség, hanem egy állapot, ami a helyes diagnózis után megfelelő kezelésekkel és életmódbeli változtatásokkal orvosolható 

 

Inkontinencia: betegség vagy múló tünet a szülés után?!
Az inkontinencia nem egy betegség, hanem egy állapot, ami a helyes diagnózis után megfelelő kezelésekkel és életmódbeli változtatásokkal orvosolható. Az inkontinencia nem csak az idős korosztályt érintő probléma: kortól és nemtől függetlenül szinte bárkinél, bármikor előfordulhat. Erőlködés, nevetés alkalmával elcseppenhet vizeletünk, egy felfázás, korábbi műtét vagy egy szülés következményeként is kialakulhatnak inkontinens panaszok, ezért az inkontinencia kiemelt érintettjei közé tartoznak a kismamák is.

Még ma, a huszonegyedik század elején is, az inkontinenciában szenvedők szégyellik betegségüket. Nemcsak szégyellik, néha még rejtegetik is a családban és orvosuk előtt.
A lélek nyelve: a betegség 2. fóruma

Mivel a terhesség és a szülés gyengítik a medence izomzatát és a húgycső záró mechanizmusait, ezért szülés után a kismamák hosszabb-rövidebb időre tapasztalhatnak vizeletvisszatartási zavarokat.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[4387]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x