Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Otthon
A tavaszi szünet, ami még nem ért véget

Kitekintő: milyen most az élet a világ más tájain? Erről szól új sorozatunk. Elsőként az Amerikában élő, kétgyermekes Márta Zuflacht beszámolóját osztjuk meg arról, hogy hogyan telnek a napjaik, mióta kitört a világjárvány.


Nehezen kezelhető gyermekek, többemberes babák?

Hogyan tudjuk megadni szülőként azt a rengeteg figyelmet és törődést, amire szükségük van ezeknek a gyermekeknek, anélkül, hogy megőrülnénk?


Méhlegelőből hiány van - de te is tehetsz ellene!

A méhek 50 millió éve élnek a Földön, nagyjából változatlan formában. Ők felelősek a növények 63 százalékának, mintegy 250 000 növényfajnak a beporzásáért. Márpedig ha a növények kétharmada a méhek pusztulásával maga is eltűnik, akkor elpusztulnak a velük táplálkozó rovarok, madarak, majd ezek ragadozói - ez a változás természetesen az egész ökoszisztémára is súlyosan kihat majd.
Elég égő tud lenni a zöldhulladék-égetés

Szoros összefüggés van a légszennyezés és a vírusos légúti megbetegedések súlyossága között, így a koronavírus-járvány miatt még a korábbi éveknél is sürgetőbb a zöldhulladék-égetés csökkentése. Az újabb tudományos eredmények és a lakossági fellépések hatására országszerte egyre több településen tiltják be ezeket az égetéseket.


Mi a feltétel nélküli szeretet?

Mindenki nyitottsággal és a szeretet képességével vág neki a világnak, de a felnőttek már nehezen tudják elképzelni, milyen is lehet egy teljesen új és furcsa világba érkezni. A legalapvetőbb szabályok is ismeretlenek, és az életben maradás teljesen idegen emberektől függ. Egy felnőttet egy ilyen utazás puszta képzelete is kétségbeesésbe taszítana.


Home office egészségesen

Most, hogy rengeteg irodai dolgozó számára bizonytalan ideig lényegében kötelezővé vagy legalábbis erősen ajánlottá vált a home office, egészségünk védelme érdekében még fontosabb otthon is a lehető leginkább ergonomikus munkakörnyezetet kialakítanunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x