HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-18
Otthon

Rendezvénynaptár
Versenyhelyzetek kisgyermekkorban

Szülőként mindannyian arra vágyunk, hogy gyermekünk stabil értékrenddel, erős önbizalommal, megfelelő önértékeléssel rendelkező és önmagát leginkább kibontakoztató, sikeres felnőtté váljon.


Felháborító! Miért nincsen neki gyereke?

Ha nem szülök, akkor nem vagyok elég jó? Rosszul "működöm", párkapcsolatilag, egészségileg, lelkileg, valahogyan?És ha csak egyet szülök? .. és mi lesz, ha túl sokat szülök? Sehogy nem lesz jó, mindig találnak ezen fogást azok, akik keresnek!


...de mi az igazi gyerekkor?

A vénség jele, nosztalgia, vagy évezredes bölcsesség, hogy a mai gyerekektől számon kérjük a kütyühasználatot, miközben a saját ifjúságunkat állítjuk be etalonnak?


A szülés lelki oldala

Sok információ áll rendelkezésünkre a szülésről. A testi oldal olyannyira feltérképezésre kerül, hogy a varázsnak nem marad híre-hamva sem. Pedig, ha visszagondolunk, száz, vagy ezer évvel ezelőtt azt sem tudták, hogyan alakul, hogyan növekedik a baba az édesanyja méhében. Nem tudták, megvannak-e az ujjacskái, és, hogy a lábai nem dongák-e, sőt, arról sem volt fizikai képük, hogy a kis jövevény hím vagy nőnemű-e, vagy mikor is kellene a világra készülnie.


A család, akire vacsora közben 13-an törték rá az ajtót

Az új gyermekvédelmi törvény margóján sokan azt gondolják, hogy ők maguk nem lesznek érintettek. Tévednek. Újságírói interjúk alapján mai esetek, amik vérlázítóak és megtörténtek! Az emberek többsége az hiszi, hogy gyámhatósági vagy gyermekjóléti ügyük csak a halmozottan hátrányos, szegény, brutális vagy molesztáló szülőknek lehet. Sajnos a mai magyar valóság az, hogy sok esetben épp az ilyen családok felett siklik át az éber szervek figyelme, és olyan szülőkre pazarolják a szűkös erőforrásaikat, akikre nincs miért. Cikkünk megtörtént eset alapján készült.


A legszebb ajándék: lélekjelenlét

December 18-án gyújtjuk meg a negyedik gyertyát a koszorún. Közel a karácsony, már csak egy hetet kell várnunk. Vajon tudjuk-e, hogy a párunk hogyan gondol a karácsonyra? Tudjuk-e, hogy mit jelent neki ez a gyönyörű ünnep? S vajon mit érez az újév közeledtével? A téli napforduló mit jelent neki? Hát nekünk?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x