Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Otthon
Egészséges-e a vegán étrend?

Tisztázzuk, miről is beszélünk. Mit nem eszik egy vegán? Hát, először is nem eszik húst. Idáig azonos a vegetáriánusokkal. Másodszor nem eszik tojást, tejterméket, mézet. Kézenfekvő a kérdés: honnan hát a fehérje? Honnan a vas, a kalcium és egyéb nélkülözhetetlen ásványi anyagok?


Mese a két cseresznyefáról

Minden tavasszal, mikor virágba borultak, csak egymásnak virágoztak. Szerették a tavaszi szelet...


Vintage, vagy inkább modern stílusú a lakásod? Így válassz hozzá szőnyeget

Valljuk be, egészen más érzés egy stílusosan berendezett otthonba hazatérni, mint egy olyanba, ahol a beltér nem tükröz semmiféle esztétikát vagy éppen a mi ízlésünket. Itt persze nem arra gondolunk, hogy egy otthon akkor szép, ha olyan, mint a lakberendezési magazinok fotói.
A műanyag szerszámosláda a rendezett műhely lelke

Ott, ahol bármilyen szerelési munka folyik - legyen az egy profi műhely vagy egy otthoni garázs - bizony szükség van az ideális szerszámosládára. Hiszen már önmagában az alap szerszámok és a kis alkatrészek is tárolásra szorulnak. Egyrészt korrodálódhatnak, másrészt elveszhetnek.


Hogyan lesz a pet palackból polárpulcsi? Környezetbarát megoldások

Habár a gazdasági válság elérte a hulladék-újrahasznosítási iparágat is, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni.


Buja formák, egzotikus izgalom: a chippendale

A chippendale a rokokó bujaságát ötvözi a keleti világ művészetével, s számtalan új bútortípust hozott létre. A chippendale bútorok ma is keresettek, és kuriózumnak számítanak.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x