Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Otthon
Miért nem tudom kitenni a gyereket a hitvesi ágyból?

Nem túl régen keresett fel egy anyuka (Rita), mert 4 éves kisfiuk (Bence) még minden éjjel apa és közte alszik. Van saját szobája, benne saját gyerekágya, de a külön alvás rendszerint alkudozással kezdődik, majd sírásba vagy hisztibe torkollik. Napközben a kisfiú élénk, barátságos, az oviban gond nélkül alszik, de az este, az valami egészen más.


Az angolnyelv-tanulás a legjobb befektetés

Munkahelyváltásnál eddig is lényeges szempont volt a fizetés mértéke, az utóbbi hónapok eseményei azonban még inkább megkövetelik, hogy arra törekedjünk: lehetőleg minél több pénzt tudjuk hazavinni a hónap végén. Márpedig a lehetőségeink határai korántsem kőbevésettek, nagyon is egyszerű eszközökkel tudjuk őket közelebb tolni céljaink eléréséhez. Ezek egyike a nyelvtanulás, amiről elmondható, hogy az egyik legjobb, leghatékonyabb befektetés, amit csak tenni tudunk a jövőnk érdekében.


A zene pozitív hatásai a gyerekek fejlődésére

Laikusként azt gondolnánk, hogy a zene nem játszik szerepet a gyerekek fejlődésében. Pedig ez nem így van. A zene óriási hatással van a gyerekek szocializációjára, ahogyan a beszédkészségük kialakulására is.
Nem csak a fehér lehet opció: ezeket a színeket használd a fürdőszobában!

Szeretnéd tudni, hogy a fehér mellett milyen színeket érdemes használnod a fürdőszobában? Ebben a cikkben eláruljuk, miben érdemes gondolkodnod.


Így kerüljünk közel egy lázadó kamaszhoz

Mit tegyünk, ha úgy érezzük teljesen eltávolodott tőlünk a gyerekünk. Hogyan kerüljünk újból közel az állandóan lázadó tinihez?


5 dolog, ami miatt nehezen mehet a nyelvtanulás

Mióta a repülés nem luxus, és szinte bárkinek lehetősége nyílik meglátogatni különböző országokat, a nyelvtanulás sokkal fontosabbá vált, mint korábban. Az idegen eredetű szavak észrevétlenül kúsznak be a magyar nyelvbe, és sosem tudhatjuk, mikor lesz szükségünk arra, hogy külföldön segítséget kérjünk. De nyelvvizsgára készülve is szembejöhet több típusú feladat, például egy angol szöveg fordítása, német levélírás vagy olasz társalgás.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x