Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap17
Otthon
Pár perc farsangig? Jelmeztippek csillagjegyek szerint!

Mibe öltözzetek? Horoszkópod megmondja! Tippek, tanácsok, trükkök csillagjegyed szerint.


Január 24-e az év legrosszabb napja

Egy brit szakember matematikai módszerekkel jutott arra a következtetésre, hogy mindig a január 24-hez legközelebbi hétfőn érezzük a legkevesebb életörömöt, az év legvidámabb napja pedig június 23-a. Kitartás: már csak 151 napot kell kibírni!


Ne csak a gyerekedet neveld pénzügyekre - magadat is!

Egyre inkább nemszeretem dolognak számítanak a pénzügyek az átlagember számára. A "pénzstressz" azonban rontja az életminőséget és átörökíthetjük a gyerekeinkre is. Ingyenes képzés a családnak!
Gyerekrajzok üzenete

Az óvodában mindezek a gyerekek szerepjátékaiban mutatkoznak meg, rajzaikban tárulnak az óvónő elé. Ha a gyerek valamit nem tud feldolgozni, azt rajzain is jelzi.


Idegenre hagyjam a gyerekem?

Magyarországon még mindig tartja magát, sőt erősödik az a nézet, hogy nem jó dolog a gyereket idegenre, pláne bébiszitterre bízni a gyereket. Az a nő, aki egy vadidegent enged be a lakásába, és ráadásul még rá is bízza a gyerekét, az nem lehet jó anya. Az még csak hagyján, ha néha a nagymama vigyáz rá - persze lehetőleg az én anyám, és nem az anyósom - no de egy idegen?


Misztika az otthonodban: lila és türkiz árnyalatok

Használd a spirituális üzenetet hordozó lila és türkiz árnyalatokat a lakberendezésben, ha útkeresőben vagy, szeretnél hozzáférni a spirituális és kreatív erőforrásaidhoz és bevonzani a lélektársadat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x