Újra zsong a Római-parton az Everness Kikelet
Címlap / Everness / Újra zsong a Római-parton az Everness Kikelet

Újra zsong a Római-parton az Everness Kikelet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-28

Írd be a naptárba: május 4-én újra tudatos közösségi programoktól zsong majd a Római part. Az Everness Kikeleten előadások, koncertek, táncprogramok és workshopok várják az érdeklődő közönséget. A rendezvény Európa legnagyobb önismereti fesztiváljának hangoló eseménye, melyre a szervezők idén is megtartották az egyedi atmoszférájú Duna-parti helyszínt.  

Megszerettük tavaly ezt a minifesztivált és úgy vettük észre, a közönségünk is örült, hogy ezúttal egy budapesti helyszínen találkozhatunk – mondja Klein Csaba, az Everness fesztiváligazgatója. Idén csavartunk egyet a tematikán is, mivel sok éve kapjuk a kérdéseket a csapattal, az előadók kiválasztásával kapcsolatban. Úgy gondoltuk, jó móka lenne, ha ezúttal mi szervezők is tartanánk programokat, tekintve hogy mindegyikőnk sokféle úton közelít az önismerethez, számtalan oktató, kezelő, gyógyító, tréner van a közösségünkben.


A Kikeletnek idén is a Dunakavics Bowling Klub Óbuda ad helyszínt, ahova a látogatók tömegközlekedéssel, BKV hajóval vagy akár kerékpárral is könnyűszerrel eljuthatnak. A program több térben, egy időben zajlik majd.

A galériaszinten többek között Gianga jóga, NIA, intimitás workshop és anyaméhtisztító szertartás a program, míg a kertben vegán ételeket lehet kóstolni a Tantra Mantra jóvoltából, de a vállalkozóbb szelleműek kipróbálhatják a Flystick és az akrojógát is. Lénárt Gitta előadást tart majd az élő étel fogalmáról, Kereszty Andrással pedig arról lehet közösen gondolkozni, hogy hová is tűnik idővel a szerelem. Gilányi Attila a tudatos cselekvés művészete irányába kalauzol.

A kézműves térben egész nap pránanadi, access bars kezelések, kézműves workshopok és HallgatLak beszélgetések várják a fejlődni vágyókat. Este a Flying Spirit és a Earth Jam muzsikál a kertben, majd Dj Narny és DJ Flow gondoskodik a felejthetetlen hangulatról.

A rendezvény ideje: 2019. május 4. 10:00.
A rendezvény helye: Dunakavics Bowling Klub Óbuda, 1031 Budapest Nánási út 67.
Bővebb információért ide kattints!  

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1356 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x