Párkapcsolati konfliktusok a horoszkópban
Címlap / Ezotéria / Párkapcsolati konfliktusok a horoszkópban

Párkapcsolati konfliktusok a horoszkópban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A fontos próbatételek ideje akkor jön el két ember kapcsolatában, amikor a lassú bolygók áthaladnak a pár horoszkópját összekötő fényszögeken. Régi problémák élednek fel, amelyek gyökere talán elmúlt életekbe nyúlik vissza. Bizonyos bolygóállásoknál a felszínre törnek, és ezzel jelzik nekünk, hogy ilyenkor foglalkoznunk kell velük. 

A fontos próbatételek ideje akkor jön el két ember kapcsolatában, amikor a lassú bolygók áthaladnak a pár horoszkópját összekötő fényszögeken. Régi problémák élednek fel, amelyek gyökere talán elmúlt életekbe nyúlik vissza. Bizonyos bolygóállásoknál a felszínre törnek, és ezzel jelzik nekünk, hogy ilyenkor foglalkoznunk kell velük.

Minél egzaktabb a fényszög kapcsolat a két horoszkóp között, annál valószínűbb, hogy azonos időben érinti a két egyént a bolygók átvonulása. Az egyidejű átvonulás erősebb gyógyító hatást gyakorolhat a kapcsolatra, mintha a két embert különböző időben érné. Így ez az időszak alkalmat a két embernek, hogy átmenjenek a bolygó jelképiségének megfelelő önátalakítás folyamatán és azonos irányban haladjanak a fejlődés útján.

Ha a két horoszkóp között nincs ilyen fényszög kapcsolat, társunk nem akkor megy keresztül mélyreható változáson, amikor mi. Ez azt a veszélyt rejti magában, hogy esetleg elhagy bennünket, vagy annyira mássá válik, hogy többé meg sem értjük.

Ha egy lassú bolygó a két horoszkóp közötti bolygó-együttálláson halad át, feltűnővé válik a hasonlóság a két ember között. Ez új perspektívák segítheti őket a harmónia és az együttműködés szelemében. De hangsúlyozhatja a közös negatív hajlamokat, amelyek zsákutcához vezetnek.

Ha az átvonulás diszharmonikus kapcsolódású pontokon történik, lehetőséget ad, hogy a két személy egymással szembekerüljön vagy kiegészítse egymást. Ez segíthet hatásosabb együttműködésükön. De gyakran még jobban elmélyíti a különbözőségeiket, amelyeket azelőtt alig lehetett észrevenni. A két ember közötti ellentét ezekben az időszakokban olyan válságossá válhat, hogy a társkapcsolat egészét fenyegeti, hacsak nem kötnek valamilyen kompromisszumot.

Egy-egy ilyen átvonulás a nagyobb karmikus történések időszakát jelöli. Gyakran egybeesik olyan eseményekkel, vagy fejleményekkel, amelyek egy régóta fennálló konfliktust fejeznek, régi sérelmek jöhetnek felszínre. A két embernek szembe kell néznie a karmikus magatartásminták átalakításának vagy megszüntetésének lehetőségével, amelyeket eddig életről-életre hordoztak magukkal.

A lassú bolygók átvonulása két ember horoszkópját összekötő fényszögeken rávilágít az alapvető próbatétel jellegére.

Például amikor a Szaturnusz vonul át a két horoszkóp fényszögekkel kapcsolódó pontjain, lehetőséget kapnak kettőjük viszonyának komoly áttekintésére és a "hogyan tovább" eldöntésére. A Szaturnusz jelzi, hogy keresztúthoz érkeztünk. Döntenünk kell, vajon megszilárdítjuk-e a kapcsolatot, vagy tovább nem tartjuk fenn azt, és elkezdünk távolodni egymástól.

Az Uránusz tranzitjai arról híresek, hogy hirtelen változásokat és új történéseket hoznak életünkbe, még akkor is, ha megpróbálunk ellenállni vagy védekezni.

A Neptunusz átvonulásai kölcsönös kiábrándulási folyamatot idézhetnek elő, amelyben mindkét fél tudatára ébred, hogy a másik nem olyan, mint amilyennek eredetileg hitte. A Neptunusz alattomosan és nehezen felismerhetően alááshat minden hamis reményeken és elvárásokon alapuló kapcsolatot.

A Plútó tranzitjai alatt a féltékenység az egyik legáltalánosabb probléma, amivel szembekerülünk. Ilyenkor történnek a legkétségbeejtőbb válások.

Ezek a bolygóátvonulások azok az időszakok, amikor két ember a kölcsönös csalódottság, bizalmatlanság vagy megbántottság érzésének eshet áldozatául, amely falat emel közéjük. De felhasználhatják ezt az időszakot arra is, hogy elmélyítsék egymás iránti szeretetüket, felemelve kapcsolatukat egy új, magasabb tudati szintre.

Kapitány Éva

Javasolt irodalom: Pauline Stone - Kapcsolatok, asztrológia, karma
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3848 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x