Angyaljósda karácsonyra - Próbáld ki!
Címlap / Ezotéria / Angyaljósda karácsonyra - Próbáld ki!

Angyaljósda karácsonyra - Próbáld ki!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

Hívjuk meg az angyalok jóslatát a HarmoNet karácsonyi jósjátékával. Az angyalok segítenek bennünket, velünk vannak minden pillanatban, minden cselekedetben.  

 Nézd meg az angyalokat, és képzeletben "rázd fel a gömböket", és amelyik legjobban megérint téged, annak az angyalnak az üzenete hív legjobban ezen a Karácsonyon! 

Olvasd el az angyali üzenetet, és engedd, hogy szívedig érjen, megtisztítson!


Fontos, hogy minden üzenet neked szól - a te vágyaidról. Nem kell választanod, engedd, hogy az angyalok hassanak lelkedre. 


A születés angyala:
A születés egy új ébredés, magad mögött hagytad a régit, ami túl kevés és túl szűk volt. Egy új magasabb szint előtt állsz.

A születés az élet egy megújuló aspektusa, az angyalok melletted állnak, gondolataid és érzéseid határozzák meg további sorsodat, figyelj rájuk és várd örömmel életed új szakaszát. A születés lélegzetvétel, a születés; repülés az angyalokkal egy új ismeretlenbe.

Lélegezz hát, és tárd ki karjaidat, hogy befogadhasd az újat. Új élet, új gondolatok, és új formák kapnak utat, az elmozduláshoz, ami az egyik dimenzióból a másikba vezet.

Mondd: Hálát adok az életemért!
 

Kommunikáció angyala:
Létfontosságú, az a szándék, hogy megoszd gondolataidat és érzéseidet, tapasztalataidat.

Már önmagában is jelentős kapcsolatot teremt önmagaddal, másokkal és egész környezeteddel. Szépítsd meg az életed önkifejezéssel.

Ne feledd, kommunikálni nem csak szavakkal lehet, hanem öleléssel, gesztusokkal, apró ajándékokkal, figyelmességekkel is. Ahányszor kifejezed szeretetedet, annyiszor küld rád áldást a kommunikáció angyala. Mutasd hát ki tettekkel, ölelésekkel, szavakkal, gesztusokkal, hogy ki vagy, és hogy a világnak hasznára vagy.

A kommunikáció angyala segíti az életedbe érkező spirtuális történések megértését, hiszen ő maga is kommunikál veled, ha ki tudod nyitni szívedet a megértés előtt. Ha erre van szükséged, hívd ezt az angyalt!

Mondd: Beszélgessünk, meghallgatlak! 
 

 Az áldás angyala:
Ismerd el milyen áldott az életed. Az angyal megmutatja a benned lévő gyógyító erőt és megújuló képességet, a szívedbe áramlik és a kezeiden keresztül áramoltathatod.

Minden ami történik veled, szükségszerű és áldás kíséri. A hálaadás képességének birtokában vagy. Köszönd meg mindazt, amit kaptál.

Érintsd meg az életet. Az élet egy lehetőségekkel teli alkotó folyamat, hozd bele az égi áldást ami mindig a rendelkezésedre áll és gyógyítsd be vele lelki tested minden sebét és repedéseit.

Mondd azt: - Az áldás átáramlik rajtam és megáld mindent amit ma lényemmel megérintek. Köszönöm!
 

A játék angyala:
Maximálisan használd ki minden pajkosságodat.

Ad át magad az élő elevenségnek, a kreativitásnak, az önfeledt játéknak és nyílj meg az élet alkotó oldalának.

Alkoss, cselekedj, szerelmeskedj, egyél, igyál, szaladj, vagyis vesd bele magad mindannak, az élvezetébe, amit gyermekiséged angyala sugall.

Örülj úgy az ajándéknak,- bármi is az! - mintha az maga volna a csoda. Nevess, nevess és nevess!

Az élet nem olyan komoly mint gondolod. Érezd jelenlétét minden megmozdulásodban, és élvezd, amit csinálsz.

Mulass jól!

Mondd: Gyere játszani! 
 

A Megbocsátás Angyala:
Engedd el a nehezteléseket, ítéleteket és félelmeket, csökkentsd annak mértékét, hogy sértettségben és haragban maradj.

Fogadd el az életed és tekintsd az értékesnek, ne kívánj tovább szenvedni mások cselekedetei miatt.

Mostantól nem engeded, hogy ezek az erők elnyomják életedet és fényedet. A megbocsátás önmagadnál kezdődik, csak kérd és megbocsáttatik neked, és hívd elő azt az erényed amely által megbocsáthatsz másoknak.

Így szabadulsz meg régi béklyóidból függőségeidből.

Mondd: Megbocsátom neked amit tettél velem és megbocsátom magamnak amit magammal tettem.
 

Az ajándékozás angyala:
Odaadásodat, örömökre való készségedet erősíti meg ez az angyal.

Fogadd el - mégpedig kritika nélkül - az ajándékokat amiket az élettől kapsz, azt, ami be van csomagolva, és ami csak úgy érkezik hozzád.

Tudd, hogy minden ajándékot megérdemeltél, mindnek mélyebb, bölcsebb üzenete van. Így van ez még akkor is, ha elsőre nem tetszik amit kaptál.

Köszönd meg az angyalnak, hogy megtanít őszintén elfogadni, és szívből adni.

Életünk ajándéka, hogy meg nyílhatunk a feltételnélküli szeretetnek, teret adunk a gyönyörű szívbéli találkozásoknak, és részesülünk a csodából ami lelkünket köti a  végtelenhez, mert adni csak az tud, aki képes felfogni és elfogadni az élet összes ajándékát.

Mondd: Kérem!
Mondd: Köszönöm!
 

 Ne feledd tovább megosztani ezt a jósdát mindazoknak, akik örömmel vennének egy angyali ölelést ezen az ünnepen!  Az angyalok szeretete annál jobban árad, minél több hozzád hasonló földi angyal terjeszti üzenetüket!

Angyali érintésekkel teli ünnepet kívánunk!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 48221 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x