A legnőiesebb ékszer Holdkőből van!
Címlap / Ezotéria / A legnőiesebb ékszer Holdkőből van!

A legnőiesebb ékszer Holdkőből van!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

A holdkő ékszer a várandósság segítésében hasznos lehet. Figyeljük a Holdat és töltsük fel kövünket a megfelelő napon!  

A Holdkő áttetsző, pasztellszínű káliföldpát, selyemfényű csillámlású. Kedvelt változata az, amely kékesen csillog.

Készítenek belőle ékszert - karkötőt, fülbevalót, nyakláncot. De csak úgy, a zsebünkben, vagy a ruhánban talizmán formájában is magunkkal vihetjük.
Viszonylag könnyen törik, a vegyszerekre is erőteljesebben reagál, ezért az erős fizikai hatásoktól óvni érdemes.

Aki holdkő ékszert vesz magára, gyakran előfordul vele, hogy nőiességgel kapcsolatos kérdésekkel találkozik. Csábítóvá, befogadóvá, lágyabbá válik. A holdkő hajlamosít a várandósságra is. Feltörő érzelmek, sírás is jellemezhetik a Holdkő okozta érzelmeket.

Teliholdkor nem szabad használni!

Energetizálása

Egyébként a Hold fényével érdemes feltölteni, éjjel kell kitenni egy kék, vagy ezüst fényű alapon, esetleg vízben a Hold fényére. A vele töltött ezüst ékszer is átveszi a Holdkő rezgését. Legjobb, ha figyelve a Holdnaptárt, nem teliholdas Rák napon töltjük! 
Gyógyhatásai

Jól hat az agyalapi mirigyre, bélrendszerre, azon belül is a folyadék felszívódást segíti. A bőr vízellátását javítja (száraz bőrűek,ha isznak, jobban felszívódik a felvett folyadék. A vízbe is érdemes lehet holdkövet helyezni!)
A csigolyákra jó hatása van. A különböző fekélyeket, pl a gyomorfekélyt is jó irányban befolyásolja. Segíti a mértegtelenítést, és a női jellegű hormonok képződését. A női természetű rákos daganatoknál az első stádiumban nagon jó lehet. Segíti az áldott állapotba kerülést.

Általános lelki hatásai

A belső egyensúly, a harmónia köve, különösen nőknek. Kislányoknál szélsőséges érzelmeket, túlérzékenységet, hisztit, kényességet is okozhat, inkább felnőtt hordja.  Segíti a félelem leküzdését, és fokozza a lelki érzékenységet is. Nők, ha üzleti tárgyalásra mennek, vegyenek fel ilyen ékszert, és intuíciójuk javulása mellett beszédkészségük is megjavul, jobban tárgyalnak majd.  
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 22033 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x