Kétségbeesetten segíteni akarok rajtad!
Címlap / Ezotéria / Kétségbeesetten segíteni akarok rajtad!

Kétségbeesetten segíteni akarok rajtad!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-18

Mindenképpen jobban tudom nála, mire van szüksége. Olyan, mint egy gyermek, aki gyámolításra szorul. Ugye hányszor érezzük ezt szeretteinkkel kapcsolatban? Mi ilyenkor a teendőnk? Vajon lehet-e valakinek egyáltalán segíteni? Hogy tehetjük kedvezőbbé a helyzetet? Jósnőnk cikke a segítésről.  

Azért született ez a rövid kis írás, mert rengeteg levelet kapok tőletek és mert rengeteg válaszlevelet kapok tőletek, az első tanácsadás után. Azért született ez az írásom, mert mindannyian ugyanolyan lelkek vagyunk, kis egyéni, színezetnyi eltérésekkel, és ezért hasonló, problémás élethelyzeteket hasonlóképpen oldunk meg. Azért született, hogy egy általános dolgot ne csak egy-egy embernek, hanem minden kétségbeesettnek elmondhassak: így és így teheted kedvezőbbé a helyzetet.

Ha a szeretted kifordul magából


Mindenkivel előfordult már, hogy egy ismerősünk szerettünk életébe, mintha csak veséjéig látnánk, tisztán belepillanthattunk és megborzongtunk, nem érettük mire gondol, vagy mit miért tesz zavarosan viselkedett, és úgy éreztük mi nálánál is sokkal jobban tudjuk mire van szüksége. Nagyon sok olyan levél érkezik hozzám, ahol egy-egy kétségbeesett levélíró felhívja figyelmemet: de ezt a végső stádiumos helyzetet már nem lehet megbeszélni az érintettel, már nem lehet vele kommunikálni, kifordult magából.


Minden léleknek szerepe van a teremtésben, jellemétől függetlenül


Ezekre a helyzetekre szeretnék egy kis gyógyírt adni, és egy pici magyarázatot mellé. Mert nem létezik olyan, hogy kifordult magából; az isteni teremtésben nincs hibás jellem, nincs felesleges, sem borzasztó. Jónak, rossznak, sótlannak, és savanyúnak, lelkesnek, és rettentőnek ugyanúgy meg van a helye, szerepe, ami ebben a világban rá vár. Az égiek - Egyetlennek vagy Többnek elgondolva - mindig utunkra terelnek. Néha megtagadjuk ezen erők létezését, de Ők mégis sokszor tudattalanul beteljesíttetik velünk célunkat, felhasználnak, hogy eljátsszuk a darabot, a szerepet, amit csak nekünk írtak meg a Sors Istennői. Létezik olyan élethelyzet, amikor egy személy előzőleg megismert személyiségével ellentétesen viselkedik és olyan is, amikor egyenesen antiszociálissá, a társadalomba befogadhatatlanná válik. Tudnunk kell: Az ember alapvetően jó, alapvetően Fény, és helytelen viselkedése csupán környezetére adott válaszreakcióinak hosszú, bonyolult sora.

Embert megváltoztatni nem lehet, és nem is kell. Kérni, felkérni lehet, talán érdemes is, de sohasem erőszakkal. Azokban a helyzetekben, amikor úgy érezzük egy személlyel már tényleg nem tudunk hogyan kommunikálni érdemes az alábbi módot megpróbálni.
 

Lelki-beszédEste, elalvás előtt, minden egyes nap, míg nem sikerül, az alábbi lelki, tudati programozással térjünk aludni: "ma éjjel akkor ébredek fel álmomból, amikor ez és ez a személy (megnevezés) a legbefogadóbb, legintuitívabb." Amely napon ez sikerül is, igyekezzünk az éjjeli felébredésben a sarkunkra állni, nem visszaaludni, és tudatosítani miért is vagyunk ébren. Ekkor hunyjuk be szemünket és fejünkben, képzeletben egyfajta láthatatlan térben utazzunk el hozzá (előzőleg megjelölt érintett személy). Elképzelhetjük magát az utat is, ha ez segít vagy csak gondoljunk egyből arra, hogy megérkezünk a segítendő személy otthonába. Képzeljük el, hogy alszik, de félig éber, hogy figyel ránk, de most csendben van, mégis meghallgat. Ekkor fejünkben világosan megfogalmazva mondjuk el neki problémáinkat, aggodalmainkat, és a javasolt megoldásokat. (de tudjuk elképzelésünk is lehet hibás) Azután búcsúzzunk el és térjünk vissza saját nyughelyünkre, tudatosan is.
 

Zöld-szín-terápia


Amennyiben úgy érezzük ez kevés, egy általános jobbító, egészség és lelki állapot javító technikát alkalmazhatunk. Még a meglátogatás közben vagy egy újabb, de hasonló módon történő folyamattal képzeljük el, hogy bevonjuk ismerősünk szerettünk testét zöld fénnyel. Nem túl élénk, nem túl fakó, éppen csak olyan természetes, közép-zöld színnel. Más vidám színeket, szivárvány árnyalatokat is alkalmazhatunk, ám ez már kevert érzéseket kelthet és felerősíthet nem kívánt érzelmeket is, ezért ha egy mód van rá inkább csak zölddel végezzük a gyógyítást.

Érdemes a fényburkot pár naponta megismételni, az ember élethelyzetétől (kezelt) függően 1-14 nap alatt érezteti hatását minden egyes kis kezelés. Azok a személyek, akik avatással rendelkeznek (reiki, prana, arolo, arila, dod, fényadás, stb.) vagy rendszeresen tisztítják saját energiarendszerük egyértelműen nagyobb hatást érhetnek el, de szeretteink esetében a legfontosabb, hogy valóban odaadással kezeljük, lelkileg bíztassuk őket. Párbeszédünkben is tagadó szavak helyett pozitív megerősítéseket és lelkesedéseket alkalmazzunk, ne csak felkészülve a képzeltünkben való szóváltásra, hanem a való életben is. Ez az odaadás és törődés mindenek felett áll, mindenféle avatás és misztikus hatalom nélkül is bárki számára elérhető, hogy picit megint csak jobb legyen a világ!


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4122 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x