Csillagkép-csábítás Valentin nap éjszakáján
Címlap / Ezotéria / Csillagkép-csábítás Valentin nap éjszakáján

Csillagkép-csábítás Valentin nap éjszakáján

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Nézed az eget, a csillagokat és eszedbe jut a Te Valentinod. Ha tudod, milyen jegyben született ő, és milyen jegyben születtél te, akkor máris kitalálhatod, minek örülne a Kedvesed, és milyen kilátásaitok vannak a következő időszakban a szerelem és a szex terén. Egy rendhagyó Bálint napi előrejelzés a 12 csillagjegyre. 

Ha még nincs Valentinod, regisztrálj ITT, hogy párt találj! Titkosrandi - súgd tovább!

KOS (Március 21. – Április 20.)
Párkapcsolatodban boldog, kiegyensúlyozott hatások várhatóak a következő hetekben. Sokkal toleránsabbak vagytok mind a ketten, igazán elfogadó módon reagáltok a másik megnyilvánulásaira. Talán sikerül újra felfedeznetek a másik jó oldalait, s megtaláljátok a kapcsolatban azt a pontot, amiért egykor belementetek. Érdemes a következő heteket nagyon sok beszélgetéssel, s közös programokkal töltenetek.
Mivel lepjük meg Valentin napon a Kost?
A lányoknak vehetünk Valentin napra egy igazi, klasszikus vörös rúzst, de egy csillogós szempillaspirál is jó ötlet lehet. A fiúkat, pedig lepjük meg egy üveg jó minőségű whiskyvel, de egy sportosabb ruhadarab is megteszi.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Szerelmi életed, szexualitásod területén sok örömben lesz részed, partnerkapcsolatod frissességgel telhet meg, s igazán felpezsdül majd. Ezt ajánlatos maradéktalanul kiaknáznod, hiszen ritkán adódnak ilyen jó lehetőségek kapcsolatunk megújítására. Ebben az is benne van, hogy érdemes minél több közös programot szerveznetek, s igazán lazán, spontán módon szórakoznotok.
Mivel lepjük meg Valentin napon a Bikát?
A lányokat meglephetjük egy szép, rózsaszín kövekből álló nyaklánccal, persze hozzá illő fülbevalóval együtt. A fiúknak, pedig főzzünk egy háromfogásos nagyon finom vacsorát, s az elkészítésének, tálalásnak, adjuk meg a módját!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4893 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x