Előrejelzés a 12 kínai év szülötteinek a Disznó évére...
Címlap / Ezotéria / Előrejelzés a 12 kínai év szülötteinek a Disznó évére

Előrejelzés a 12 kínai év szülötteinek a Disznó évére

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Mit várhatunk ettől az évtől? Elég, ha ismered születésed évét, és megtudhatod, melyik kínai jegyben születtél, sőt azt is, hogy mit várhatsz ettől az évtől. Kínai horoszkóp 2007-re!  

Ha nem tudod, te melyik évben születtél, nézd meg ITT a listát!
Ha pedig meg akarod tudni, mi jellemző általában a te születési éved szülötteire, egyszerűen kattints a jegyekre.

A PATKÁNY
Hát ez kemény meló lesz. Az izgő-mozgó Patkány számára a földhöz kötött Disznó erőtér nagy kihívás. Viszont jól tud barátokat szerezni és mozgósítani, ez azért segíteni fog a céljai megvalósításában. Most talán nem kellene egyszerre nyolc dologba belefogni a Patkányoknak! Koncentráció az igazán fontos dolgokra, erőgyűjtés, alapozás, szorgalom – ezek vezetik most sikerre. Oda kell figyelni a pénzügyekre! Bár a Patkány született mázlista, és üzleti érzékének szinte teljes hiánya mellett is jól boldogul a gazdasági életben, ezt most mégis inkább meg kell tanulnia kezelni józanul és alaposan. A „befektetés” fogalmán érdemes elgondolkodnia, mert most megéri.

A BIVALY
Ez most a nyugalom éve lesz. A Bivaly erőfeszítései beérnek, és learathatja gyümölcseit, például a párkapcsolatban. Persze a „rossz vetemény” is most érik be, azt is arathatja, már ha van ilyen. Ilyesmi lehet egy régi, „leragadt” élethelyzet. Vigyázzon arra, hogy ne használják ki befolyásolhatóságát, segítőkészségét! Meg kell tanulnia olykor nemet is mondani. És, hát igen: a hízás. Annyira nyugis az év, hogy a Bivaly békésen hizlalja magát, vagy ha nem nyugis, hát azért eszik kedves, szelíd igavonónk. Nos, az ilyen kísértésekre is tudni kell nemet mondani!

A TIGRIS
A Tigris szenvedélyes, nagy harcos. Ez most, az idén nem vezet sikerre. A harccal most nem zsákmányt, hanem ellenségeket szerez – nem mindegy tehát, milyen lendülettel rohamozza meg mondjuk az Okmányirodát vagy a Földhivatalt. Jó, ha hallgat a bölcsebbek tanácsára, és sokat időzik barátai-barátnői társaságában egy jó kis vörösbor és csokitorta (na jó, szárcsagyökértea és müzli) mellett, ez segít neki lazítani és tágabb nézőpontból rálátni a dolgaira. Az idei év sok lehetőséget hoz a Tigriseknek, hogy új dolgokat tanulhassanak.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4060 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x