Flörthoroszkóp - Csábítás a Mars erejével
Címlap / Ezotéria / Flörthoroszkóp - Csábítás a Mars erejével

Flörthoroszkóp - Csábítás a Mars erejével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-12

Hogyan? Megmondja az asztrológia! A 12 csillagjegy szülöttének konkrét tanácsokkal. A csillagjegyek kronológiájából következik a teremtés, a születés története, ami tavasszal indul útjára, Mars villámai és féktelen férfiereje által, hogy szerelembe kergesse a világot. Hagyod magad? Használd a Mars erejét!  

Kevés olyan ember van, akit nem érint meg a tavasz szépsége és az újjászületés energiája, amely szinte tapinthatóan van jelen a levegőben ilyenkor. Talán ez az energia sokkal mélyebb, zsigeri szinten van jelen az életünkben, mint ahogyan azt gondolnánk, hiszen az élethez való hozzáállásunk is megváltozhat ez által. Ilyenkor vége van a téli befelé fordulásnak – akár a tartós depresszió is javulhat –, sokkal hajlamosabbak vagyunk arra, hogy kapcsolatokat kössünk, s magunkat is sokkal jobb színben szeretnénk feltüntetni.

Tényleg csak a strandszezon miatt akarsz fogyni?
Sokan ilyenkor fogyókúrába kezdenek – mondván, hogy jön a strandszezon –, de biztos, hogy ezért szeretnénk jobb formába hozni önmagunkat? Gondoljunk csak bele, hogy mi történik ilyenkor a természetben! Minden lény párosodni kezd, a növények is megtermékenyülnek, hogy később gyümölcsöket hozhassanak. Ilyenkor kezdődik a reprodukció a természetben. Ha tehát a strandszezonra fogjuk önmagunk csinosítgatását, akkor nem jól fogalmazunk! Az emberi lényekben is sokkal inkább megjelenik a hódítás, csábítás analógiája, puszta, nyers szinten a párzás igénye.

Analógia és kronológia
Az alábbi gondolatsor a csillagjegyek analógiája által hordozott kronológiai történet. Megmutatja, hogy időrendi sorrendben miként hatnak a reprodukció fázisaira a különböző energia minőségek. A természet taníthat arra bennünket, hogy ezeket az energiaminőségeket észrevehessük, s használhassuk. Vegyük észre azt, hogy az alábbi történet alapján a kezdőlépés nem az, hogy azonnal anyává/apává válunk, ehhez elengedhetetlenül ki kell bontanunk a női és férfi minőség energiáit. Az alábbiakban ezekről az energiaminőségekről lesz szó.

A 12 jegy meséje – a hódítás üzenete
A tavasszal működő energia (Mars) még nem akar semmilyen következményekkel számolni, nem arra gondol, hogy utódokat hozzon létre, hanem pusztán a fizikai aktus öröme, s egyben kényszere vezérli. Ez szimbolikusan a szexuális aktus, következmények nélküli, még kötetlen igénye, s férfienergia. Azt az aktust szimbolizálja, amikor a férfi megtermékenyíti a nőt, s ezzel betölti azt a szerepét, amellyel elvetheti a magokat. De hangsúlyozom, hogy ekkor még szó sincs arról, hogy az utódokra gondolna, egyszerűen élvezi önmaga szerepét a szexuális aktusban. Mint ilyen, nagyon ráutaló tud lenni, egyszerűen meg akarja kapni a nőt.Mars hódít, Vénusz csábít

Ekkor lép be képbe a női energia (Vénusz) az Ő szépségével, s arra ösztönzi a kiválasztott férfit, hogy termékenyítse meg Őt. A célok, - vagyis a megtermékenyítő aktus eredménye, a gyermek - itt még mindig rejtettek maradnak, a nő meg akarja élni azt, hogy a kiválasztott férfi meghódítja Őt, s persze ebben az is benne van, hogy élvezni akarja saját szépségének az érzését, amelynek remek visszaigazolása az, hogy a hím akarja Őt. A nő a csábító erejével a tettre kész férfiak között, mintegy „válogat”, hogy a leginkább életrevalóbb utódot tudja majd világra hozni, de ez a válogatás a Vénusz szintjén még nem tudatos. A mindennapi életben úgy jelenik meg, hogy a nő flörtölésre invitálja a férfit, és amikor már bebizonyosodott számára, hogy Ő, mint nő, kívánatos a férfi számára, elindul a következő csábítás irányába.

Beszéljük meg, Drágám! – Merkúr kommunikál
Amikor a flörtölés időszaka meghozta a kívánt partnert a szexuális aktushoz a nő számára, s ezt a férfi is elfogadja, jön az egyeztetés időszaka. Ez az energia (Merkúr) kezdi összecsiszolni a két felet arra, hogy intellektuális szinten is (tudati szint) felvállalják a szexuális aktus eredményét, a gyermeket. Mintegy elindítja az anyává/apává válás folyamatának a lehetőségét szociális szinten is.

Anya vagyok – Hold-erőt kaptam
Az anyaság (Hold) energiájának a hatására megfoganhat az utód. Ekkor az anya már nem a saját szépségét, erotikus minőségét hangsúlyozza, hanem helyette a befogadást és a megtartó, gondozó erőket éli meg. Éppen ezért alakulhatnak ki a férfiban hiányállapotok a nő várandóssága alatt, hiszen Ő még gyakran a Mars állapotot éli meg. Számára a Hold energiák kissé idegenül hatnak, szembe is kerülhet azzal az érzéssel, hogy már nem csak Ő létezik egyedül a nő számára. Egy fejlődő, de még láthatatlan – viszont már érzékelhető – élet neki bizonytalanságot, és kérdőjeleket jelenthet.

Apa a Nap alatt
Amikor a gyermek megszületik, akkor válik ténylegesen apává az apa (Nap), hiszen most már megfogható, érzékelhető, a racionális elme számára is feldolgozhatóvá válik a folyamat. Itt már a férfi energiáját nem a Mars határozza meg, hanem sokkal inkább a Nap, amely megadja neki azt a lehetőséget, hogy megélje a saját apaságát, felelősséget vállaljon az utódért.

Ha tehát tavasszal elővesszük a rövid szoknyácskánkat, s hozzá felveszünk egy mélyen kivágott felsőrészt, akkor semmi jogunk megsértődni azon, hogy a Mars megtalál minket, s utalást tesz arra, hogy "be akar hatolni a mi világunkba". Ezt megtapasztalhatjuk ráutaló mondatok, de füttyjelenségeken, figyelemfelkeltő megnyilvánulásokon keresztül is. Ilyenkor jó tudni, hogy minderre mi teremtettük meg az alkalmat.  

FLÖRTHOROSZKÓP – CSÁBÍTÁSI TIPPEK A 12 CSILLAGJEGY SZÜLÖTTEINEK

KOS (Március 21. - Április 20.)
Ahhoz, hogy tetszést arass érdemes önmagadat is szeretned, s időt szánnod magadra. Ha felveszel egy kicsit kihívóbb ruhát, némi finom és érzékenységet sugalló mintával – virágminta is lehet – akkor kiválóan hangsúlyozhatod vénuszi szépségedet. Ha nyitottá is teszed magad, akkor nagyon könnyen ismerkedhetsz!
Lelki szinten: engedd meg magadnak, hogy élvezd a saját tested!

BIKA (Április 21. - Május 20.)
Neked a csábításhoz a titokzatos, érzékeny Vénusz szerepe fel meg a legjobban. A stílusodat tekintve jó ötlet lehet, ha hosszú szoknyát viselsz, amely lágy esésű, s lehet akár selyemből is. Ha van rajta némi csipkedíszítés, vagy egyéb finom minta, akkor nagyon harmonikus lesz az összhatás!
Lelki szinten: hagyj magadnak időt a változtatásokra!

IKREK (Május 21. - Június 21.)
A Te csábító Vénuszod kicsit különlegesebb, mint az átlagos, éppen ezért alkalmazhatsz a megjelenésedben érdekes, sőt formabontó elemeket is. Egy új, extrém frizura is hozzásegíthet ahhoz, hogy a külsőd eredeti módon hasson. Emellett nem kell kompromisszumokat hoznod a kényelem kárára!
Lelki szinten: éld meg a saját nyitottságodat, mozgékonyságodat!

RÁK (Június 22. - Július 22.)
Létezik olyan Mars, amely nem szereti a könnyen kapható alkalmakat. A Te megjelenésed is erre rezonál most a leginkább, koncentrálj arra, hogy a külsőd sugározzon némi visszafogottságot is. Ezt kombinálhatod lágy, finom színekkel, ami azt sugallja, hogy nagyon nőies vagy.
Lelki szinten: tisztázd magadban, hogy mi a célja a csáberődnek!

OROSZLÁN (Július 23. - Augusztus 22.)
Ha igazán nőies és vonzó szeretnél lenni, akkor teremtsd meg magadnak a lehetőséget arra, hogy egzotikus, igazán különleges módon jelenhess meg. Nagyon harmonikusan hat rajtad a hennafestés is, de válassz olyan motívumot, amely keleties, tradicionális. Az egzotikus stílus egy kicsit több díszítést is megenged.
Lelki szinten: járj olyan helyekre, amelyek újdonságként hatnak számodra!

SZŰZ (Augusztus 23. - Szeptember 22.)
Most nyugodt szívvel előadhatod a "végzet asszonyát"! Ha elegáns, de mégis sokat sejtető ruhákat viselsz, karakteres, vörös, vagy fekete színekben, s a sminked is kicsit erőteljesebb, akkor biztos a siker. Válassz olyan sminket magadnak, amely kifejező, s különösen az ajkaidat érdemes jobban kihangsúlyoznod!
Lelki szinten: nézz szembe őszintén önmagaddal, s találd meg a mozgatórugóidat!

MÉRLEG (Szeptember 23. - Október 22.)
Nem kell semmi mást tenned, csak hűnek lenned a saját stílusodhoz, amely remekül beválhat. Válassz magadnak elegáns, finom színekben pompázó ruhákat. Használd elbűvölő stílusodat, amelynek egyáltalán nem vagy híján. A sminked is maradjon meg az elegáns, finom keretek között!
Lelki szinten: kezeld a kapcsolataidat egy kicsit másképpen, mint eddig!

SKORPIÓ (Október 23. - November 21.)
Remekül beválhat neked az a stílus, amely meghagyja neked a hétköznapi mozgásteredet. Neked elég lesz a csábításhoz egy, egyszerűbb vászonnadrág is, kényelmes cipővel, esetleg a felső, amelyet felveszel, lehet egy kicsit kivágottabb. Ha mindezt feltűnőbbé szeretnéd tenni, akkor válassz eredeti, érdekes kiegészítőket!
Lelki szinten: találd meg az örömedet a hétköznapjaidban is!

NYILAS (November 22. – December 21.)
A jelszó a csábításhoz: minden, ami dekoratív és csillogó. Érdemes nadrágkosztümöt hordanod, amely a színek tekintetében tükrözi a temperamentumodat. A mély bordó szín remekül áll majd neked, s az ékszerek tekintetében egyáltalán nem kell korlátokat szabnod magadnak! Az arany szín domináljon a kiegészítőknél!
Lelki szinten: fejleszd ki magadban az örömöt, s az önfeledtséget!

BAK (December 22. - Január 20.)
A nőies, ám hétköznap is hordható ruhák tehetik a külsődet igazán harmonikussá! Egy hosszú szoknya, amelyben jól érzed magad, s egy kissé kivágottabb felsőrész meghozza a kívánt eredményt. A színek tekintetében a világoskék, valamint a zöldeskék finom árnyalatai lesznek az igazán jó megoldások számodra!
Lelki szinten: vidd bele empatikus, érzékeny hajlamodat a kapcsolataidba!

VÍZÖNTŐ (Január 21. - Február 19.)
A Te legjobb megjelenési formád a laza stílus, amely meghagyja neked a mozgásteredet arra, hogy sok programod lehessen, s nyitottan legyél jelen a világban. Egy, egyszerű farmer is nagyon nőies tud lenni, ha megfelelően „tálalod”. Viselj hozzá élénkebb színű felsőrészt, s dekoratívabb kiegészítőket.
Lelki szinten: beszélj magadról egy kicsit többet másoknak, mutasd meg magad!

HALAK (Február 20. - Március 20.)
Az életöröm jelenjen meg a ruháidon is! Használj olyan szoknyákat, amelyek finom, puha anyagból készültek, s a színek tekintetében a természetes, almazöld, terrakotta, barnás árnyalatok jöhetnek majd szóba! A sminked tekintetében nem kell a színpadias hatás, maradj meg a természetességnél!
Lelki szinten: engedd meg tudatosan, hogy megtaláljanak az érzéki élmények!

Kunsay Melinda

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 9177 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x