Csábítsd el a férfit! Használd a Mars erejét!
Címlap / Ezotéria / Csábítsd el a férfit! Használd a Mars erejét!

Csábítsd el a férfit! Használd a Mars erejét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Hogyan? Megmondja az asztrológia! A 12 csillagjegy szülöttének konkrét tanácsokkal az idei tavaszra. A csillagjegyek kronológiájából következik a teremtés, a születés története, mely ilyenkor, az ébredő tavasszal indul útjára, Mars villámai és féktelen férfiereje által, mely "szerelembe kergeti" a világot. Hagyod magad? Használd a Mars erejét!  

Kevés olyan ember van, akit nem érint meg a tavasz szépsége, s újjászületés energiája, amely szinte tapinthatóan van jelen a levegőben ilyenkor. Talán ez az energia sokkal mélyebb, zsigeri szinten van jelen az életünkben, mint ahogyan azt gondolnánk, hiszen az élethez való hozzáállásunk is megváltozhat ez által. Ilyenkor vége van a téli befelé fordulásnak, - akár a tartós depresszió is javulhat – sokkal hajlamosabbak vagyunk arra, hogy kapcsolatokat kössünk, s magunkat is sokkal jobb színben szeretnénk feltüntetni.

Tényleg csak a strandszezon miatt akarsz fogyni?
Sokan ilyenkor fogyókúrába kezdenek, - mondván, hogy jön a strandszezon – de biztos, hogy ezért szeretnénk jobb formába hozni önmagunkat? Gondoljunk csak bele, hogy mi történik ilyenkor a természetben! Minden lény párosodni kezd, a növények is megtermékenyülnek, hogy később gyümölcsöket hozhassanak. Ilyenkor kezdődik a reprodukció a természetben. Ha tehát a strandszezonra fogjuk önmagunk csinosítgatását, akkor nem jól fogalmazunk! Az emberi lényekben is sokkal inkább megjelenik a hódítás, csábítás analógiája, puszta, nyers szinten a párzás igénye.

Analógia és kronológia
Az alábbi gondolatsor a csillagjegyek analógiája által hordozott kronológiai történet. Megmutatja, hogy időrendi sorrendben miként hatnak a reprodukció fázisaira a különböző energia minőségek. A természet taníthat arra bennünket, hogy ezeket az energiaminőségeket észrevehessük, s használhassuk. Vegyük észre azt, hogy az alábbi történet alapján a kezdőlépés nem az, hogy azonnal anyává/apává válunk, ehhez elengedhetetlenül ki kell bontanunk a női és férfi minőség energiáit. Az alábbiakban ezekről az energiaminőségekről lesz szó.

A 12 jegy meséje – a hódítás üzenete
A tavasszal működő energia (Mars) még nem akar semmilyen következményekkel számolni, nem arra gondol, hogy utódokat hozzon létre, hanem pusztán a fizikai aktus öröme, s egyben kényszere vezérli. Ez szimbolikusan a szexuális aktus, következmények nélküli, még kötetlen igénye, s férfienergia. Azt az aktust szimbolizálja, amikor a férfi megtermékenyíti a nőt, s ezzel betölti azt a szerepét, amellyel elvetheti a magokat. De hangsúlyozom, hogy ekkor még szó sincs arról, hogy az utódokra gondolna, egyszerűen élvezi önmaga szerepét a szexuális aktusban. Mint ilyen, nagyon ráutaló tud lenni, egyszerűen meg akarja kapni a nőt.

Mars hódít, Vénusz csábít
Ekkor lép be képbe a női energia (Vénusz) az Ő szépségével, s arra ösztönzi a kiválasztott férfit, hogy termékenyítse meg Őt. A célok, - vagyis a megtermékenyítő aktus eredménye, a gyermek - itt még mindig rejtettek maradnak, a nő meg akarja élni azt, hogy a kiválasztott férfi meghódítja Őt, s persze ebben az is benne van, hogy élvezni akarja saját szépségének az érzését, amelynek remek visszaigazolása az, hogy a hím akarja Őt. A nő a csábító erejével a tettre kész férfiak között, mintegy „válogat”, hogy a leginkább életrevalóbb utódot tudja majd világra hozni, de ez a válogatás a Vénusz szintjén még nem tudatos. A mindennapi életben úgy jelenik meg, hogy a nő flörtölésre invitálja a férfit, és amikor már bebizonyosodott számára, hogy Ő, mint nő, kívánatos a férfi számára, elindul a következő csábítás irányába.

Beszéljük meg, Drágám! – Merkúr kommunikál
Amikor a flörtölés időszaka meghozta a kívánt partnert a szexuális aktushoz a nő számára, s ezt a férfi is elfogadja, jön az egyeztetés időszaka. Ez az energia (Merkúr) kezdi összecsiszolni a két felet arra, hogy intellektuális szinten is (tudati szint) felvállalják a szexuális aktus eredményét, a gyermeket. Mintegy elindítja az anyává/apává válás folyamatának a lehetőségét szociális szinten is.

Anya vagyok – Hold-erőt kaptam
Az anyaság (Hold) energiájának a hatására megfoganhat az utód. Ekkor az anya már nem a saját szépségét, erotikus minőségét hangsúlyozza, hanem helyette a befogadást és a megtartó, gondozó erőket éli meg. Éppen ezért alakulhatnak ki a férfiban hiányállapotok a nő várandóssága alatt, hiszen Ő még gyakran a Mars állapotot éli meg. Számára a Hold energiák kissé idegenül hatnak, szembe is kerülhet azzal az érzéssel, hogy már nem csak Ő létezik egyedül a nő számára. Egy fejlődő, de még láthatatlan, - viszont már érzékelhető – élet neki bizonytalanságot, és kérdőjeleket jelenthet.

Apa a Nap alatt
Amikor a gyermek megszületik, akkor válik ténylegesen apává az apa (Nap), hiszen most már megfogható, érzékelhető, a racionális elme számára is feldolgozhatóvá válik a folyamat. Itt már a férfi energiáját nem a Mars határozza meg, hanem sokkal inkább a Nap, amely megadja neki azt a lehetőséget, hogy megélje a saját apaságát, felelősséget vállaljon az utódért.

Ha tehát tavasszal elővesszük a rövid szoknyácskánkat, s hozzá felveszünk egy mélyen kivágott felsőrészt, akkor semmi jogunk megsértődni azon, hogy a Mars megtalál minket, s utalást tesz arra, hogy "be akar hatolni a mi világunkba". Ezt megtapasztalhatjuk ráutaló mondatok, de füttyjelenségeken, figyelemfelkeltő megnyilvánulásokon keresztül is. Ilyenkor jó tudni, hogy minderre mi teremtettük meg az alkalmat.  
Hasznos tippekért lapozz tovább!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 7548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x