Megérzéstréning - 12 hatásos gyakorlat intuíció fejlesztésre...
Címlap / Ezotéria / Megérzéstréning - 12 hatásos gyakorlat intuíció fejlesztésre

Megérzéstréning - 12 hatásos gyakorlat intuíció fejlesztésre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Hogyan találjuk ki előre, ki hív telefonon, hol vannak az elveszett tárgyak, vagy hogyan érezzünk meg olyan ránk váró eseményeket, amelyek sorsdöntőek életünkben? Segít a megérzéstréning! Önmagad trénere lehetsz, és ha tudsz úgy játszani, mint a gyermek, akkor a siker hatalmas örömmel tölt majd el a gyakorlás során!  

Megérzéstréning – avagy az a memória, ami csak visszafelé működik, nem sokat ér Különlegesen kifinomult intuíciójú emberek elveszett tárgyakat, kincseket, balesetet szenvedett hegymászókat, elcsavargott gyerekeket, rejtett betegséggócokat találnak meg megérzésük, belső látásuk segítségével. De nem kell ilyen messzire menni.

Ez a képesség valamilyen szinten mindnyájunk számára adott, és nagyon nagy mértékben fejleszthető. Nem a verejtékes gyakorlás, hanem a játékosság a siker kulcsa.

Az alábbi és ehhez hasonló kis intuíciós játékok segíthetnek a hatodik érzékünk kifejlesztésében:

• Cseng a telefon. Tartsuk képernyővel lefelé. Mielőtt felvennénk, próbáljuk meg kitalálni, hogy ki keres, és mit fog mondani!

• Hazafelé úton tippeljük meg, jött-e levél! Ha sikeres a tippelés, kíséreljük meg kitalálni, vajon számla, hirdetés vagy magánlevél jött-e?

• A buszmegállóban állva találjuk ki, milyen színű autó fog előttünk elhaladni, mielőtt megérkezik a busz!

• Játsszunk el a gondolattal: a járművön a mellettünk álló ember vajon hol fog leszállni?

• Vásároljunk dinnyét megérzés alapján! Ennek az a módja, hogy érintse meg a dinnyéket, és figyeljen az eltérő érzésre a tenyerében. Hamar kialakul a gyakorlás során, hogy melyik dinnyét érdemes megvenni. Ha már nincs dinnye szezon, avokádóval is működhet, vagy bármi olyan zöldséggel, aminél nem átunk bele a héj alá!

• Ismeretlen területen (akár egy bérházban) eltévedve bátran induljunk el megérzés alapján – ebben segít, ha elképzeljük, hogy belső radarkészüléünk van.

• Játsszunk dobókockákkal, és figyeljük az eredményt! Általában többször sikerül eltalálni a számot, mint a matematikai valószínűség.

• Saccoljuk meg, hány liter benzin fog az autó tankjába kerülni, ha tele kéri!

• Csőtörés vagy elektromos kábelprobléma esetén képzeletben járjuk be a falat, megérzésünk segítségével keressük meg a hiba helyét, és ott kezdjük felbontatni a szakemberekkel! (Lehet, hogy gratulálni fognak a „szerencséjéhez”.) A modern szakik kis műszere gyakran vissza is igazolja a sejtést! 

• Figyeljük és írjuk le az álmainkat! Utólag visszaolvasva sokszor kiderül, mennyi információt tartalmaznak a jövővel kapcsolatban, és az álmokkal való foglalkozás az ébrenléti intuíciót is komolyan fejleszti.

• Mielőtt felhívnánk vagy felkeresné barátunkat, próbáljuk meg megérezni, hogy milyen hangulatban fogjuk találni!

• Mielőtt ismeretlen emberrel találkoznánk –például üzleti vagy hivatalos ügyben, esetleg vakrandin – tippeljük meg a külsejét, haja és ruhája színét!

Találjunk ki magunk is legalább egy efféle játékot! Aki már "edzett", játszhat olyat is, hogy térkép nélkül talál oda egy még soha nem látogatott helyre, vagy egy temetőben megérzésből találja meg egy régi rokona sírját.

A gyakorlatokat úgy jó végezni, mint ahogy a gyerek játszik, nem szükséges teljesítményekre törekednünk, hiszen saját magunk az egyetlen személy, akinek öröme-sikere függ ettől, és magunkkal szemben nincs értelme teljesítménykontrollt bevezetni.

 

 

 

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 32466 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x