Hol áll a holdad? Milyen anya vagy? - asztrológiai mutató
Címlap / Ezotéria / Hol áll a holdad? Milyen anya vagy? - asztrológiai mutató

Hol áll a holdad? Milyen anya vagy? - asztrológiai mutató

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Hold, ki a Napot visszatükrözöd, s lépteddel követed, s arcod minden éjjel a Tó tükrében fürdeted, s aki az asszonyokat védelmezed, tekints az anyákra, s azokra, akik az anyaságra vágynak. Anyák napi hold imádság asztrológiai szemmel.  

Kerülj közelebb a Holdadhoz!
adja meg nekünk a lehetőséget arra, hogy várandósak legyünk, s ami talán még fontosabb, legyen erőnk arra, hogy a várandósságot ki tudjuk hordani, kilenc hónapig tartó türelemmel.

Olvassuk el eheti "anyukák és babáik" horoszkóp előrejelzésünket! >>>

Szavak nélkül - mégis értve
Később a saját Holdunk segít abban, hogy szavak nélküli kommunikációt alakíthassunk ki a babával, s ez általában a szoptatás, táplálás alkalmával történik meg. Szerencsés esetben valóban ráérzünk arra, hogy a baba mit szeretne velünk tudatni, hiszen együtt lélegzünk vele, a részünknek tekintjük, megengedjük neki, hogy az első időkben belőlünk táplálkozzék, mind lelki, mind testi értelemben.

Az első hét év
Az anyaság misztériuma a gyermek első hét évében minden anyuka életében a legjelentősebb szerep lesz. Ezt a szerepet azonban tovább árnyalja az, hogy milyen Holdunk van, milyen jegyben található, milyen fényszögekkel rendelkezik, valamint az anyai szerepben rendkívül fontos szerepe van az 5. Háznak is.

Hasznos lehet, ha legalább azzal tisztában vagyunk, hogy milyen jegyben áll a Holdunk, hiszen ez nemcsak az anyai minőségünket, viselkedésünket fogja meghatározni, hanem a hétköznapi, általános hangulati világunkat is, ami szintén nem lényegtelen a kisgyermek szempontjából.


Ha szeretnéd megtudni, hol áll a Te Holdad, kérdezd meg a cikk szerzőjét, a HarmoNet asztrológusát! >>>

Fontos, hogy tudjuk, hogy nincsenek „rossz” Holdak, - bár igaz, hogy egyes nőknek nehezebb az anya szerepet integrálni, s ez adódhat a Hold helyzetéből, nehéz fényszögeiből, vagy az 5. Ház támadott voltából is. A legfontosabb azonban az, hogy mindennapi lelkiállapotunk illeszkedjék a kisgyermekével. Jó példa erre a kulcs és a zár, hiszen a kulcs lehet az anya, a zár, pedig a gyermek. Az anya csak akkor tudja „kinyitni”, láthatóvá tenni a gyermek képességeit, érzékenységét a világ felé, ha illeszkedik is a kisgyermekhez. Hagyományosan azt az anyát tekintik „jónak”, aki folyamatosan óvó, babusgató szeretettel, gondoskodással veszi körül a gyermekét. Ez valóban nagyon fontos a kisgyermeknek, de képzeljünk el egy Rák Holddal rendelkező anyukát, aki nagyon „babusgatós”, valamint egy Vízöntő Holddal rendelkező kisgyermeket, aki miután megtette az első lépéseit, szinte teljes mértékben önálló, autonóm embernek érzi magát. Nem tart igényt annyi dajkálásra, mint amennyit az anyja nyújt neki. Az ilyen esetekben nagyon szerencsés, ha az anya elég érett arra, hogy észrevegye gyermeke igényeit, s ne a saját szükségleteit elégítse ki elsősorban.

Nézzük végig, - a gondolatébresztés szintjén – hogy a Hold jegybéli helyzete milyen lehetőségeket kínálhat, s milyen hátrányokat hordozhat. Lapozzon a következő oldalra, és nézze meg, saját maga és/vagy édesanyja holdját!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 6880 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x