Augusztus? Szex és szerelem! - Csillagjegyed szerint
Címlap / Ezotéria / Augusztus? Szex és szerelem! - Csillagjegyed szerint

Augusztus? Szex és szerelem! - Csillagjegyed szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-29

Alig van már a nyárból néhány hét, ám ezekben a hetekben lehet a legjobban elmerülni a szerelemben, hiszen az augusztusi éjszakák kifejezetten kedveznek az andalgós romantikának és a forró szexnek!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ön mindig nagyon vállalkozó kedvű a szexben, s úgy gondolja, hogy mindent ki kell próbálnia. A tempója azonban gyors, gyakran „ajtóstul ront a házba”. Ezen a nyáron egy kicsit lecsendesedhet a temperamentuma, s nem a mennyiségi, hanem a minőségi igények dominálnak majd az erotikában! Ínyenccé válhat az ágyban, teremtse meg a lehetőséget arra, hogy egy egész napig ágyban maradhasson kedvesével! Ekkor minden sorra kerülhet, amihez csak kedvet érez…

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Ön általában megfontoltan kezeli a szexet, - minden percét kiélvezi az erotikának. A nyár sokkal temperamentumosabbá teheti, s kedvet kap a vad, nyers szexualitáshoz is. A tempója is sokkal gyorsabbá válik, türelmetlenebb lesz! Tartsa szem előtt, hogy a szex nem verseny, nem az a lényege, hogy ki ér hamarabb célba! Több hirtelen jött, szenvedélyesen erotikus kalandja is lehet, a legváratlanabb helyszíneken. Ha most tetszik Önnek valaki, akkor azonnal ágyba szeretné vinni, s ágy híján megfelel a természet, vagy az autó hátsó ülése is…


IKREK (Május 21. – Június 21.)
Ön nagyon nyitott ember, s sokféle szex kalandja lehet élete során! A futó viszonyokba a kíváncsisága viheti bele. A nyáron sokkal érzékenyebbé válik, s érzelmi alapon köti meg erotikus kapcsolatait. Elkötelezetté válhat állandó partnere iránt, s akkor már nem is lesz szüksége a kalandokra. Elsősorban lelki szinten kezeli az erotikát, ezért nagyon jó ötlet, ha megismerkedik a szexualitás magasabb szintjével, a tantrával. Az idő kedvez a romantikának is, méghozzá minden mennyiségben!


RÁK (Június 22. – Július 22.)
Ön mindig egy kicsit visszahúzódóbb, s szégyenlősebb alkatú volt, ám a nyáron egészen könnyedén veszi az életet – s a szex kapcsolatokat is. Megtörténhet, hogy egy barátjával jönnek össze egy kis eszmecserére, s a baráti beszélgetésből vad szex lesz. Ettől még nem kell elromlania a barátságnak, megbeszélhetik, hogy megismétlik-e majd a szenvedélyes perceket. Olyan helyzetekbe is hajlandó most belemenni, amelyek extrémebbek, szokatlanabbak, de mindig nagyon izgatták a fantáziáját.
 


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4809 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x