Szüzikéim, gyertek!
Címlap / Ezotéria / Szüzikéim, gyertek!

Szüzikéim, gyertek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Augusztus végén és szeptember elején születtél? Akkor te - bármi történjék is, Szűz vagy! Kisasszony és Szent Mihály hava volt a régiségben a Szűz csillagkép uralma alatt álló időszak. Boldog Születésnapot minden Szűz szülöttnek!  

Nyárvégi jegy, ideje: Augusztus 23. – Szeptember 22
Uralkodó: Merkúr
Elem: Föld
Minőség: Változó
Princípiuma: Rend
Polaritás: Negatív
Tesrészek:  has, belső szervek, lép, központi idegrendszer
Állatok: egér, rovarok, macska, méh
Színek: tengerészkék, zöld, barna és árnyai, pettyesek.
Kövek: amazonite, borostyán, topaz, opal, citrinit, karmeol, magnetit
Növények: Dió, ánizs, kapor, árpa, köles, bodza, gesztenye, levendula, mimoza, őszirózsa, földalatti zöldségek, macskagyökér
Helyek:  Svájc, Kréta, Észak-Amerika, Lyon,  Heidelberg, Boston, Könyvtárak, fülkék, egészségfarm, tejüzem, pajta, megművelt földterület

Bővebben a Szűzről >>>
Beszélgess más Szüzekkel itt >>> 

A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr
Jelképe a kalászt tartó szűz.


Megjelenés:
  Lehetőleg tökéletes, rendezett megjelenés,  harmonizáló színek, szereti az egyenruhát, uniformist, egységes megjelenést, vékony alkat.
Munka, hivatás: Tanár, könyvtáros, nyelvész, könyvelő, adatfeldolgozó, analitikus, korrektor, menedzserképző vagy statisztikus, író, tudos, asszisztens, egészséghez és higiéniához kötődő munkák, dietikus, ápoló, gyógyszerész, kézműves munkák kertész, eladó, jógaedző.
Jellemző tulajdonságai: Rendszeretet, szorgalom, tökéletességre törekvés, a munka túlzott szeretete, kritikusság, célszerűség, ész, alkalmazkodó képesség, visszahúzódás.
Anyagiakhoz- munkához való viszony: Az anyagi értékeket mindig fontosabbnak tartja, mint a lelkieket. A világhoz való alkalmazkodása az ész és az intelligencia segítségével valósul meg. Bárhol, ahol káoszt lát, igyekszik rendet teremteni. Élete a munka. Gyorsan felismeri a dolgok lényegét. Törekszik a gyakorlatiasságra és a hasznosságra. Szereti a technika gyakorlati alkalmazását. A tisztaság és a higiénia létfontosságú számára.
Szabadidő:  rendcsinálás, séta, kerékpár, egészségklub, jóga, gyakorlatias hobbik pl. modellezés, fafaragás. Csipkevarrás, a figyelmet és aprólékosságot igénylő elfoglaltság.
Ajándékba: életmód, egészség témájú magazin, könyv,  klubbérlet, tanfolyam, lazítást segítő dolgok, fürdő olajok,  illatmécses, és ami praktikusan a kedvenc időtöltéséhez kapcsolódik.
Anyagiak: szerényen is nagyon jól érzi magát, nem szereti a fizetetlen számlát, ha lehet nem csinál adóságot, ideális a félretett pénz a bankban, fontos számára a pénzügyi tervezés. Alaposan körülnéz vásárláskor.
Karma: A szülöttnek meg kell tanulni szívből szolgálni, elismerés nem várva. A karmikus küldetése szerint úgy kell ítéletet hoznia, hogy közben nem válik kritikussá vagy tudálékossá...

A Szűz földjegy, módszeres, javító szándékú. A Merkúr, a mozgás planétája, a jegy szülötteit állandó cselekvésre ösztönzi. Hatalmas energiákat fektetnek be terveik megvalósításába. A többi jegy szülöttei álmodoznak, míg a Szüzek cselekszenek. Nagyra becsülik a munkát és a munkaerkölcsöt. Mindent a legapróbb részletig megszerveznek és nagyra értékelik a hatékonyságot. Analitikus megközelítési módjukkal a mindennapi élet káoszában igyekszenek rendet teremteni. Semmi nem kerüli el figyelmüket és nem elégszenek meg a fércmunkával. Lehet, hogy munkájukat nagy alapossággal végzik, jól tudnak összpontosítani, eközben viszont teljesen megfeledkeznek az élet apró örömeiről. Nem látják meg az erdőtől a fát. Ez a Szüzek másik hibája. A Szüzeknek meg kell tanulniuk másokkal toleránsnak lenni. Toleránsnak lenni azokkal, akik nem rendelkeznek olyan magas értékrenddel, mint ők és kevésbé szigorúak. A hűvös külsejük mögött kedves, odaadó ember rejlik, hűek azokhoz, akik meglátják bennük az érző embert. Szerető szülők, és a munka iránti kötelezettségük felelősségteljes családtaggá teszi őket.

Szülinapi előrejelzés a Szüzenek:
A családi életed igen nagy erővel esik majd latba a következő évedben, s érdemes ezen a területen rendezned a feszültségeidet. Meg is van erre az esély, hiszen sokkal jobban tudod szabályozni a saját indulataidat, képes vagy uralkodni magadon.
Érdemes lesz felnőtt és gyermeki énedet egy kicsit kiegyensúlyoznod, s ebben segíthet neked az, hogy odafigyelsz egy kicsit a tested állapotára is. Törődj a külsőddel többet ez visszahat majd a lelkedre is. A mozgás mindenképpen jót tesz a hangulatodnak és az erőnlétednek is!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x