Ez a kvarc lesz a végső
Címlap / Ezotéria / Ez a kvarc lesz a végső

Ez a kvarc lesz a végső

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-18

Voltatok már ásványbörzén? Különleges világ! Asztalokra kitéve színpompás féldrágakő ékszerek, fényesen csillogó polírozott nemeskő kavicsok kupacai, kvarctornyocskák, ércrögök, gyűjtőknek való mineralógiai ritkaságok...  

 

Bársonyasztalokon az ásványvilág arisztokratái kelletik magukat, amott papírdobozkákban parányi drágakövek a világ minden tájáról, olykor egyenesen a világűrből.

Talizmánmániások Mekkája
De legalább ilyen érdekesek az emberek, akik az ilyen alkalmakkor találkoznak. Az öreg szakállas geológus, orrnyergén szemüveggel és szakértő hümmögéssel; a művész, akit a kristályok ihletnek meg; az asztalok alatt bujkáló gyerekek, az elszánt gyűjtő, aki "kochsándoritot" keres; a nyugdíjas bányász, kabátján régesrégi kitüntetésekkel; az ezoterikusok, akiket elbűvölnek a szerencsekövek és a horoszkópokhoz rendelt ásványok; és persze azok, akik cukorbetegségre keresik a legalkalmatosabb rózsakvarc-példányt...

És ez a sokféle ember mind szóba áll egymással, igazi Karácsony előtti piaci hangulat van, olykor egy kis alkudozás is belefér. Lehet látni itt különféle mágikus ingákat (használatban, illetve megvehetően, és itt senki se néz emiatt bolondnak), féldrágakőből faragott állatkákat (ellenállhatatlan, vigyél magaddal alibinek gyereket), valamint feng shuiban használandó szerencsehozó tárgyakat - mind-mind féldrágakövekből.

Ásványbörze Katalin napon >>

A neked rendelt kő…
Aki szeretné beszerezni a talizmánkövét, annak most könnyű dolga van. Ha már ismered az adott ásványfajta nevét, szinte biztos, hogy meg fogod találni a kövek százai között. A talizmánköveket rendszerint simogatnivalóra csiszolva, vagy nyakba akasztós foglalatban árusítják. Hogy hogyan válaszd ki a kupacból a személyesen Neked való példányt?

Kövezd fel magad, hordd zsebedben az energiát! >>

Legjobb, ha a megérzéseidre hallgatsz. Mivel itt mindent meg lehet fogdosni, vedd is kézbe a tetszetős darabokat, és figyeld meg, hogy milyen érzés keletkezik Benned. Ha a kő szinte meleg, és belesimul a tenyeredbe, megtaláltad kő-barátodat. Lehetőleg olyat válassz, aminek szép, szabályos formája van, és nincs rajta repedés, törés.

Egészen biztos, hogy nincs két egyforma, és nem mindig könnyű dönteni. Ha értesz az ingázáshoz, akár ezzel a módszerrel is kiválaszthatod ideális segítő-kövedet. Ha megvan, mágikus felhasználás előtt tisztítsd meg a követ a rátapadt energiáktól (hiszen a brazíliai bányásztól a magyar kereskedőig hosszú volt az út), legjobb, ha csorgó víz alá teszed pár percre, esetleg kiteszed a Napra (hogy felszívhassa a Nap energiáját) és megmutatod a Holdnak is személyes ásványpéldányodat.

Vigyázz, ne tévesszenek meg a hamisítványok, a festett kövek! Ezek is lehetnek nagyon szépek, de talizmánkőnek nem alkalmasak.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 5194 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x