A kristálykoponyák rejtélye
Címlap / Ezotéria / A kristálykoponyák rejtélye

A kristálykoponyák rejtélye

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-20

A kristálykoponyák tulajdonképpen koponya alakúra csiszolt kristály-tömbök. Sokak szerint a bennük lakozó ősi tudás képes segítséget nyújtani az emberiségnek a béke és a harmónia megvalósításában. A legősibbek mintegy 2000 éve keletkeztek - léteznek kb. 100 éves darabok, melyeket valószínűleg más céllal hoztak létre (kereskedelem, turizmus). 


Rendezvénynaptár

Eredet és rendeltetés
A kristálykoponyák pontos eredete és funkciója ma is ismeretlen, a világ egyik legnagyobb misztériumaként tartják számon. A legtöbb ősi kristálykoponyára a 19. században bukkantak Mexikóban illetve Közép-Amerikában, letűnt kultúráinak romjai körül – a rejtélyt, még napjainkban sem lehetséges igazán megfejteni -, készítőiket és rendeltetésüket mély titok veszi körül. Számos régész véleménye szerint ezek az ősi civilizációk nem rendelkeztek a kvarckristály csiszolásának tudományával, mivel ezt a tényt semmilyen bizonyíték nem támasztja alá. Vannak, akik a földön kívüliekkel hozzák őket összefüggésbe.


Szeretnél ilyet? Kattints a képre!

A misztérium
Bizonyos források szerint sámánok és egyéb beavatottak tisztában vannak a kristálykoponyák titkával, melyet szent ismeretnek tartanak, ezért nem hajlandóak köztudomásra hozni. Feltételezhető, hogy a kristálykoponyák kiemelkedő szerepet játszanak az emberiség spirituális fejlődésének útján.
Jelentős változás történt a kristálykoponyák tulajdonosainak életében, és azok az emberek is hasonló változást tapasztaltak, akiknek valaha módjukban állt megérinteni egyet. A kristálykoponyák jelenlegi birtokosai ismernek néhány legendát, melyek a korábbi őrzőktől származnak. Ezek javarészt egy ismeretlen, fejlett civilizációról szólnak, akik a kristálykoponyákban rejlő tudást az emberiség fejlődésének céljából hozták létre.

Készíts hűségtalizmánt! >>

Koponya kiállítás és vásár
Idén októberében a világ jelentős kristálykoponya-szakértői és őrzői Magyarországra érkeztek, hogy honfitársaink is megismerkedhessenek az ősi kristálykoponyákban rejlő erővel és bölcsességgel. Több mint száz koponyát mutattak be, valamint az előadások, bemutatók mellett személyes konzultációra is volt lehetőség. A fesztivál ideje alatt az érdeklődők saját kristálykoponyára is szert tehettek. A rendezvény egyik fénypontja a kristálykoponyákkal való közös meditáció volt, melynek során a résztvevők információt kaphattak múltjukkal, jelenükkel vagy jövőjükkel kapcsolatos feladataikról.

Képforrás: Canva Pro adatbázis.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 9639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x