Őrangyalom, mutasd meg magad!
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Őrangyalom, mutasd meg magad!

Őrangyalom, mutasd meg magad!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-12-01

Velünk együtt születnek a földre, hogy óvjanak, védelmezzenek bennünket. Halálunkkor pedig velünk együtt távoznak ők is, az őrangyalaink.  

Az angyalok nem hagynak el bennünket, ők a mi szellemi vezetőink és óvó erőink, akik személyes küldetésünk beteljesítésében is segítségünkre vannak.

Szeretnéd meghívni az angyalokat az életedbe? Esetleg még kétkedsz, de kíváncsiság bujkál benned? Miért ne tapasztalhatnád meg te magad is az angyali segítséget?
 

Hívd, keresd az angyalokat!


 

 

 1. Ha szeretnéd az angyali energiákat behívni az életedbe, helyezz el angyalszobrokat munkahelyeden vagy otthonodban, ezek biztosítják a gondoskodó energiát számodra. Használd ki ezeket az ünnepi pillanatokat, vedd magad körbe minél több angyalfigurával, fogadd el segítségüket!
   
 2. Ha meditálsz, szívesen vagy és lehetsz egyedül, helyezz el abban szobában, ahol ilyenkor tartózkodni szoktál egy angyalt ábrázoló képet. Megtapasztalod, milyen nyugalmat és oltalmazó erőt közvetít feléd.
   
 3. Írj levelet az őrangyalodnak! Kisgyerekek is nagyon szívesen írnak különféle leveleket az ünnepek során a Mikulásnak, Jézuskának illetve az angyalkáknak.  Ne nevesd ki ezt a szokást, inkább gondold át, te mit kérnél a saját őrangyalodtól?
   
 4. Keress egy nyugodt zugot, és egy hófehér papírra írd le személyes üzenetedet az őrangyalodnak. Engedd, hogy a gondolataid és érzéseid szabadon vezéreljék írásodat, hiszen ezt csak ti ketten fogjátok ismerni.Ne feledd, ez az üzenet segíthet abban, hogy találkozhass vele!
   
 5. Ha kész az írás, akkor tedd borítékba, ragaszd le, majd égesd el a levelet, és szórd szét a hamut a szélben!
   
 6. Mondj egy imát őrangyalodhoz! Több –akár gyerekeknek szóló - imát is elmondhatsz, a kapcsolatfelvétel reményében.  Íme egy esti, katolikus imádság:

Ó édes Istenem,
Hálát ad most lelkem,
Hogy egész napon át
 Úgy szerettél engem.
 

Bánom sok vétkemet,
Szent Fiadnak vére
Mossa meg kegyesen
Szívemet fehérre!
 

Virrasszon felettem
Gondviselő szemed,
Kérlek, óvd ez éjjel
Testemet, lelkemet.
 

Szűzanyám, s őrangyal
Legyetek énvelem,
Ha ti rám vigyáztok,
Nyugodt lesz éjjelem. Amen.
 


 
 

Természetesen nem fontos konkrét, leírt imát elmondanod, egyszerűen csak kérj segítséget a saját szavaiddal őrangyalodtól, hogy találkozhass vele.


Figyelj az álmaidra


Őrangyalod akár álmaidban is felbukkanhat, és üzenhet neked. Célszerű ilyenkor rögtön ébredés után lejegyezni mindazt, amire emlékszel, hogy később újra át tudd gondolni, és hasznosítani bírd a tapasztaltakat...

Ne feledd: mindehhez csak annyi szükségeltetik, hogy nyisd ki a szíved és az elméd is, szánj időt a kapcsolatfelvételre, így különleges pillanatokat élhetsz át! Egy idő után megtapasztalod, hogy egyre több üzenetet fogsz kapni!

A cikkben látható kép a Dukai festmények alkotása - segít, hogyha  ráhangolódsz, és megnyitod a szíved angyalaid előtt. 
 
 
 
[ 36856 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x