6666 Randi a Sátán lányával?! Esetleg magával a Sátánnal?...
hirdetés
Címlap / Ezotéria / 6666 Randi a Sátán lányával?! Esetleg magával a Sátánnal?

6666 Randi a Sátán lányával?! Esetleg magával a Sátánnal?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-26

Ma lesz a nap, amikor valaki a 6666. lesz. Vajon ez sátáni szám? Hiszen még a számmisztikai összegük is hatost ad ki! Hát, igen… a legtöbben a három 6-ost -pláne a négyet! - magával a Sátánnal, de legalábbis a gonoszsággal, pusztítással teszik egyenlővé. Mielőtt pánikba esnének, és elszaladnának az oldalról, nézzünk egy kicsit a színfalak mögé.  

A HarmoNet társkeresője, a Titkos randi föltehetőleg ma fogadja majd a 6666. regisztrált felhasználót. Vajon ki lesz ő? Fiú, vagy lány? Ő vajon a sátán menyasszonya, vagy cinkosa lesz, ha ezen a számon regisztrál?

Miért pont a 6-os?
János evangelista volt az első, aki a 666-ot az Antikrisztussal azonosította. A 7-est tökéletes és Istent jelképező számnak tartották, a három darab 7-est (3x7=21) pedig a befejezettség és a nagyobb, szent egész számának. Így a 6-os megmaradt tökéletlen számnak, mely felfelé törekszik, de nincs más eszköze, mint a leigázás, pusztítás.
Jánostól kezdve szinte minden korban megtaláljuk a megfelelő és meggyőző magyarázatot a fenti állítás igazolására, ami azért sem volt túl nehéz feladat, mert a Biblia szerint ez a szám egy nevet takar.
És rögtön egy ellen-példa: Allah neve is 666-ra jön ki a héber betűértékekkel.

A legmodernebb „sátán” az Internet?
A héber számmisztika szerint a „w” értéke 6-os, így tehát a world wide web rövidítés száma 666. Megnyugtató azonban, hogy a pithagoraszi betűértékek szerint 555…

Akkor most mi a 6-os?
A 6-os szám földi ajándék, amely isteni képességeknek megfelelő energiákat foglal magában. Ez az ember száma (2 kéz, 2 láb, 1 fej és 1 törzs), amely minden különösebb eszköz nélkül mesteri dolgokat alkothat (pl. gondolatokból csodálatos verset, agyagból csodálatos szobrot stb.), ugyanakkor gondolataiban megjelenhet a gonoszság és ugyanezekkel a kezekkel akár egy másik ember életét is kiolthatja. A 6-oshoz kapcsoljuk még a szorgalmat, a maximalizmust, a családot és a barátokat, valamint a szeretetet (Krisztus száma a 33, amely 3+3=6-ot ad ki, ám a mesterszámokat, mint a 33, nem adja össze a számmisztikus).

A 66 a mesteri munka – és természetesen a párkapcsolat! – szimbóluma, hiszen a munkában két ember egymást kiegészítve, vagy felváltva képesek teremteni. Amikor azonban megjelenik a harmadik ember (666), többnyire ez az egység felborul. Valamelyikük a három közül átveszi az irányító szerepet, és itt ténylegesen belép a 6-os negatív hatása, azaz a mások feletti uralom megszerzésének képessége.
A szerelemben megjelenő harmadikról meg azt hiszem, nem sokat kell beszélnünk…

Ugyanakkor fontos itt megjegyezni, hogy a 666 automatikusan semmilyen gonoszságot nem jelent! Tegyük fel, hogy van egy erős állkapcsú, izmos kutyánk. Vajon ez a kutya rögtön szét fog tépni mindenkit, aki elé kerül? Persze, hogy nem. Lehet ez az állat egy olyan kutya, amely a leghűségesebb, legragaszkodóbb társa gazdájának. Akár kenyérre is lehetne kenni. De! Meggondolandó, hogy egy ilyen kutyával szabad-e igazságtalanul bánni, szembeszegülni és vele harcba szállni. Ez ugyanúgy igaz azokra az emberekre is, akiknek a számtáblájában három 6-os található.

A Tarotban a 6-os kártya a Szeretőket ábrázolja, azaz az ellentétek sikeres egyesítését teljesítő párt. A német és az angol nyelvben bizonyára nem véletlen, hogy a „hat” (sechs, six) és a „szex” szó nagyon hasonló, hisz a 6-os legkönnyebb (és talán legélvezetesebb) fizikai megnyilvánulása a szex, amely adott esetben új életet teremt – egy újabb 6-ost.


Kattints a képre és nézd meg, ki lesz a 6666. regisztrált felhasználó!

De mi van a 6666-tal?!
Talán a legegyszerűbb magyarázat az, hogy több pár talál egymásra (66 és 66) ezekben a napokban, és többen kezdik boldogan, párjukkal az oldalukon a következő évet. A többi Önökön múlik, kedves Olvasók!
Ja … a 6666. regisztrálót egy részletes számmisztikai elemzéssel ajándékozza meg a HarmoNet szerkesztősége.

Oravecz Aandi számmisztikus >>>
 
 
[ 10238 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x