Mi lesz a legfontosabb életfeladatod 2008-ban?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Mi lesz a legfontosabb életfeladatod 2008-ban?

Mi lesz a legfontosabb életfeladatod 2008-ban?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Szeretnéd? De nincs rá lehetőséged? Ez a dilemma elkíséri a 2008-as évet, hiszen ez az esztendő a konfrontációk éve lesz: folyton összeütközésbe kerülnek vágyaid és lehetőségeid, ami érzelmileg megviselhet. Készülj fel életed morális és értékrendbeli átrendeződésére! 

Mi vár rád januárban?
Nem lesz könnyű az év indítása, hiszen belső feszültség és bizonytalanság lesz úrrá rajtad, ami miatt hajlamos leszel bezárkózni, lerázni a külvilágot.

A belülről megélt korlátok, a külső elvárások, a másoktól való függés okozza ezeket az érzéseket és belső feszültségeket benned. Mégis új utak felé indulhatsz meg, hiszen ezek a robbanásra kész erők, energiák versengővé tehetnek.

Ebben a hónapban a szerencseszámod a 11-es lesz.

Mit tartogat a február?
Úgy tűnik, az előző hónap feladatai megerősítettek, és immár olyan öntudatos személlyé formáltak, aki kreativitásban fejezheti ki önmagát, és nézhet szembe a kihívásokkal. Végre képviselni tudod saját igényeidet is. Ez a hónap a biztonság megteremtését teszi lehetővé.

E hónap szerencse száma a 4 lesz.

Mi történik márciusban?
Tovább folytathatod a  megkezdett munkáidat, alkotó tevékenységedet, és erőidet is megmutathatod a külvilágnak. A március a befolyás és befolyásolhatóság kettőse körül zajlik: érzelmileg reagálsz mások véleményére, átéled, elfogadod illetve elutasíthatod azokat. Vagyis érzelmileg cseppet sem lesz könnyű hónapod.

Épp ezért legyél megfontolt, igyekezz következetes lenni, hogy a körülötted kialakult érzelmi   kavalkádból kikerülhess, s biztos alapokra tehess szert.

E hónap szerencse száma a 7 lesz.

Mire számíthatsz áprilisban?
Amit felépítettél, az most inogni kezd, ráadásul a kínálkozó lehetőségekkel sem tudsz élni önbizalomhiányod miatt.  Vajon képes leszel-e felvállalni erőforrásaidat? Tudsz-e élni képességeiddel?  Rajtad áll, hogy a benned uralkodó intenzív energia feszültségként vagy felrobban, vagy értékrendünkkel szembenézve, azt átalakítva új – talán ismeretlen utakra is léphetsz. Ez pedig segít abban, hogy környezetedre is befolyással légy.

E hónap szerencse száma a 2 lesz.

Mire készülj májusban?
A hónap feladata, hogy mások manipulálása helyett egyértelműen cselekedj és viselkedj. Immár túljutottál egy nehéz krízisen, biztos alapokon állsz, ám az erős érzelmi hatások meggondolatlan tetteket eredményezhetnek, ezért vigyázz! Ha felhasználod eddig megszerzett tapasztalataidat, elképzeléseidet is szilárd alapokra helyezheted.

E hónap szerencse száma a 7 lesz. (A cikk nem ért véget. Lapozz tovább!)
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x