Dekoltázs mustra: Jósolj velünk a cici formájából!
Címlap / Ezotéria / Dekoltázs mustra: Jósolj velünk a cici formájából!

Dekoltázs mustra: Jósolj velünk a cici formájából!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-17

Körte? Háromszög? Dús vagy aprócska? A 18. századi Spanyolországban úgy hitték, hogy elég, ha rápillantunk egy nő kebleire, és máris képet alkothatunk személyiségéről. 

A keblek mindig is szexuális jelzésként szolgáltak a férfiak számára, s a különböző korok asszonyai rafinált módszerekkel igyekeztek mindig is odavonzani a férfi nem tekintetét. A II. világháború alatt például a japán prostituáltak sós vizet injekcióztak kebleikbe, hogy még nagyobbá és vonzóbbá varázsolják őket az amerikai katonák számára.  Szerencsétlenségükre ez sokszor fertőzéshez vezetett.

Kebel divináció
A cicijóslás „tudománya” Spanyolországban született meg. A kifejezés eredete a görög sternon (kebel) szóra vezethető vissza, és a kebel méretéből, formájából, illetve a mellkas csontjaiból állapított meg személyiségjegyeket. Nézzünk most néhány kebel divinációt egy-egy jellegzetes mellformából!

Ha szeretnék jósolni, keress megfelelő kebleket itt >>

Gömbölyű
A tökéletesen gömbölyű mellek tulajdonosai állítólag hidegek az ágyban, mint a jég, és nehezen érik el az orgazmust. Bár nagy előnyük, hogy készek az újdonságokba is belekóstolni a lepedőn, így velük nyugodtan ki lehet próbálni az erotikus irodalom különleges szexpozícióit.

A kerekded idomok tulajdonosai nem szeretnek gyakran partnert váltani, és kiváló háziasszonyok válnak belőlük. Sokszor felülmúlják szellemi tevékenységben férjüket.
Az olasz szexológus Lorenzini szerint a gömbölyű keblű hölgyek, aki az ő terminológiája szerint grapefruit mellekkel rendelkeznek, sokszor azt a téves jelzést adják a szexéhes pasiknak, hogy jó helyen keresgélnek.

Nem árt azonban tudni, hogy bár ez a típusú nő, rendkívül erotikus, és hamar feltüzeli partnerét, sok gyengédséget, odafigyelést és intimitást követel partnerétől.

Rókaorr
A hölgyek, akiknek ilyen formájú melle van, rendkívül lelkesek, kiváló feleségek, és jól alkalmazkodnak partnereikhez. Megbízhatóak és találékonyak az ágyban.

Dinnye
Minden férfi álma, a dús keblek ringó látványa. A hatalmas, kerek keblek kétségtelenül ősanyává varázsolják tulajdonosát. Akinek ilyen melle van, az szeret jókat enni, és imádja, ha kényeztetik. A szex viszont- a közhiedelemmel ellentétben- nem az erőssége.

Körte
Körte cicijei vannak? A körte formájú mell a független nőkre jellemző. Ők aztán rendkívül önfejűek és akaratos személyiségűek, emiatt könnyen csinálnak papucsot partnerükből. Kiválóak az ágyban, de állandó veszekedés és tányérröptetés vár arra, aki ilyen párt választ magának. A körte keblek tulajdonosai akaratosak, önfejűek. Ezek a tulajdonságok segítik őket abban, hogy orruknál fogva vezessék a férfiakat.
Lorenzini szerint ezek a hölgyek szeretik az életet, és bár akadnak köztük nagyon vallásosak, sokukra jellemző a kilengés és a számtalan párkapcsolat. (A cikk nem ért éget. Lapozz tovább!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 10512 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x