Orkánszerű szél, perzselő napsütéssel - Időjárás jósda...
Címlap / Ezotéria / Orkánszerű szél, perzselő napsütéssel - Időjárás jósda

Orkánszerű szél, perzselő napsütéssel - Időjárás jósda

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A szürke hétköznapok szokványos időjárása éppen úgy jelentőséggel bír, mint a szélsőséges természeti viszonyok. Az évszakok szabályos járása megkönnyíti dolgunkat, ha szeretnénk megtudni mikor, hogyan érdemes viselkednünk és terveznünk az életben. Nézz a napba, mártsd arcodat a szélbe, és használd lelki fejlődésedre!  

A nem kismértékű környezeti pusztításnak köszönhetően - melyért minden ember felelős - sajnos az évszakok rendje felborult. Váltakozásuk még szabályszerű, de jellegzetességeiket már egyre erősebben fűszerezi az őket övező hónapok, időszakok sajátossága.

Az univerzum, és a természet határozott üzeneteket küld egy-egy időjárási jelenséggel. A gyakran váltakozó időjárás erősebben befolyásolja hangulatunkat, teljesítőképességünket. Nézzük együtt, milyen figyelmeztetéseket alkalmaz, milyen viselkedésformákra sarkall minket egy adott napon.

"Amint fent, úgy lent." Az  ég színjátéka közvetlen környezetünkben is igaz, ha tehetjük, kövessük ütemét! Az égkép elárulja, mire számíthatsz az elkövetkezendő időszakban.

HarmoNet-tipp: Jelkép jóslás- mi a felsőbb küldetésed? >>

Kellemes, lágy vagy közepes erejű napsütés
Ha kellemes napsütésre ébredsz, lágy, jó időre, s csak kevés felhő az égen, az idő amolyan langyoskás, nagy szerencséd van. Ekkor ugyanis eljött a megérdemelt pihenés, és élvezheted eddigi terményeidet. Ha van mit learatnod, tedd meg. Ilyenkor ragyoghatsz. Ha ekkor tartasz előadást, beszédet vagy órát, sokkal jobban sikerül, főként ha természetben teszed ezt; de ilyenkor egy randevún is jobban szerepelhetsz. Azt üzeni a nap, hogy ragyogj!

Borús, idő, egybefüggő felhőpaplan
Az előző időszak ellenkezője, az ún. hidegfrontos idő.
Ilyenkor minden szürke, nyirkos, de nem is esik igazán. Ez az időszak elrejti a Napot. Arra figyelmeztet, most húzódj vissza magadba és munkálkodj. Ha teheted, fellépésed halaszd el, és a nyilvános programokat hozzátok be a magánszférába, az otthonokba. Ez csak előkészítésre, kuporgatásra jó idő, az ember kedve sokszor nyomott.

Ha vastagon zuhog, vagy erősen, széllel havazik
A zuhogó eső minden esetben korábbi feszültségek kiengedését jelzi. Nem árt ilyenkor elmenni sportolni valamilyen zárt térbe, legalább otthon tornázni, de nagyon jól jöhet egy méregtelenítő kúra is. Ez az időszak általában 1-2 napnál nem szokott tovább tartani, így használd ki, mert kiváló alkalom hogy megszabadulj feszültségeidtől, és megtisztulj. Párás idő miatt jó, ha gyakrabban zuhanyozol!

Ha fülledt és közeleg
Nehéz időszak, mert az előzővel ellentétben még gyűlik a feszültség. Ekkor, ha egy mód van rá, kerüld a stresszes helyzeteket és társaságokat. Vonulj el magadban duzzogni, vagy ereszd ki valahol a haragod. A legtöbb ember ilyenkor csak akkor könnyebbül meg, ha végül elkezd villámlani és esni. A fülledt idő jelzi a fullasztó milliónyi kg teherrel megtelt emberi elmét. Ha viharos az idő, figyelj a természet jelzéseire, és bosszúságod ne környezeteden töltsd ki.

Párás ködös idő
A pára és a köd Neptunusz uralma alá tartozó időjárási jelenség. Jelzi a zavarosságot, bizonytalanságot. Ha ködös az idő, szinte bizonyos, hogy érzékenyen érinti a szervezetet, s még valószínűbb, hogy nem vagyunk teljesen jelen tudatunkkal. A köd romantikus jelenség, ezért a lelkizésben, beszélgetéseknek, baráti kapcsolatoknak kedvez, de a hivatalos ügyekben mindig veszélyes ilyenkor döntést hozni, jó, ha mérlegeled.

Tikkasztó napsütés
A melegfrontos idő hatása a nyáron akár 45 fokos hőgutát hozó tikkasztó forróság. Ilyenkor szinte egy darab felhő sincs az égen, a nap féktelenül éget. Ez az időszak a legnagyobb téli fagyokhoz hasonlatos, ahogy a fagyási sérülések is egészségügyi szempontból égési sérülésnek minősülnek. A nap e hevénél fennáll a veszélye annak, hogy minden kezdeményezésünk túl nagy hévvel születik és kiég, még csírájában, ezért a tikkasztó napokon a legjobb, ha szó szerint, semmit sem csinálunk!

HarmoNet tipp: Hapci naptár >>>

Szél
A szél a különböző domborzati viszonyok miatt, különböző módon felmelegedett földterületek fölött kialakult különböző nyomásövek kiegyenlítődéseként létrejövő légköri folyamat. A szél a legkülönösebb, bizsergető érzéssel járó jelenség. Minden esetben a változást, két időszak váltását hozza. Ha erős és fagyos, sejtelmes és intő, ha lágy és meleg, furfangot, csalárdságot, vagy titkos izgalmakat, örömöket hozhat. A meleg szél a szexualitás útjelzője is. Nagy szélben bizonytalan állapotok uralkodnak, ne vállalkozzunk.

Lágy hószállingózás, csillagos, enyhe téli este
A hófúvással ellentétben a kellemes téli havazás, a nagy pelyhekben eső, a farkasordító hideget követő, enyhülést hozó csapadék nagyon kedvező. Télen megszínesít az ünnepet, békéssé teszi az álmot. Ilyenkor tudunk igazán jól aludni: akár 12-14 órát is tölthetünk ezzel, ha tehetjük.

A nyugodt, békés téli idő alkalmas sportolásra és sétára, levegőzésre, az egészség javításának ideje. Ilykor már korán sötétedik, de ettől ne ijedjünk meg. Bár nem érdemes munkaügyeink végcéljait ekkor révbe vinni, de sikeresek lehetünk egy-egy apróbb, kisebb folyamat megszervezésében, letárgyalásában, fontos azonban a mérték.

Jelkép jósda: Mi az életfeladatod? Most megtudhatod! >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3159 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x