Csak ma éjjel csinálhatod és nem szex - találd ki mi ez?...
Címlap / Ezotéria / Csak ma éjjel csinálhatod és nem szex - találd ki mi ez?

Csak ma éjjel csinálhatod és nem szex - találd ki mi ez?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

Tuti randi tipp, különösen spirituális érzületű pároknak a ma éjszakára. Teljes holdfogyatkozás teszi emlékezetessé ezt a napot. Ha szeretnéd átélni kedveseddel e csodás jelenséget, ne habozz korán kipattanni holnap az ágyból!  

Még jobb, ha le sem fekszel, hanem valami izgalmas programot találsz ki magadnak, randevús-vacsorás-szerelmes, eget bámulós hangulatba ringatós dolgot, amire hosszasan emlékezhettek.

Ha még nincs kivel, akkor regisztrálj itt >>>

Csütörtök hajnalban
2008 február 21-én, azaz csütörtök hajnalban teljes holdfogyatkozást láthatunk az égbolton. A különös jelenség hajnali 2:43 perckor kezdődik, de csúcspontja, vagyis a teljes takarás csak 4:01 perctől figyelhető meg. Ha nem tudtál ilyen korán kelni, akkor se csüggedj, mert reggel 6 órakor még mindig láthatod a jelenség utolsó etűdjeit. Legközelebb 2010-ben lesz alkalmunk hasonló különlegességet megpillantani.

A Szaturnusszal karonöltve
A helyzet egyedisége, hogy a Hold hajnalban közelíti a Szaturnusz bolygót, így a teljes takarásban - a vörösesen izzó képe mellett - mert a Hold nem tűnik el ekkor sem - a Karma, a Sors, és az Idő ősöreg bolygóját sejthetjük. Aki nem vállalkozik szabad szemmel való megpillantására, annak javasoljuk, látogasson el az óbudai Polaris csillagvizsgálóba, ahol rendkívüli nyitva tartással várják az érdeklődőket.

Csütörtöki holdhoroszkóp >>>

Szakrális esemény
A holdfogyatkozás egyébként rengeteg kultúrkörben kiemelt szerepet kapott, és sok helyütt kap ma is. Többnyire szakrális jelentéssel bírt. Gyakran rossz előjelnek tekintik és a visszahúzódást javallják ez időben az egyetlen megfelelő viselkedési módnak. Valóban, ilyenkor a Hold vöröses színűvé válik, ami a szeles időben való holdjelenséghez hasonlatos, s amely nagy változásokra figyelmeztet. A holdfogyatkozás minden bizonnyal az időjárásban is változásokat hoz, mivel tudósok úgy tarják a Holdról visszaverődő fény nagyban meghatározza a Föld éjszakai hőmérsékletét, időjárását.

HarmoNet tipp: Időjárás jósda

Fodor Kata

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1771 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x