A Szív Vonzásának Törvénye
Címlap / Ezotéria / A Szív Vonzásának Törvénye

A Szív Vonzásának Törvénye

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A világot megzavarták, az ember a világban pedig gyökerek nélkül maradt, melynek látható jeleit a mindennapok nehézségeiben fedezhetjük fel. Mindez pedig megoldásra vár, mely megoldás az emberben Belül, a saját világában található. A legtöbben keresik, csinálják, de nem értik, miért és hogyan.  

 Meglátásom szerint a magyar, az a nép, mely csodás kincsek birtokában van - lehetne, ha erről valódi tudomása lenne. Ezt a szomorú tényt mélyíteni látszik az a negatív tendencia, mely mostanra óriási méreteket öltött, s ami a világot, így az országot és az embert, be akarja kebelezni.
Olyan ez, mint a kátrány, ami egyre inkább elfedi a Fényt, mely Fény ugyan pislákol még, s a kátrány alatt is fénylik, de már nem látszik, így feledésbe merül, s a tekintet a kátrányra ragad.

Ősi magyar kincseink birtokában
Amikor magyar kincsekről írok, őseink szellemi tanításaira gondolok. Azokra a tanításokra, melyek ma igenis aktuálisak. Aktuálisak, hiszen a magyar beteg. Pánik, fóbia, neurózis, válás, depresszió, párkapcsolati problémák, impotencia, és mindenféle mai modern betegség uralja.  Így élesre állítva a képet, látszik, hogy itt most már többről van szó, mint arról," hogy ki menjen le az újságért, mert ha nem elválok!"

Ősi magyar tudásunk emberről, életről emberi kapcsolatokról, ott tündököl ősi szimbólumainkban, a táltos tanításainkban, s e tudás szólít a hímzés mintáinkból. A magyar szellemi kincsei között él vakon és betegen.

S vajon tudja-e a magyar, hogy van ősi tudása?
Nem, hiszen ehhez a tudáshoz fel kell eszmélnie, ráébrednie, a homlokára csapnia: " hát ezt kerestem, hát itt van!" ébrednie kell, régi mély álmából, és ezt az ébredését akarnia kell, s ez az, amit a leginkább kell! Ébredni akarni!  Ráébrednie arra, hogy az Ország melyben él, a Szív csakra Országa, s ez tőle figyelmet és a megértésre való törekvést kívánja meg!  Az ember ma az anyag és a lélek útvesztőiben bukdácsol. A szellem Fényét elzárják előle a mindennapok káprázatai.

HarmoNet-tipp: Turiyam- térképek a Belső Úthoz >>

Emlékezz  az Ősökre
Harcos nép vagyunk, őseink lovon hódították meg a világot! Emlékezzünk erre! Emlékezzünk, hogy a magyar nép a Szellemi Szeretet ébresztője, hogy a magyar igenis az együttműködés a szeretetben való összefogás Erejének tudója. Merj szembesülni azzal, hogy küldetésed van, mely küldetést a mindennapok szintjén, az együttműködő, figyelmes, türelmes hozzáállásban ébreszd, abban, hogy felállsz, ha egy idősebb embernek, egy nőnek, egy láthatóan beteg embernek át kell adnod a helyed;  hogy nem fújod a füstöt mindenfelé és mindenkire;  hogy az utcán nem dobod el a szemetet; és minimum udvarias vagy, kedvesen beszélsz és használod a magyar szavakat, akkor is, ha ez nem "trendi"!

Hova lett az értés, az emberi, hová lett a Szív Ereje? Ellopta a gyorséttermi hálózat, a pláza mánia, a "pénisz merevedési bajnokság"? ( már ez is van! )

A Szív Vonzása Törvénye
Van teendőnk bőven és ehhez itt az ősi törvény, mely törvény az Égre van írva és a Szívbe van vésve! Ez az ősi törvény megkülönbözteti a lényegest a lényegtelentől, a hasznosat a haszontalantól, helyest a helytelentől. Az erre vonatkozó esszenciákat, útmutatásokat a Szív Vonzás Törvényének neveztem el.

Ezzel a törvénnyel az ember, fel tudja emelni magát és másokat, nőt és férfit, mert a Szív Vonzás Törvénye meghaladja, a legjobb autó, a legnagyobb ház, a legzöldebb fű ígéreteit. A Szív Vonzás Törvénye felébreszti a Valódi értékeket, melyek birtokában a ma embere élete teljesebbé válhat, a pillanatok tartalmas lehetőségében pedig az emberi kapcsolatokat a figyelmesség és türelem a megértés, a megfelelő hozzáállás dimenziójába emeli.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4173 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x