Csábító ékszerek és sminkminták csillagjegyed szerint
Címlap / Ezotéria / Csábító ékszerek és sminkminták csillagjegyed szerint

Csábító ékszerek és sminkminták csillagjegyed szerint

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

A horoszkópok gyakran ejtenek szót a csillagjegyünk szerinti színekről, esetleg öltözködési stílusról, de a színek forgatagában elfeledjük a minták hatalmát. Mi vonzóbb, egy kék vagy egy piros kör szimbólum, és melyik taszítóbb, egy sárga vagy egy zöld háromszög?  

A szimbólumok mögött végtelen mennyiségű azonosság áll, ezek a formák sokszor jelentősebbek mint maguk a színek, hiszen a kerethez, a formához szokunk. Kb. 10 éves korig a gyermekek nem is képesek a formát kisebb formákra bontani, nem keresik a nagyobb egységekben úgy a kisebbeket, automatikusan, mint a felnőttek. A forma a keret a bekorlátozás a határ. Az egyik tetszik, a másik nem, s ha tetszik önbizalommal telve viseled pólódon, mobilodon, vagy nyakláncodban a kő foglalataként, és a nemtetsző részek eltörpülnek mellette.

Melyik formát szánta neked az ég?
Mik azok a díszítések, amelyek a smink kiegészítéseként, egy alkalmi megjelenésnél feldobják arcodat és mi az ami már sok lehet? Kiegészítő tippek születésed napja alapján. Ismerd meg a minták, formák világát csillagjegyed szerint!

Kos: Tiéd a hegyes és csúcsos forma. Tiéd a kinyúló láng a gyűrűben, a háromszög és a hegyes, csúcsos vízcsepp is. Fontos, hogy felfelé néz mindegyik, előre, az égbe, a fejlődésbe visz. A hegyes legyezőszerű, arcfestés áll neked jól. A szemfestésed, tussal való kirajzolás is lehet esetedben szálas, hegyes.

Bika: A megbízható dolgokat szereted, de esztétikus kivitelezésben, így a kör vagy a négyzet forma neked való. Kreativitásod persze határtalan, de a szimmetria fontos neked. A korong alakú medálok jól állnak. Az arcfestésben, és kiegészítő mintákban, vagy tetkókban, a lágy nőies formákat részesítsd előnyben, a legyezős mintákat íveld.

Ikrek: Színes egyéniség vagy, így bármilyen minta jól mutat rajtad a fonattól, a görög, antik díszeken át a cikcakkig, az indián öltözeteket neked találták ki. Lehet a vonalvezetés hullámos, vagy hegyes, szögletes is. Kiegészítő mintákként a pöttyöket javasolhatjuk egyéniségedhez.

Rák: A folyók jegyéhez egyértelműen a vízszerű minták illenek, hegyesedő végű, összefutó hullámok vagy párhuzamos lágy vonalak. A karkötőkben is a lágy fonat szerű láncszemes darabokat ajánljuk neked. Kerüld a hegyesebb mintákat, szög szerű formákat.

Oroszlán: A kerek és hegyes formák ötvözetét kedveled leginkább, de a teljesség szimbóluma előrébb való. Jegyedből adódóan jól állnak a napocskás és napsugaras minták. A sugaras elrendezés sminkkiegészítő festésként is jól állhat, félhold alakban elrendezve szemed körül. Csinosan mutatnak rajtad nagyszemű, karikákból álló ékszerek.

Szűz: Az esztétikus darabokat és mintákat kedveled. Jól állnak neked a kúp alakú és piramisszerű minták. Bátran viselhetsz kiszögelléses gyűrűket, vagy akár sok apró kis körből, kúpból összeadódó mintával rendelkező blúzt. A szögletes, kockás formákat nem neked találták ki. Sminkkiegészítőként a félholdasan terjedő árnyalást javasoljuk. A foltos terepmintás öltözés kiemeli egyéniséged.

Mérleg: Lágy formákat kedvelsz, így javasoljuk neked ezeket a vonalakat, azonban nem a végtelenül kerek, hanem inkább az ovális formák állnak jól neked. A tojás alakú ékkövek, minták, és az elnyújtott oválokból felépülő ékszerek. Arcfestésként különleges láncszerű mintákat alkalmazhatsz.

Skorpió: Kedved váltakozó így egyszer a kerek, másszor a hegyesebb formákra buksz. Neked ajánljuk a hegyes arcfestéseket visszapöndörödő véggel, apró csepp alakokkal vagy pöttyökkel kiegészítve. Az agresszív tűhegyes megoldásoktól, pl. egy gyűrű ékeként, inkább tartózkodj. Az anyaméh szimbólumok lelkileg is megérintenek, miként a spirálminta, befelé gömbölyödő fejjel.

Nyilas: Az extrém megoldásoktól kezdve, az egészen konzervatív formákig egészen nyitott vagy. neked ajánljuk a fityegős gyűrűket, az extrém, a kosárka a gömbkosárban típusú láncokat. Arcfestésben a féloldalas, szárnyszerűen futó mintákat javasoljuk.

Bak: A szolid, de akár hegyes formákat kedveled, tompa véggel. Bátran hordhatsz szögletes szemekből felépülő ékszereket, vagy négyzetalapú pecsétgyűrűt. Egy pulóver mintájaként pedig akár a szaggatott vonalvezetésű, egyszerűbb sormintákat is ajánlani tudjuk neked. A labirintusszerű pólóminták is jól állnak.

Vízöntő: Az egészen egyedi daraboktól kezdve, a vidám sormintákon át, a legegyszerűbb formákig, minden érdekel, a mi elsőre megfogott. Ajánljuk neked a hagyományos kialakítású ékszereket. Sminkekben pedig nyugodtan kipróbálhatsz teljes arcos, maszk szerű felfestéseket, pillangós ékeket is. Egyik szimbólumod lehet a spirál.

Halak: A lágy hullámos mintákat és hosszan elnyúló hullámszerű képződményeket ajánljuk neked. Ha smink mellé arcfestést is teszel egy buliba, bátran rajzolhatsz tarka, de halovány árnyalatú, kacskaringós mintákat zsákszerű képződményeket, melyek egymásba gabalyodnak.

   

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5014 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x