HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-22
Címlap / Ezotéria / Sorsvetés Cigánykártyával

Sorsvetés Cigánykártyával

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-22

A cigánykártya rejtelmeivel egy haldokló jósnő ismertetett meg. Fehér dunnák között a vetett ágyban ült. Éjjeliszekrényén egy pakli Cigány vetőkártya. Kivetette magának, hogy három nappal a halála előtt érkezik majd valaki, aki őszintén a szemébe mondja majd, hogy meg fog halni.  

 

Szeretnél te is jósolni? Kattints ide, a Poláris Világ jóskártyádért!
A 2010-es év pardigmaváltó jóskártyája! Kezdőknek és profiknak, akik a vízöntő kor kulcsait keresik! >>


Vannak olyan „jósok” és „jósnők”, akik úgy használják a cigánykártyát, hogy első általánosban megszerzett stabil olvasni tudásukat használva egyszerűen felolvassák, összemagyarázzák a kártyák alján látható szavakat. Elég ronda, giccses rajzolatú, de azért működőképes cigánykártyát szinte minden trafikban árulnak. Sokat elárul ennek a kártyának a megítéléséről, ahogy az egyik kiadó ajánlja vevőinek ezt a terméket: „Ezzel a vetőkártyával kezdő jóstehetségek is könnyen boldogulhatnak. A lapok értelmezhetők, noha érdemes ügyelni az ábrázolások adta korlátozott lehetőségekre, nehogy tévesen azonosítsuk azokat. A kártyalapok egyértelműek, de jelentésüket mindig rugalmasan kell felfogni. Ne felejtsük el, hogy a kivetett lapoknak egymáshoz viszonyítva tulajdonítsunk jelentőséget. Ez mindig fontosabb, mint az egyes lapok mondanivalója.

A cigánykártya jóslás - ne próbálkozz, csináld >>

Ugyanez a kártya kiadó arra bíztatja – igen helyesen – a kezdő jósokat, hogy szerezzenek emberismeretet és ismerjék meg önmagukat. Akik ekkora hatalmas előképzettséggel vágnak bele a „jóslásba”, nagyon könnyen felsülnek, vagy a mai fülnek furcsa jóslatokat hangoztathatnak ki. Egy férfi egyszer kivette a kezemből a kártyát, mondván, ennyit ő is tud. Három lapot húzott, a Gyermek, a Halál és a Szerencse kártyákat tette egymás mellé, majd a halál kártyájától megriadtan ülő feleségére nevetett és örömmel kijelentette:

- Halálosan szerencsés lesz a gyerekünk!

Mit szépítsük, a süketelés nem jóslás, nem sorsvetés, és egyáltalán nem játék.

A cigánykártya egy ősi, valóban kipróbált sorskártya. Nem véletlen használom rá ezt a szót. Sorsvetésre és nem jóslásra alkalmas. Sorsunk pedig az adott időpillanattól függően változik, változhat.

A dilettáns jóslás veszélyei
Azok a magukat jósnak, jósnőnek kikiáltó tudorok, akik a kártya üzeneteit, mint egy bizonyosan bekövetkező jövőt festik a jóslásra vágyakozó elé, hatalmas hibát követnek el. Az ilyen fajta jóslás ugyanis determinálhat. Veszélye nem csak a jósoltatóra, de a jóslást végzőre is nagy, mivel olyan eseményekbe keveredik bele, amelyekbe nem kellett volna belekutyulódnia. Ezzel törlesztendő terhet, - ha úgy tetszik, karmát – vesz magára. Akik soha nem hallottak a karma törvényéről, vagy csak olvastak róla és nem értik annak működését, azok nem foghatják fel, mit is csinálnak. És természetesen az sem véletlen, hogy ki kapja az ilyen jóslatot. Ki ne hallott volna már az önmagát beteljesítő jóslatról? És ki ne gondolkodott volna el azon, hogy ha ezt és ezt a dolgot a jós, vagy jósnő nem mondja, vajon akkor hogy alakult volna az életem? Hányszor de hányszor tesszük fel az élet legfeleslegesebb kérdését:

Mi lett volna, ha … ?
Bizton állítani egy lehetséges jövő bekövetkeztét botorság. Ebben az időpillanatban számtalan esemény befolyásolhatja, hogy a most még biztosnak tűnő jóslat bekövetkezik-e, vagy sem. Nézzünk egy nagyon egyszerű példát. Ne gondoljunk most jóslásra, csak a jövő kiszámíthatóságára.

Tételezzük fel, hogy Baloghék minden kedden lecsót vacsoráznak. Baloghné kedden összeaprítja a paprikát, a paradicsomot, a hagymát és elkészíti a lecsót. Baloghné barátnője, aki jól ismeri őket, tehát nagy valószínűséggel jósolhatja Balogh úrnak, hogy kedd este lecsó lesz vacsorára. És ekkor jön a véletlen. Véletlen elfogy a paprika a piacon. Véletlen Baloghné kap egy új sóska receptet a munkahelyén, és inkább azt próbálja ki. Annak a valószínűsége, hogy Baloghéknál kedden lecsó van, jóval nagyobb, mint annak a valószínűsége, hogy ezen a kedden éppen sóska lesz, mégis van arra is esély, hogy kedden sóska legyen vacsorára. A cigány vetőkártya egy ilyen egyszerű esetben is jelezheti az eltérést a szokványostól, de arra nem fog konkrét választ adni, hogy akkor mi is lesz lecsó helyett Baloghéknál. Éppen ezért nem lehetséges biztos jövőt vázolni, csupán a lehetséges változást lehet előre jelezni.

De éppen ezek miatt az általánosságban jól kiszámítható események miatt egyértelműen tudományos dolog a földrengés előrejelzés, a meterológia, vagy a jövőkutatás. Ezeket ma már senki nem sorolja a misztikus találgatás ködös világához, pedig éppen azt csinálják, amit Baloghné barátnője.

A valódi sorsvetés
A cigány vetőkártya sorsvetésre alkalmas. Mindig csodálkoztam, ha olyasvalaki ült le velem szemben, aki fapofát vágva misztikus félmosollyal arra vágyakozott, hogy a kártyából mondjak meg róla mindent. Ennyi erővel azt is várhatná, hogy egy tál lecsóból mondjak jövendőt. A kártya egyszerűen nem erre való! Joker arcot vág, direkt visszafogja meglepetését, nem ad visszaigazolást, nehogy „befolyásoljon”. Az ilyen viselkedés vásári trükké alacsonyítja s sorsvetést. Ez ugyanis nem egy résztvevős játék. Ha kérdeznek a sorsot vetőtől, és az válaszol, olyan kapcsolat, olyan interakció jön létre, melyben mindketten résztvevővé kell váljanak. Ahogy a régész ránéz egy műtárgyra és megbecsüli annak korát, eredetét, beazonosítja stílusát, de nem tud meg azonban semmit arról a magasztos célról, amely az alkotót vezette az alkotás pillanatában, ugyanúgy kevés, ha a sötétben tapogatódzva, egyoldalúan elemzünk.

Nem tudhatja mindenki, miért is teszünk fel kérdéseket, miért is vonjuk be a „jóslást” váró személyt a fejtegető elemzésbe, áruljuk el neki előre! A sorsvető számít a vendége részvételére. Jó, ha elmondja, mire is mehet, ha a cigány vetőkártyát használja eszköznek.

A cigány vetőkártya segíthet elemezni már bekövetkezett életeseményeket, sorsfordulatokat, de előre jelezheti nekünk a következő életszakaszt, évet, vagy évciklust. Kérdezhetünk konkrétan egyes eseményre is, melyek bekövetkeztére várunk, vagy éppen olyasmire, amitől tartunk. Ezek az események az életünkben számos más történéstől függnek. Például az üzleti utat meghiusíthatja, hogy gyermekünk megbetegszik.

Erre utal például az Utazás lapja köré kitett Betegség és Gyermek kártya. Mi a helyzet akkor, ha a kérdezőnek nincs gyermeke? Milyen gyerekről van itt szó akkor? Ha a gyermek kártya jelentésével tisztában vagyunk, máris megértjük, de szükséges, hogy tudjuk a kérdezőről, van-e gyermeke. Bátran vonjuk be, mondjuk el a kérdezőnek, hogy melyik lap mit jelent, mit jelenthet, segítsük őt kérdéseinkkel, hogy megértse, nem hivatásunk a sötét szobában tapogatással meglelni a fekete macskát, annál inkább az, hogy segítsünk meghozni a legjobb döntést. Soha nem döntünk senki helyett, hanem a rendelkezésünkre álló eszközzel hozzásegítjük őt ahhoz, hogy saját maga hozhassa meg azt a döntést, ami a számára legelőnyösebb lesz.

A cigánykártya lapjainak jelentése - új ablakban nyílik meg, olvasd el többször is >>

Részlet az Igazi Cigánykártya című könyvből (Bioenergetic kiadó)
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[103329]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x