HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16
Címlap / Ezotéria / Ragadd meg a pillanat varázsát! Itt és most!

Ragadd meg a pillanat varázsát! Itt és most!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-02-16

A megvilágosodott ember olyan, akár a tiszta vizű tó - torzítás nélkül megmutatja az igazságot. Az egyetlen állapot, ami előrevisz: az itt és most! Ez a lényeg! 

 

Imre Vallyon spirituális mester így él – tanításaira saját élete a leghitelesebb bizonyíték.

- A valódi spirituális mestereket az emberek gyakran úgy képzelik el, mint levitáló, vegetáriánus bölcseket, akik egész életükben egy nagy fa árnyékában ülnek, és meditálnak. Én nem ilyen vagyok – mosolyog a magyar származású tanító, akinek világszerte ezrek hallgatják előadásait, olvassák könyveit. – Már csak azért sem, mert húst kénytelen vagyok enni, hiszen leginkább ez tart itt, a földön. A másik ok pedig, hogy - véleményem szerint - csak az tud segíteni másokon, aki a világban él. Nem bújhatok el egy barlang mélyére akkor, amikor az embereknek útmutatásra van szükségük. Természetesen a meditáció számomra is elhagyhatatlan, de minden más erről az állapotról legenda… - teszi hozzá nevetve.

- Hogyan él egy megvilágosodott „harcos” a mindennapokban?

- Tanítok és írok, az írásaimmal is tanítok. Egy szakrális iskola keretein belül ősi titkos tudásukba vezetem be a maorikat, illetve járom a világot, visszavonulásokat és workshopokat tartva. Új-Zélandon és Európában (Németországban vagy Hollandiában) van az évenkénti két nagy meditációs „tábor”, illetve az idei lesz a második alkalom, hogy Magyarországra is szervezünk egyet, a Fénypont Kreatív Műhely Közhasznú Alapítvánnyal szövetkezve. A magyar emberek – úgy látom -, hogy erősen a múltjukban élnek, holott az „itt és most” – állapot az egyedüli, ami előre visz. Éppen ezért fontos, hogy elsajátítsuk a meditáció művészetét, annak rendszeres gyakorlásával megteremthetjük a harmóniát, a teljességet önmagunkban.

Az augusztusi dobogókői nyolc nap éppen elegendő lesz arra, hogy a finom fényátadás által emelkedjen a résztvevők rezgésszintje, feltöltődjenek, válaszokat kapjanak aktuális blokkjaikra, elsajátítsanak olyan meditációs technikákat, amelyeket, ha beültetnek a mindennapjaikba, jelentős változásokat észlelhetnek majd az életükben, a tudatosságukban.

- Egy másik, tizenhat évig tartó munka éppen befejeződött…

- Fő életművem, az egyelőre csak angolul olvasható Heavens and Hells of the Mind esszenciája mindannak, amit a 21. században tudni kell a jóga tudományáról, a meditációról, a misztikus tanokról, a vallásokról, a spiritualitásról, az emberiség jövőjéről és feladatairól. A Fénypont Kreatív Műhely már dolgozik azon, hogy írásaim magyarul is megjelenjenek, így minden információ megtalálható náluk a www.fenyhordozok.hu címen.

A kezdetekről itt olvashatsz:

Mesteri találkozások - a lány>>>

Mesteri találkozások - a fiú>>>


 
 
[5858]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
Ha érdekel a természetes életmód, a környezetvédelem és az esszenciális olajok világa, vegyél részt Te is egy illatpartyn! /img/hirdetes/2019/okotrend.gif
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x