Szabad akarat, tudatos teremtés - Hogyan működik? Megtudhatod!...
Címlap / Ezotéria / Szabad akarat, tudatos teremtés - Hogyan működik? Megtudhatod!

Szabad akarat, tudatos teremtés - Hogyan működik? Megtudhatod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Létezik szabad akarat? A tudatod teremtőerővel bír? Egy gondolatébresztő Neked!  

Szabad gondolat
Száll arany szárnyra kapva.
Magát sem érti

Időn és téren túl, az anyagi formák birodalmától messze két energiamező olvadt össze. Így kommunikáltak. Nem volt szükségük szavakra, sem mozdulatokra, tökéletesen értették egymást, s a másik minden rezdülését azonnal átvették. Körülöttük aranyba borult a horizont, és minden irányba ez tündökölt, ha egyáltalán lehetett irányokról beszélni. Mindketten ezt a színt szerették legjobban, bár ez a gondolatok világában, a mentális sík határán nem bírt semmilyen jelentőséggel, csak lepelként szolgált gondolatcseréjükhöz.

- Hogy sikerült az utazásod Galeran Testvérem? - kérdezte az egyik alak s az energiamező egyszeriben összesűrűsödött és szabályos idomokba rendeződött. Csak rágondolt s már formát is öltött. Alakja sokban hasonlított egy emberére, de vonásai földöntúli kecsességet és nemességet hordoztak. Termetének minden apró részlete tökéletesen ragyogott. Végtelen szeretet és hatalom sugárzott belőle. Ő maga volt a szeretet és hatalom. Kitárt szárnyai, mint óriás hófehér legyezők magasodtak fölé. Itt minden azonnal történt. Az idő nem számított, nem bírt semmilyen jelentőséggel.

- Számos tanulsággal járt Mihály Testvérem. Örültem, hogy megint a Földre látogathattam. Csodás dolog a szabad akaratot tanulmányozni és közben feladatot is végrehajtani. Mindig új részleteket tudok meg róla, hiszen ez is folyamatosan változik, mint minden a Végtelenben.

Nincsenek tisztában az emberek, hogy milyen kincs egyedüli birtokosai.
Ha csak egy kicsit is sejtenék, teljesen máshogy élhetnének. Lenyűgöző, hogy hasonlóképpen tudnak vele teremteni, mint Atyánk. Bármire gondolnak az önálló életre kelve elkezd megvalósulni. Csak általában nincsen idejük kivárni, míg a fizikai síkon megvalósul. Képesek nagyon hamar feladni. Általában türelmetlenek és kevés a hitük. Leginkább önmagukban nem hisznek. Annyira kevésre értékelik magukat. Ha tudnák! De ezeket a dolgokat magad is nagyon jól ismered. - válaszolta gondolatban Galeran angyalszárnyait megrezegtetve az átélt élmények izgalmától. Közben ő is szabályosabb formát vett fel, de az összefonódás megmaradt közöttük. Minden feltétel nélkül szerették egymást és ez sohasem változott.

HarmoNet tipp: Ismerd meg a titkot! Csak három lépés az egész!

- Bizony, bizony. - helyeselt Mihály arkangyal. - Az emberekben kevés a hit. Bármire képesek lennének, csak folyton korlátokat állítanak maguknak és ki gyorsabban, ki lassabban meggyőzi magát erről. Az egojuk pedig legtöbbször legyőzi őket. Az számukra a legnagyobb korlát. Ha ezen átjutnak, eggyé válnak Vele.

Felelőtlenül gondolnak össze-vissza. Az egyik percben még képesnek érzik magukat valamire, a másikban már kevésbé és egy kicsit később már egyáltalán nem. Ezzel három gondolatot is életre hívnak, amik mindegyike szeretne megvalósulni a Földön. Ez okoz káoszt bennük. Nem egyértelműek magukkal szemben és legtöbbször hiányzik a következetesség is belőlük.

- Inkább azt mondanám, hogy magukkal szemben sem. Mert egymással kapcsolatban is olyanok jutnak eszükbe! Szerinted, ha tudnák, hogy minden gondolatuk azonnal életre kel, mit cselekednének máshogy?

- Valószínűleg mindent. Óriási felelősségük van. Csak nincsenek vele tisztában. Legtöbben nem is sejtik, hogy amit kigondolnak az a mentál síkról, átmegy az asztrálra, aztán megjelenik a fizikai síkon is. Viszont ezt a folyamatot, mégha nem is tudják, hogy így működik, a legtöbbször nincs idejük kivárni. Gondolnak helyette mást és mást, míg aztán a sok elképzelés összekuszálódik, energiáik elaprózódnak, kioltják egymást és nem jutnak előre, hanem inkább belegabalyodnak önmagukba. Egy dologra kellene összpontosítaniuk és ezen tartani a fókuszt, amíg meg nem történik. Pedig annyira egyszerű minden. Csak túlgondolkodják. Azt hiszik, ők jobban tudják. Jobban tudnak mindent.

- Az egyikükkel hosszasan beszélgettem. Elmondtam neki, hogy vigyázzon mit gondol és ne lepődjön meg, ha az, ami a gondolataiban felmerül, esetleg megvalósul. Tudtára adtam, hogy lehetősége van bármire. Akármire. Az Univerzum legfőbb törvénye, a szabad akarat szerint, mindent megtehet. Csak viselnie kell a következményeit. Atyánk ezért rótta ki a karma törvényét.

Amit megteszel, az visszaszáll rád, legyen az bármi.
- És miképp fogadta? - érdeklődött Mihály.

- Kezdetben elég hitetlenül, hiszen olyan embert kellett választanom, akinek újak ezek az információk. Aztán lassan felengedett, megnyílott és át tudtam neki adni az üzenetet, aminek elvitelével megbíztatok. Megismerhetett számos rejtélyt, amivel emberek tömegein lesz majd képes segíteni.

- Szerinted élni fog vele?

- Az már a szabad akaratán múlik!

HarmoNet tipp: Determináció vagy szabad akarat?>>>

Jászberényi Péter

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5204 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x