A csábításhoroszkóp - Módszerek csillagjegyek szerint!
Címlap / Ezotéria / A csábításhoroszkóp - Módszerek csillagjegyek szerint!

A csábításhoroszkóp - Módszerek csillagjegyek szerint!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Az energiák benned is megpendítik a szerelem húrjait? Esetleg még félsz tőle, vagy bizonytalan vagy? Beavatunk a csábítás rejtelmeibe, hogy vonzerődnek teljes birtokában légy!  

Kos (Március 21. – Április 20.)
Nagyon szerencsés adottságokkal rendelkezel majd. Nőies és vonzó leszel, s ha elég merész vagy, akkor semmi más dolgod nem lesz, mint kiválasztani a flört partneredet. Kivételesen ne ronts ajtóstól a házba, hagyd, hogy meghódítsanak. Persze azért megfelelő jeleket küldhetsz a kiszemelt férfiúnak, hiszen a flörtölésben te egyébként is nagyon ügyes vagy!

Hol találhatod meg a szerelmet? Nem kell különösebben keresgélned, inkább csak azt kell eldöntened, hogy elfogadod-e az új kapcsolat lehetőségét.

Csábítási trükk: ha úgy érzed, hogy elérkezett a szerelem napja, akkor sminkeld az ajkaidat fényesen csillogóra, lehetőleg világosabb árnyalatú szájfénnyel.

Bika (Április 21. – Május 20.)
Érzékeny hangulatban leszel, olyan szerelemre vágysz, amely titokzatossággal, romantikával bűvöl el. Azt szeretnéd, hogy új kedveseddel egészen egymásra tudjatok hangolódni, nemcsak testi, hanem lelki értelemben is. Törekedj az igényes partnerválasztásra, sőt arra is, hogy lelki síkon megfelelő párt spirituálisan is vonzhatsz magad mellé!

Hol találhatod meg a szerelmet? Olyan helyeken, ahová az intelligens, érzékeny emberek járnak. Művésztársaságokban, ezotériás klubokban, előadásokon.

Csábítási trükk: A női láb mindig nagyon vonzó volt a férfiak szemében. Viselj olyan cipőt, amely előnyösen emeli ki a lábaid vonalát!
 

Ikrek (Május 21. – Június 21.)
Végre magad mögött hagyod a gondolataidat, s az érzelmeidre koncentrálsz. Talán túlzásba is viszed az érzékenységet, egyenesen szentimentális hangulatba kerülhetsz. Ha netán eszedbe jut felhívni a régi szerelmedet, akkor emlékeztesd magad arra, hogy az ilyesmi csak ritkán hoz boldogságot.

Hol találhatod meg a szerelmet? Sétálj egy nagyot a Margit szigeten! A víz jelenléte segít abban, hogy új kapcsolatot találj.

Csábítási trükk: Emeld ki a bokád ívét egy csábító bokalánccal. Ehhez már csak egy magas sarkú szandál kell!

 

Rák (Június 22. – Július 22.)
Könnyen lehet most barátságból szerelem az életedben. Előfordulhat, hogy egy buli alkalmával, - főleg, ha néhány pohárral többet fogyasztottál a kedvenc italodból, mint kellene – az egyik régi barátod ágyában találod magad. Ne pánikolj, inkább fontold meg, hogy komolyabban is vehetnéd Őt!

Hol találhatod meg a szerelmet? Bulikon, köteletlen baráti összejöveteleken, és minden olyan helyen, ahol érdekes emberek fordulnak meg.

Csábítási trükk: Nem kell a végzet asszonyának öltöznöd ahhoz, hogy észrevegyenek! Viselj színes, fiatalos ruhákat!
 

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)
A legjobb formádat fogod hozni, s talán az egész év során most leszel a legszebb! Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ki is élvezhesd a saját szépségedet, - törődj többet magaddal! A flörtben, pedig lásd meg a játék örömét! Készíttess valamilyen különlegességet magadra - sminktetoválás, gyönyörű műköröm, vagy egy jól irányzott plasztika sokat adhat neked!

Hol találhatod meg a szerelmet? Könnyen becsúszhat egy munkahelyi kaland. De az emlékezetes túlóra még bonyodalmakat is tartogathat!

Csábítási trükk: Hagyd, hogy valóban megküzdjenek a kegyeidért! Ne legyél könnyű zsákmány!
 

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Ha találsz egy olyan férfit, akiben bízni is tudsz, akkor hihetetlenül szenvedélyesen viselkedsz majd. Érzéki hangulatba kerülsz, s minden vágyadat egyszerre zúdítod rá új kedvesedre. Ne fogd vissza magad, hiszen ha csak fantáziálgatsz a szerelemről, akkor elszalasztod a pillanatot!

Hol találhatod meg a szerelmet? Egy buli is meghozhatja neked, de látsszon rajtad, hogy kapható vagy a flörtre!

Csábítási trükk: A külsődnek is mutatnia kell, hogy kész vagy a szerelemre! Viselj egy kicsit kihívóbb ruhákat!

 

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)
Sokkal több bókot kaphatsz, mint máskor, s ezek között lehet komoly közeledés is. Előfordulhat, hogy túlságosan erőszakosan, vagy tapintatlanul akarnak meghódítani, s ezt jobb, ha még csírájában fojtod el. Csak azt a férfit vedd komolyan, aki tisztelettel bánik veled! 

Hol találhatod meg a szerelmet? Járj nyitott szemmel az utcán is. Talán bevásárlás közben pillantod meg a legjobb jelöltet! 

Csábítási trükk: A vonzó külső titka most a szolid elegancia lesz! Ezt a stílust Te egyébként is kedveled! 
 

Skorpió (Október 23. – November 21.)
Túlságosan sok kötelezettség zúdul a nyakadba, - nem sok időd marad majd arra, hogy a szerelmet keresd. Talán egy teljesen mindennapos helyzetben talál rád, tehát járj nyitott szemmel! Ha, pedig már megvan a kiválasztottad, akkor ne bonyolítsd túl az érzelmeket, kezeld természetesen az új szerelmet! 

Hol találhatod meg a szerelmet? A napi ügyintézés közben is rád köszönhet a nagy érzelem! 

Csábítási trükk: A leghatékonyabb akkor lehetsz a csábításban, ha önmagadat adod! Nagyon fontos lehet most a természetesség!
 

Nyilas (November 22. – December 21.)
Nagyon sok szenvedély lakik benned, de ezt csak akkor mutatnád meg, ha igazán gyengéd partnert találnál. Lehetnél egy kicsit bátrabb a flörtben, hiszen nagyon félsz a csalódástól! Add meg magadnak a lehetőséget arra, hogy igazán élvezhesd a szerelem játékát! Ne habozz az Interneten, vagy valamilyen aktivista csoportban párt keresni. Meglepően jó lehet az eredmény. 

Hol találhatod meg a szerelmet? Talán megkeres téged a régi szerelmed, s egészen új arcát mutatja meg neked. 

Csábítási trükk: Ne játszd meg a keményet és megközelíthetetlent! Vállald fel, hogy sebezhető vagy!


 
 
Bak (December 22. – Január 20.)
Sokkal nyitottabb hangulatban leszel, mint máskor, s talán még arra is hajlandó vagy, hogy egy vonzó ismeretlennel szóba elegyedj, - akár az utcán, vagy vásárlás közben. Ha ruhát veszel, akkor megkérdezhetsz egy vonzó ismeretlent, hogy jól áll-e neked az új darab. 

Hol találhatod meg a szerelmet? Vásárlás közben, de akár a bankban is megtalálhat az új vonzalom! 

Csábítási trükk: A közvetlenség lehet a legnagyobb csáberőd! Hagyd magad mögött a zárkózottságot!
 

Vízöntő (Január 21. – Február 19.)
Most minden sokkal jobban érdekel, ami az élvezetekkel kapcsolatos. Nagyon örülsz egy finom vacsorának is, de a szerelem is vonzó lehetőség számodra. Menj el egy olyan szórakozóhelyre, ahová igényes emberek járnak. Így biztosan találsz magadnak olyan partnert, aki szintén „ínyenc”. 

Hol találhatod meg a szerelmet? Olyan szórakozóhelyen, amely ugyan drágább, de a színvonal is garantált! 

Csábítási trükk: Mutasd meg, hogy az élet minden örömét szívesen élvezed! Így lesz teljes az érzéki élmény!
 

Halak (Február 20. – Március 20.)
A legjobb formádat hozod, s szinte figyelned sem kell a külsődre, talán a legszebb, akkor vagy, ha természetesen sminkeled magad, s egyszerűen öltözöl. Ám igaz, hogy túlságosan sok időt töltesz a munkahelyeden, s könnyen elképzelhető, hogy itt bonyolódsz bele a flörtbe. 

Hol találhatod meg a szerelmet? Hajlamos vagy arra, hogy a munkahelyeden éld a szerelmi életedet, de jobb lenne, ha inkább többet járnál szórakozni!  

Csábítási trükk: Semmilyen trükkre nincs szükséged! Vonzod magadhoz az új szerelmi partnereket.


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 187648 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x