HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-23
Címlap / Ezotéria / A csábítás rejtelmei - Módszerek jegyek szerint!

A csábítás rejtelmei - Módszerek jegyek szerint!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-23

A tavaszi energiák benned is megpendítik a szerelem húrjait? Esetleg még félsz tőle, vagy bizonytalan vagy? Beavatunk a csábítás rejtelmeibe, hogy vonzerődnek teljes birtokában légy! Asztrológusunk összeállítása 2008 tavaszára a HarmoNet olvasóknak!  

 

A Kostól a Szűzig - a zoodiákus első 6 csillagjegyének szerelmi esélyei, csábítási trükkjei:

Kos (Március 21. – Április 20.)
A szerelem hónapjában nagyon szerencsés adottságokkal rendelkezel majd. Nőies és vonzó leszel, s ha elég merész vagy, akkor semmi más dolgod nem lesz, mint kiválasztani a flört partneredet. Kivételesen ne ronts ajtóstól a házba, hagyd, hogy meghódítsanak. Persze azért megfelelő jeleket küldhetsz a kiszemelt férfiúnak, hiszen a flörtölésben te egyébként is nagyon ügyes vagy!

Hol találhatod meg a szerelmet? Nem kell különösebben keresgélned, inkább csak azt kell eldöntened, hogy elfogadod-e az új kapcsolat lehetőségét.

Csábítási trükk: ha úgy érzed, hogy elérkezett a szerelem napja, akkor sminkeld az ajkaidat fényesen csillogóra, lehetőleg világosabb árnyalatú szájfénnyel.

Bika (Április 21. – Május 20.)
Érzékeny hangulatban leszel, olyan szerelemre vágysz, amely titokzatossággal, romantikával bűvöl el. Azt szeretnéd, hogy új kedveseddel egészen egymásra tudjatok hangolódni, nemcsak testi, hanem lelki értelemben is. Törekedj az igényes partnerválasztásra, sőt arra is, hogy lelki síkon megfelelő párt spirituálisan is vonzhatsz magad mellé!

Hol találhatod meg a szerelmet? Olyan helyeken, ahová az intelligens, érzékeny emberek járnak. Művésztársaságokban, ezotériás klubokban, előadásokon.

Csábítási trükk: A női láb mindig nagyon vonzó volt a férfiak szemében. Viselj olyan cipőt, amely előnyösen emeli ki a lábaid vonalát!

Ikrek (Május 21. – Június 21.)
Végre magad mögött hagyod a gondolataidat, s az érzelmeidre koncentrálsz. Talán túlzásba is viszed az érzékenységet, egyenesen szentimentális hangulatba kerülhetsz. Ha netán eszedbe jut felhívni a régi szerelmedet, akkor emlékeztesd magad arra, hogy az ilyesmi csak ritkán hoz boldogságot.

Hol találhatod meg a szerelmet? Sétálj egy nagyot a Margit szigeten. A víz jelenléte segít abban, hogy új kapcsolatot találj.

Csábítási trükk: Emeld ki a bokád ívét egy csábító bokalánccal. Ehhez már csak egy magas sarkú szandál kell!

Te milyen jegyű vagy? Fórumozz velünk! >>

Akarsz még több horoszkópot? >>

Rák (Június 22. – Július 22.)
Könnyen lehet most barátságból szerelem az életedben. Előfordulhat, hogy egy buli alkalmával, - főleg, ha néhány pohárral többet fogyasztottál a kedvenc italodból, mint kellene – az egyik régi barátod ágyában találod magad. Ne pánikolj, inkább fontold meg, hogy komolyabban is vehetnéd Őt!

Hol találhatod meg a szerelmet? Bulikon, köteletlen baráti összejöveteleken, és minden olyan helyen, ahol érdekes emberek fordulnak meg.

Csábítási trükk: Nem kell a végzet asszonyának öltöznöd ahhoz, hogy észrevegyenek! Viselj színes, fiatalos ruhákat!

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)
A legjobb formádat fogod hozni a szerelem hónapjában, s talán az egész év során most leszel a legszebb! Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ki is élvezhesd a saját szépségedet, - törődj többet magaddal! A flörtben, pedig lásd meg a játék örömét! Készíttess valamilyen különlegességet magadra - sminktetoválás, gyönyörű műköröm, vagy egy jól irányzott plasztika sokat adhat neked!

Hol találhatod meg a szerelmet? Könnyen becsúszhat egy munkahelyi kaland. De az emlékezetes túlóra még bonyodalmakat is tartogathat!

Csábítási trükk: Hagyd, hogy valóban megküzdjenek a kegyeidért! Ne legyél könnyű zsákmány!

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Ha találsz egy olyan férfit, akiben bízni is tudsz, akkor hihetetlenül szenvedélyesen viselkedsz majd. Érzéki hangulatba kerülsz, s minden vágyadat egyszerre zúdítod rá új kedvesedre. Ne fogd vissza magad, hiszen ha csak fantáziálgatsz a szerelemről, akkor elszalasztod a pillanatot!

Hol találhatod meg a szerelmet? Egy buli is meghozhatja neked, de látsszon rajtad, hogy kapható vagy a flörtre!

Csábítási trükk: A külsődnek is mutatnia kell, hogy kész vagy a szerelemre! Viselj egy kicsit kihívóbb ruhákat!

Lapozz tovább, a cikk folytatódik ...
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[138920]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x