Elveszettnek érzed magad? - Agytréning modern Robinsonoknak...
Címlap / Ezotéria / Elveszettnek érzed magad? - Agytréning modern Robinsonoknak

Elveszettnek érzed magad? - Agytréning modern Robinsonoknak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-06

Egy könnyű, és gyors módszer, hogy megtaláld helyed az élet sodrában. Hogyan működik és kinek ajánlható az agytréning? Önkeresés, és őszinte beszélgetés magaddal. A nyeremény: egy kiváló eredmény. 

Kiknek ajánlott a Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia?
Robinson, a hajótörött egy lakatlan szigetre vetődik. Igazából négy lehetőség közül választhat. Az első: rábízza magát a végzetre és a jó szerencsére. A második: mindent megtesz a túlélésért. A harmadik: hogy rátalálhassanak, füst- és fényjeleket küld a közelben elhaladó hajóknak, repülőknek. A negyedik: minden tudását és erejét összeszedve hajót épít és a kezébe veszi a sorsát. A Tudományos Relaxációs Meditációs Technológia (TRMT) főként az utóbbi két lehetőségre szavazóknak javallott.

Napjaink szárazföldi Robinsonjait a bevezetőben elősorolt lehetőségek hasonlóképpen szólítják meg. Életünk bármely szakaszában szenvedhetünk testi-lelki hajótörést, amikor magunkra hagyatva a bajból kikászálódás első lépései, hozzáállásunk, a segítség szükségszerűségének a felismerése és elfogadása szabják meg újrakezdési esélyeinket.

HarmoNet tipp: Jobb és bal (melyik is?) - van megoldás >>

Négy attitűd
Sors bona, nihil aliud (Jószerencse, semmi más) – hangzik Zrínyi Miklós szállóigévé vált gondolata, amely egy sereget vezérlő hős esetében a hadi szerencse forgandóságát, a számtalan kiszámíthatatlan körülmény együtthatását – no meg az igazi államférfi józan szerénységét – egyesítve a végzetre bízza erőfeszítéseinek sikerét vagy kudarcát.
Számtalan történetet ismerünk, amikor az életösztön elképzelhetetlen kitartásra ösztökélte a szereplőket, s megmenekülésük öröme elhomályosította az örök kérdést: miért és hogyan kerültek abba megoldhatatlannak tűnő valamibe, amiből sikerült kievickélniük?
Aki életének fontos fordulópontján leküzdi addigi szemérmességét, s ráébred, hogy a változtatáshoz, saját sorsának megfordításához az arra hivatottak közreműködését kell kérnie, tüzet gyújt, hogy a lángok fénye és füstje segítségével megtalálja a számára nélkülözhetetlen hozzáértőket.
Korunk legesélyesebb Robinsonja pedig – eljutván az előbbi helyzetig – megérti, hogy az újrakezdésig elkerülhetetlen időt azzal tudja jócskán lerövidíteni, ha ő maga indul el megkeresni és fellelni a számára leginkább hatékony megoldást, eszközt, segítőt.

Mit kínál fel a TRMT?
A megoldást kereső megtorpanónak, bajba jutottnak segít önmagával szembe néznie (feltenni a döntő kérdést: hol a hiba a működésemben?), céljait megfogalmazni, energiáit mozgósítani, kapcsolatait rendezni, egy új viselkedéskultúrát elsajátítani és képviselni, s a továbbiakban megőrizni nem kevés munkával megszerzett eredményeit. Az egyetlen manapság ismert passzív relaxációs-meditációs technika, mely nem igényli az aktív együttműködésünket és akár alvás közben is teljesíti a feladatát.
A Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia a fény és a hang ősi relaxáló erejét ötvözi a komputeres csúcstechnika tudományával. Eredménye a meditációtól az öngyógyítás kiteljesítéséig vezet.
A TRMT a kihívásokra válaszoló személyiségek életformájaként megtanulható relaxációs-meditációs technológiája, melynek eszköze az audio vizuális stimulációs (AVS) berendezés. Hatása orvosi eszközzel (EEG) is követhető.

HarmoNet tipp: Szembeszállni a tanulási nehézségekkel >>

Önnek mit kell tennie?
Semmi mást, mint hogy kényelmesen hátradől egy masszázsfotelben: hozzáértő „kezek” lazítják megkeményedett izmait. Egy pihepuha takaró a védettség-érzést kelti fel Önben. Mindeközben halk zene szól.
A TRMT-alkalmazó elindítja a színek, fények, formák egyedi – mindenkinél más és más – kavalkádját. Az AVS-készülék szemüvegéből – a szem egészséges működését modellezve – fényjelek, fejhallgatójából pedig egyenletesen lüktető hangok ringatják el Önt és viszik egyre mélyebb, ellazultabb tudatállapotba.
Röpke percek múltával pedig, már az anyaméh biztonságát, a magzati lét lebegését, az időtlenség nyugalmát élheti át. Régi élményekkel kapcsolatos érzések futnak át az agyán, s a feltörő emlékek egészen az álmok birodalmáig vezetik.

Van tizenöt perce?
Akinek kedve támadt röpke ismeretséget kötni a TRMT-vel, szánjon rá negyed órát. A HarmoNet regisztrált olvasói ingyenesen kipróbálhatják a Harmónia Iskolában.
További információk >>

Kevevári M. Katalin

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3533 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x