Szerencsekörmök péntek 13-ra - asztrológusunktól a 12 csillagjegyre...
Címlap / Ezotéria / Szerencsekörmök péntek 13-ra - asztrológusunktól a 12 csillagjegyre

Szerencsekörmök péntek 13-ra - asztrológusunktól a 12 csillagjegyre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Milyen dísz tegyünk körmeinkre, ha szerencsét akarunk magunknak? A mai nap az asztrológia szerint is alkalmas a körmök díszítésére, sőt mivel a kezünk ma könnyebben felszívja a krémeket, így a kézápolásra is. Válasszunk csillagjegyünk szerint!  

KOS (Március 21. – Április 20.)
A Kosok általában egészséges, erős körmökkel születnek, s szeretik a hosszú, piros körmöket. Ha műkörmöt viselnek, akkor a díszítés lehet a piros, csillámos vég. Ez a fazon már nem kíván több díszítést, hiszen önmagában is eléggé feltűnő!
 

BIKA (Április 21. – Május 20.)
A Bikák imádják a természetességet, s ezért inkább a francia, vagy japán manikűrt részesítik előnyben. Ha műkörömre van szükségük, akkor szintén a francia változat jöhet szóba. Jó ötlet a szárított virág beépítése, ami natúr hatást kelt!

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Az Ikrek életmódjához az olyan köröm illeszkedik igazán, amivel nem kell sokat törődni. Nem is biztos, hogy lesz idejük órákat ülni a körmösnél. Itt a legjobb megoldás a saját körmüknek a megerősítése lesz. A díszítést tussal is megoldhatjuk.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
A Rákok érzékenyek, s így gyakran fordul elő náluk a körömrágás problémája. Leszoktató módszerként jó megoldás a műköröm. Legyen természetes, nem túl hosszú, natúr. A legjobb a díszítés nélküli francia köröm.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Az Oroszlánok igazi királynők, így biztos, hogy a kezeiken is nem mindennapi alkotást viselnek majd. Megengedheti maguknak, amit mások talán nem: feltűnő, hosszú, arany díszítésekkel ellátott körmöket.

HarmoNet tipp: Mutasd a körmöd, megmondják beteg-e a szíved >>

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A Szüzek nem keresik a feltűnést, így a körmeik is egyszerűek, természetesek lesznek. Nem szeretik a hosszú körmöket, s a műkörömtől is gyakran idegenkednek. A legjobb, ha japán manikűrrel erősítik meg a körmeiket.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A Mérlegek az elegancia hívei. Élnek, halnak a pasztell árnyalatokért. Némi csillogás belefér, s a francia műköröm is jól áll nekik. A fehér végeket díszíthetik rózsaszínben játszó csillámporral.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A misztikus lelkű Skorpiók különös igényekkel fordulhatnak a műkörmöshöz. Jól mutatnak a körmeiken a keleti motívumok, feng-shui jelek. A sötétebb árnyalatok is használhatóak a díszítéshez.

NYILAS (November 22. – December 21.)
A Nyilasok körmén jól mutatnak az igazi, romantikus díszítések. A francia végű műkörmöt remekül kiegészítik a porcelán virágok. Különösen jól állnak nekik a lila virágfüzérek!

HarmoNet tipp: Körömápolás felsőfokon >>

BAK (December 22. – Január 20.)
A Bakoknak a legfontosabb, hogy praktikus legyen a körmük, s ne akadályozza őket a napi munkájukban. Ha műkörmöt viselnek, akkor az ne legyen túlságosan hosszú és hivalkodó. Sokszor nem is kérnek díszítést a körmeikre.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A Vízöntőknek minden megengedett, ami extrém. Az egymáshoz hagyományosan nem illő színeket is lehet kombinálni. Nem ritka, hogy méregzöld körmöket kérnek, extra mennyiségű, szokatlan kombinációjú dísszel.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
A Halak a finom díszítéseket keresi, s nem hord túlságosan hivalkodó műkörmöt. A kék iránti vonzalma itt is megjelenhet, jó ötlet a csillámos, világoskék végű műköröm építése, néhány fehéren csillogó kis kővel kombinálva.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 33452 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x