Mit jelent a sérülésed? Üzenetek tudatalattidtól; sebek,...
Címlap / Ezotéria / Mit jelent a sérülésed? Üzenetek tudatalattidtól; sebek, karcolások, törések

Mit jelent a sérülésed? Üzenetek tudatalattidtól; sebek, karcolások, törések

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

A tudatalattid kommunikálna, te meg nyafogsz, nyavalyogsz. Egyértelmű jelzéseket küld, te pedig nem fogadod, soha nem hallgatsz rá: hé, haver, állj meg, pihenj le! - ilyenkor kicsit erőteljesebben mondja. Rosszul veszed be a kanyart, rosszkor nyomod a féket. Mit jelent a sérülésed, mire figyelmeztet? Vedd észre a jeleket, még időben!  

Az érzékelésed hibás, és bizony bajba is kerülhetsz. Olykor jelképes sérülést szenvedsz, nem fáj csak koccan, karcol, máskor egészen súlyos, a kórházig meg sem állsz és lehet akár több hét, vagy hónap is a lábadozás.

Mindig minden sérülésed téged tükröz, a saját tudattalanod jelnyelve ez feléd, hogy kommunikáljon tudatos részeddel, veled, aki e cikket olvassa. Minden életkorodban vannak nehézségek, vannak olyan terhek, amik alatt könnyű megroppanni, ha nem követjük a saját testünk kéréseit és igényeit. Mindig épp az akutális élethelyzetnek megfelelő döccenőkhöz érsz. Sokszor a problémák megismétlődnek. Kicsivel kezded és naggyal folytatódik. Mire figyelmeztet a sérülésed, mit mond, mit jelképez számodra? Olvasd ki saját tested jeleiből és élj nyugodtabban, tudatosabban, hogy biztonságban légy, hogí egészséges maradj, és hogy életed mindig teljes legyen.

Zúzda-jósda mindenkinek!


Mi számít jelnek? Természetesen ha az utcán a lábadra lépnek még nem jel, kivéve, ha naponta tízszer ismétlődik ez meg, akkor vizsgáld a láb területét. Minden kis karcolást nem kell feljegyezned, de az erősebb sérüléseket, főleg, ha ismétlődnek, naponta visszatérnek érdemes megfontolnod. Ha komolyabb nyomot hagy, vagy ha nem is emlékszel rá, de óriási kék folt éktelenkedik rajtad.

Ha megfejtetted, hogy tested mely része vált érzékennyé, vagy ha már régen nem történt - szerencsére - ilyesmi, de emlékszel még a legutóbbira megvizsgálhatod, mi lehet a probléma, hogy azután felkészültebb legyél, figyelhess önmagadra, szükségleteidre, és boldog életet élhess! Lássuk a testrészek üzenetét.

Kattints a képre és nézd meg a jelentését! 

Fej

Törzs

Lábak

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 52497 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x