A Lila Harmónia
Címlap / Ezotéria / A Lila Harmónia

A Lila Harmónia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-28

Mindig felbukkannak az ezós piacon meghökkentő dolgok – amik aztán azon buknak el, hogy nem kerül mögéjük kutatás, és nincs bizonyíték arra, hogy mitől is múlt el minden második ember rákja, vagy minden első agydaganata. A nagyszerű cucc aztán a tudomány oltárán áldozatként ontja vérét. Ám most kivételesen vannak tudományos bizonyítékok is, még ha a dolog lilának tűnik, nem is kicsit. 

A Lila Harmónia Lemez - Harmóniát ébreszt a vele kapcsolatba kerülő környezetében
A feltaláló, Ralph Bergstresser, 1912-ben született az Egyesült Államokba bevándorolt német szülők gyermekeként. Rendkívül érdekelte a szabad energia, vagy, ahogy ma a tudományos körökben nevezik, a nullponti energia. Gondosan tanulmányozott mindent, amit Nikola Tesla kísérleteiről írtak, és részt vett számos Tesla előadáson. Egy alkalommal be is mutatták őket egymásnak és a szabad energia iránti érdeklődésüknek köszönhetően azonnal barátok lettek. Az elkövetkező 20 évben számos beszélgetést folytattak a szabad energia megcsapolási eljárásának lehetőségeiről. Tesla halála után – a feltaláló hátrahagyott feljegyzései nyomán -Bergstresser megfejtette a Lila Harmónia Lemezekben lévő alumínium szerkezeti átalakításának titkát. 

Energia a negyedik dimenzióból – ettől gyógyít a Gangesz vize is
Bergstresser úttörő szerepet játszott a gyógyító energia felfedezésében is, amikor Indiában járt: Magyarázatot talált arra, hogy miért pont a Gangesz vizének van gyógyító ereje. India őslakossága évezredeken keresztül használta a Gangesz vizét gyógyításra. Több gallonnal tároltak a Gangesz vízéből a calcuttai egyetemen, több mint fél évszázadon át, és még mindig teljesen baktériummentes maradt. Mi okozza a víznek eme fantasztikus gyógyító erejét?

A víz egyik mellékfolyója a Himalája magaslataiból ered. Ott a légkör olyan tiszta, hogy a hegyet és hótakaróját az Univerzum egy magasabb kozmikus energiája bombázza. Ez a 4. dimenzióbeli energia megváltoztatja azoknak a szikláknak az atom- és molekulaszerkezetét, amelyek ezeket a nagyszerű hegyeket alkotják, átalakítva ezzel a hó és az alatta lévő vizek kémiáját. Ez a kémiai változás adja hozzá az életerő energiát a vízhez, ami a víz részévé válva okozza a Gangesz folyó csodálatos gyógyításait. Ennek a jelenségnek a kulcsa ma már ismert és felhasználják a Lila Harmónia Lemez gyártása során.  Bergstresser, aki egy halom metafizikai könyv szerzője volt, 1998-ban halt meg 86 éves korában.   


Tapasztalt felhasználók javaslatai:
 • Ha kevés idő maradt az alvásra, helyezzük éjszakára a fejünk alá a Lila Harmónia Lemezt. Bár van, aki el sem tud aludni a Lila Harmónia Lemezek energiájától. Ez úgy tűnik, személyenként eltérő, és az egyénnél is változik az idő haladtával.
   
 • Egy pohár csapvizet a Lila Harmónia Lemezre téve 10 percen belül lágy, tiszta ivóvizet kapunk. A locsolókanna vize egy egész éjszaka alatt töltődjön a Lila Harmónia Lemezen. A ciszternában tárolt víz és a medence, tavacska,  akvárium vize tovább marad tiszta, ha benne tároljuk az erre a célra készített Lila Harmónia-rudacskát.
   
 • Az étel ízletesebbé válik a hatására - "asztali áldást mond az ételünkre", ha pár percre a Lila Harmónia Lemezre helyezzük a vacsoránkat. Az élelmiszeradalékok és műtrágyák káros hatását semlegesíti, hiszen hallottunk már róla,  hogy bizonyos emelkedett tudatállapotban a mérget is semlegesíteni lehet, nem fog ártani. A tudatunk műve ez, és most itt a segítség a tudat felébresztésére.
HarmoNet tipp: Budapest lesz Európa agya >>

RENDEZŐDÉS. Ez a titok
A rendeződés elve minden fizikai működést leegyszerűsít, energiát takarít meg. Így logikus és hihető, hogy a robbanómotoros gépjármű üzemanyag adagolója közelében elhelyezett Lila Harmónia-cső 10-15%-os fogyasztáscsökkenést eredményezhet, emellett lassabban koszolódnak a szűrők, csendesebb a motorzaj, hosszabb a motor élettartama.

 • A hűtőszekrényben ugyanazon a fokozaton mérhetően pár fokkal hűvösebb lesz, és az ételek napokkal tovább frissen maradnak, az erős szag eltűnik.
Egy meghökkentő dolog: a nyers hús és hal nem reagál a Lila Harmónia Lemez hatására!
 • Háziállataink vitálisabbak és egyben nyugodtabban viselkednek a közelükbe helyezett Lila Harmónia Lemez hatására. Nyakörvre erősítve, tányér alá téve alom mellé helyezve javasolják.
   
 • Az égések, vágások és különböző fájások a szövetek rezgésszintjének csökkenését vonják maguk után. A lemezeket körülvevő erőtér azáltal segít felgyorsítani a gyógyulást, hogy a sérült területet visszajuttatja a normális rezgésállapotba.
   
 • Egy idő után rendszeres viselés mellett emeli a személyes energiaszintet és védelmet nyújt az elektroszmogtól, amit a minket körülvevő környezet berendezései (például: számítógép, TV, neonvilágítás, mobiltelefon...) termelnek.
   
 • A lemezek életerő-tere mű szeresen is mérhető (erről bővebben Linda Goodman Star Signs című könyvében olvashatunk, valamint azt írja, hogy a Lila Harmónia Lemezek képesek hatással lenni egy személyre azon keresztül is, ha egy róluk készült fényképet arccal lefelé a lemez felületére helyezünk). 

HarmoNet tipp: Akarsz magadnak új arcot? Az orvostudomány bizarr szenzációja >>

Az egyik legkülönlegesebb eszköz az energiaszintem növelésére, amit valaha találtam, az a Lila Harónia Lemez. Nem vagyok oda az ilyen bigyókért. Láttam már az összest és szinte egyet sem használok közülük. Az egyetlen, amivel kivételt teszek, az a Lila Harmónia Lemezek használata, amivel bizonyára már sokatok találkozott. Ez tulajdonképpen egy szabad-energia lemez. A Lila Harmónia Lemez nemcsak megtisztítja az ételt a negatív energiáktól és az olyan káros szermaradványoktól, mint a rovarölő szerek, de egyúttal energetizálja is az ételt. Ma már minden ételemet erre teszem, és folyamatosan le vagyok nyűgözve. Nem számít milyen az étrended, ha használod a Pozitív Energia Lemezeket, garantáltan megkapod a szükséges pozitív energiát.” (idézet Joshua Stone „Beyond Ascension” című könyvéből)

Birgés Dorka
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6603 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x