Hogyan küzdj meg a depresszióval? Biztos módszerek jegyek...
Címlap / Ezotéria / Hogyan küzdj meg a depresszióval? Biztos módszerek jegyek szerint!

Hogyan küzdj meg a depresszióval? Biztos módszerek jegyek szerint!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Őszi mentális melankólia. Mitől leszel depis és mi a legjobb gyógyír a lehangoltságodra? Mit kell változtatnod ebben az időszakban és hogyan csináld? Depresszió körkép csillagjegyek szerint.  

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ami depresszióssá tehet: Ha úgy érzed, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás, s hiábavalóak az erőfeszítéseid, akkor nagyon magad alá kerülhetsz. Szerencsére hamar kilábalsz a mélabúból.
A legjobb gyógyír: Számodra mindig a sport jelenti a testi, lelki egészség forrását. A tél arra is alkalom lehet, hogy magasabbra tedd a mércét a sportteljesítményekben!

Ne tedd!
Mivel türelmetlen alkat vagy, hajlamos vagy a kapkodásra, szétszórtságra. Ne hagyd, hogy széthulljon a napod, tervezz alaposabban! 

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Ami depresszióssá tehet: Akkor kerülsz magad alá, ha egzisztenciálisan érzed bizonytalannak az életedet. Ha bizonytalan a munkahelyed, az egyenes út lehet a depresszió felé.
A legjobb gyógyír: Érzéki ember vagy, testi irányultsággal, így az erotika is nagyon fontos számodra. Egy izgalmas szerető remek ellenszere a lehangoltságnak!

Ne tedd!
Ne számold át minden nap, hogy mennyi tartalékod van. Elég, ha hetente egyszer áttekinted a pénzügyi helyzetedet! 

IKREK (Május 21. – Június 21.)
Ami depresszióssá tehet: Ha elszigeteltnek érzed magad, s kénytelen vagy „légüres térben” létezni, akkor teljesen elveszítheted az életkedvedet. Ilyenkor már csak a régi barátok segíthetnek.
A legjobb gyógyír: Kiállítás, mozi, színház, minden mennyiségben. Ennek megvan a haszna, hogy új kapcsolatokat köthetsz!

Ne tedd!
Ne próbáld meg a hangulatodat egy kis munkahelyi pletykálkodással feldobni. Ez súlyos bonyodalmakhoz vezethet! 

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Ami depresszióssá tehet: Ha egyedül érzed magad, vagy a családodban történnek számodra nehezen feldolgozható változások, akkor a mélypontra kerülhetsz. Ilyenkor sértettnek és csalódottnak érzed magad.
A legjobb gyógyír: Fogj hozzá a lakásod újjávarázsolásához. Varrj függönyöket, készíts vidám lakás kiegészítőket.

Ne tedd!
Ne manipuláld érzelmileg a családtagjaidat, hiszen akkor megromlanak a fontos kapcsolataid.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Ami depresszióssá tehet: Ha nem figyelnek rád, és senkinek sincs szüksége a szakértelmedre, segítségedre, akkor megkeseredetté válhatsz. Ilyenkor hajlamos vagy „leírni” a munkahelyedet, vagy akár a családtagjaidat is.
A legjobb gyógyír: Neked a kreatív hobby a legjobb megoldás a depresszió leküzdésére. Szerencsére nem tart sokáig a lehangoltságod.

Ne tedd!
Ne kezdj féktelen vásárolgatásba, hiszen kimerülhetnek anyagi kereteid. Egy kis luxust megengedhetsz magadnak, de az értelmes határokon belül!

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
Ami depresszióssá tehet: Ha túl sok minden változik meg hirtelen az életedben, s úgy érzed, hogy káosz uralkodik rajtad, akkor nagyon kétségbe esel. Főleg, ha remény sincs arra, hogy rendbe tedd az ügyeidet.
A legjobb gyógyír: Lassíts egy kicsit! Törődj többet hétköznapjaid minőségével. Sétálj nagyokat, s táplálkozz egészségesen!

Ne tedd!
Ne vállald el a munkahelyedet három ember munkáját! Ne intézz el mindent családtagjaid helyett! 

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Ami depresszióssá tehet: Nagyon mellbe vág, amikor kiderül, hogy párod mégsem az, akinek hitted… Ilyenkor kiderül, hogy a rózsaszín cukormáz alatt nem is olyan finom a torta.
A legjobb gyógyír: Vegyél részt aktívan a társasági életben. Érezni fogod, hogy Te vagy a baráti kör lelke.

Ne tedd!
Ne hazudj tovább magadnak, és ne akard meg nem történtté tenni, amiben részed volt. Viseld elegánsan a rosszat is!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Ami depresszióssá tehet: Amikor úgy érzed, hogy nem rajtad múlik, hogy miként alakul a sorsod, akkor iszonyú mélyre zuhanhatsz. Ha sikerül kikecmeregned a gödörből, akkor sokkal gazdagabban térsz vissza.
A legjobb gyógyír: Az önismeretet neked találták ki. Jól jöhet a hagyományos terápia is, de a pszichodráma is csodát tehet!

Ne tedd!
Ne akard erőszakosan és kényszeresen kézben tartani az életedet. El kell fogadnod, hogy néha nem rajtad múlik!

NYILAS (November 22. – December 21.)
Ami depresszióssá tehet: Nagyban gondolkodsz és tervezel. Amikor a légvárak összeomlanak, s kiderül a puszta realitás, akkor nagyon elkeseredhetsz. Ilyenkor a legjobb, ha beismerjük, hogy tévedtünk.
A legjobb gyógyír: A tanulás számodra kikapcsolódást jelenthet. Nem is beszélve arról, hogy mindig sikerélményed van, amikor tanulsz!

Ne tedd!
Ha összeomlik a kártyavár, akkor ne kreálj helyette azonnal újat. Inkább nézd meg, hogy mit hagytál ki a számításból.

BAK (December 22. – Január 20.)

Ami depresszióssá tehet: Túl sok munka, túl sok fegyelem és rengeteg felelősség. Mindebben sikeres lehetsz, de ez nem jelenti azt, hogy boldoggá tesznek. Ha semmi más nincs az életedben, akkor jön a lehangoltság.
A legjobb gyógyír: Keress olyan elfoglaltságokat, amelyek csendes, elvonult tevékenységre adnak lehetőséget. Jól jöhet egy kézműves hobby.

Ne tedd!
Ne menekülj a magánéletbeli gondok elől a munkádba. Ha munkamániássá válsz, akkor tönkremennek a kapcsolataid!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Ami depresszióssá tehet: Ha rájössz, hogy túl rövid pórázon tartanak, s nem tudsz szabadulni, akkor lehangolttá válhatsz. Kiborulhatsz, ha egy szürke reggelen ráébredsz, hogy már régen nem vagy húszéves.
A legjobb gyógyír: Biztosíts magadnak időt, amely csak és kizárólag a tiéd. Ilyenkor csináld azt, amihez csak kedved van.

Ne tedd!
Ne kuszálj össze mindent magad körül! Ne ess „kapuzárási pánikba”, hiszen elveszítheted, ami igazán fontos!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
Ami depresszióssá tehet: Ha túl sok rajtad a teher és mindent egyedül kell megoldanod, akkor a menekülés útja lehet a depresszió. Ez elég indok arra, hogy kivond magad a felelősség alól.
A legjobb gyógyír: Számodra a művészet hozhatja meg a lelki nyugalmat. Iratkozz be egy festő körbe!

Ne tedd!
Ne sajnáltasd magad lépten-nyomon! Ha így teszel, akkor családtagjaid és munkatársaid nem vesznek majd komolyan! 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 27452 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x