Sztárok és csillagok: Gwyneth Paltrow a párfüggő Mérleg...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Gwyneth Paltrow a párfüggő Mérleg

Sztárok és csillagok: Gwyneth Paltrow a párfüggő Mérleg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Bájos és visszafogott, mindemellett nagyon keményen kapcsolatfüggő. Kedvesének rövid póráz és érzelmi túlkapások járnak ki, de végtelenül szeret és mindenkit lenyűgöz szépségével. Gwyneth a fitness guruja is egyben, életmód tanácsokat ad, és rajongói köröket szervez. Ismerd meg élete titkait és megerősödésének kulcsát. 

Gwyneth Paltrow
Született: 1973. 09. 28.
Csillagjegy: Mérleg


Sztárnak született?

Művész családba született, apja producer volt, édesanyja, pedig színésznő. Így kézenfekvőnek tűnt, hogy éljen a lehetőséggel, és Ő maga is a művészvilág felé orientálódjon. Ebben segítségére volt igazi Mérleg bája is, ami finom eleganciával, szexi külsővel ajándékozza meg, ami mentes a hivalkodástól. Éppen a visszafogottsága és a tökéletessége a legfőbb vonzereje. 

Játszott a Hetedik c. filmben, de egy Oszkár is a birtokában van, a Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért.  

„Szerelem sötét verem…”
A szerelmi életben nem mindig volt sikeres, hiszen igazi Mérleghez híven sokáig halogatta a problémák rendezését. A Brad Pittel való kapcsolatának a férfi vetett véget, egy idő után sokallta a rövid pórázt. Ben Affleck szerelme kiváló terápiának bizonyult, de a szerelem lángja hamar kihűlt.

A Mérlegek nem sokáig bírják párkapcsolat nélkül, így a sort a konzervgyáros Chris Heinz folytatta, s még néhány jelentéktelen kaland, amelyek csak félmegoldásnak bizonyultak.

A tartós megoldást Chris Martin zenész jelenti, akitől immár két gyermeke is született. 
A családi élet szárnyakat adott neki, s igazi Mérleg-ínyenchez méltóan a főzésre is rákapott. Olyannyira, hogy a házi kenyerek fatüzelésű kerti kemencében készülnek. Hogy a főzés örömeit másokkal is megossza, a színésznő saját életmód oldalán látja el tanácsokkal a háziasszonyokat.

Emellett fitness DVD-t is tervez, rengeteg Pilates és jóga gyakorlattal. Rajongóival is megosztaná, hogy miként őrizte meg szexi alakját két baba után is. 

HarmoNet tipp: Híres Mérlegek: Görög Zita - Hogyan valósította meg csillagjegyéből fakadó személyes feladatát? >>

Mi lapul a rózsaszín cukormáz alatt?
Bizony a sztárokat is utoléri a szülés utáni depresszió, aminek megoldásában a színésznő egyik legjobb barátnője, Madonna segített.

„Ő, pedig valahogy meg tudta értetni velem, hogy ez a szülés utáni depresszió igazából egy lehetőség arra, hogy változtassak rajta, ahogy élek és amerre haladok.”

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4965 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x