Angyalkommandó
Címlap / Ezotéria / Angyalkommandó

Angyalkommandó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Angyalokon taposunk. Éppen róluk beszélünk a barátnőmmel - összevigyorgunk, s megyünk tovább. Angyalkommandó - hirdeti a betonra festett kép. Olyan, mint a "rendőrlámpa" gyalogosa, csak ennek szárnya van. Meg felirata, egy kicsit hülye szöveg: angyalkommandó - olyan, mint az "antiszociálisok klubja". Paradoxon, de ettől bájos. Kinek jut eszébe angyalokkal kommandózni? 

Utánakeresek a neten…
Azonnali siker – és nem csupán rutinomnak köszönhetően. Az angyalokon edződött ezoterikus tanokon érlelődött elme elcsodálkozik: nahát – ez is lehetséges?

Harci különítmény bohókás jelmezben
http://angyalkommando.freeblog.hu/ ). Jópofa célok, művészi „pecsvörk”. Ezoterikus szinglik és anyukák kezdeményezése holisztikus összefogásra. Kedves angyalka jelmezek, ártatlan ténykedés. Harc a békéért – már megint paradoxon. (Sőt PARA(normális)doxon.) Ők szervezték a „Tarka magyart” is. Úgy tűnik, a bájosan elbénázott elnevezések jóindulatú kis csapatával találkoztunk. Valószínűleg hittant is, bioszt is egy jóképű királyfiról való álmodozás közben hallgattak a csajok, s ami igazán érdekelte őket az inkább az ezotériák ezüst-haloványlila, angyalszárnyú világa. Oda tényleg el lehet menekülni a valóság elől.

Mi szeretjük az angyalokat
Tényleg. Jó fejek – óvnak, vigyáznak ránk. Még az angyalos előadásokon róluk hallott túlkapásokat is elnézik nekünk, halandóknak, sőt az efféle angyalkodást is bölcs derűvel szemlélik. Szelíd népség – tiszta szerencse, hogy nem kedves rokonaikat, a Hurikat hívták életre, ők állítólag jóval kevésbé békések, viszont sokkal szexisebbek a mi angyalkáinknál. Bár ha az ószövetséget nézzük, bizony vannak ott angyalok pallossal is – bizony mondom néktek, lehet, hogy egyszer egyikük megunja a nevükkel való szórakozást és odasederint egyet. Mondjuk pallossal.

„Az Angyalkommandó békés eszközökkel küzd, minden kisebbséget ért igazságtalanság, megalázó kirekesztés és a megfélemlítés bármilyen formája ellen. Az Angyalkommandó lelkiismeret, támasz és együttérzés, szolidáris megnyilvánulás MINDENHOL, ahol szükség van rá.. Az Angyalkommandó része az Összefogás az Erőszak Ellen mozgalomnak.” – írják.

HarmoNet tipp: Gerillakertészet - Növényültetés tilosba! >>

A kezdeményezés jó, az egész amolyan igazán magyaros. Botorkán bájos, szerencsétlenkedős, de jóakaratú. Reméljük, megtalálják a hangjukat ezek a csajok, és legközelebb a magyartarka tehénke public relation-je helyett az emberiség sokszínűségét sikerül majd hangsúlyozniuk.

Az Angyalkommandó továbbra is várja a hasonlóan gondolkodókat, s lehetőségeihez mérten véleményt nyilvánít a civil szférát közelről érintő közügyekben, s tiltakozik minden, a kisebbségek ellen irányuló megnyilvánulás ellen.


„Félre innen buta veréb, ne taposd a körmöm hegyét”.
Persze, ha tovább gondolkodunk, ez a filozófia messzire vezet. Kihez képest ki a kisebb, mennyivel, és ki az a nagy, aki a kicsit bántja? A lányom egyik kedvenc gyereknótáját idézi ez az egész: „félre innen buta veréb, ne taposd a körmöm hegyét”. Vajon a kicsi mennyire tudja felbosszantani a nagyot, s nagyságban rejlő lomhaságot vajon tudja-e ellensúlyozni a kisebbségben rejlő mozgékony helyváltoztatás?

Kíváncsian várjuk, hogy sikerül kimaradniuk a politikából, és megmaradni amellett, amit a zászlajukra tűztek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6369 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x