Sztárok és csillagok: Csányi Sándor - a legszexibb magyar...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Csányi Sándor - a legszexibb magyar celeb

Sztárok és csillagok: Csányi Sándor - a legszexibb magyar celeb

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Tűzoltó leszek, katona, s vadakat terelő juhász. Vagy színész és mind egyszerre. Valahogy így került a reflektorfénybe Sándor, aki azóta is a nők bálványa. Hogyan jutott fel a csúcsra és mi segítette ebben. A Nyilas, aki mert nagyot álmodni! 

Született: 1975. december 19.
Magassága: 178 cm
Szeme: barna
Csillagjegye: Nyilas 


Színes egyéniség…
A Nyilasokban erős az érdeklődő hajlam, nagy kalandvággyal rendelkeznek. Csányi Sándor már gyerekkorában tudta, hogy színésznek teremtette az ég. Vonzónak találta, hogy így sokféle szerepbe bújhat bele.

„Már óvodás koromban kérdés volt: rendőr, cowboy vagy csillagász legyek-e? Ha színész leszek, minden leszek – gondoltam.”

Nyilas hite segítette a tanulmányaiban, - elsőre nem vették fel a Színművészeti Főiskolára, de kitartott, majd negyedszerre nyert felvételt. 

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Fábry, a hatásvadász fanatikus >>

Példamutatás…
A Nyilasok általában hisznek abban, hogy példamutatással befolyásolhatják a világ folyását. Ilyenkor nagyobb áldozatokat is felvállalnak. Sándor is így tett, amikor Afrikában utazgatott, s adományokkal támogatta a Magyarországi szomáliai menekültek családját. Végül megtámadták, s csak úgy tudtak megmenekülni, ha minden pénzt odaadtak. Az eset nem törte le a hitét, - dokumentumfilm is készült az útról, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a segítő szándék fontosságára.
Sándor „örökbe fogadott” egy négyéves gyermeket, akit havonta négyezer forinttal támogat. 

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Keleti Györgyi - szexi kisugárzás mesterfokon >>

Temperamentum…

Sándor idén is megnyerte a „legszexibb celebpasi” címet, s ez Nyilas temperamentumának és kisugárzásának köszönhető. A Szombat esti lázban Práger Kittyvel táncol. A Nyilasok híresek a hangulataikról, akár látványos dührohamokat is produkálhatnak. Ugyanilyen intenzíven mutatják ki az örömüket is. Kitty szerint Sanyi nem mindig jó kedvű, nagyon maximalista, és ha valami nem megy, akkor hajlamos kiborulni.

„Ha egy kicsit elkezdek hisztizni, akkor foglalkozni kell velem, azt egy kicsit komolyan kell venni, és ha kihisztiztem magam, akkor mehet minden tovább.” - mondja a színész.

Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5423 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x