Sztárok és csillagok: Steven Spielberg, az álmodó - Ismerd...
Címlap / Ezotéria / Sztárok és csillagok: Steven Spielberg, az álmodó - Ismerd meg merészségét!

Sztárok és csillagok: Steven Spielberg, az álmodó - Ismerd meg merészségét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Egy ember, aki minden más embertársánál merészebbet mert álmodni. Legyen szó a világűrről vagy a Földről. Egy férfi, aki belül örök gyerek marad, míg tapasztalatai ezreknek okoznak örömet és tanulságot. A szakma legnagyobb neve és az ötletek kifogyhatatlan mestere. Honnan ered az ihlet és mitől lett Spielberg korának ünnepelt kreatívja? 

1946. december 18.
Csillagjegye: Nyilas 


Született zseni…
13 évesen szüleitől kapta meg az első kameráját. Rövidesen elkészítette első kisjátékfilmjét. 1965-ben beiratkozott a Kaliforniai Egyetem rendezői szakára, ám három évvel később abbahagyta a tanulmányait. A Nyilasok általában követik az álmaikat, így ez nem akadályozta meg abban, hogy folytassa a filmezést. 20 évesen minden reggel bejárt az Universal Pictures stúdióba dolgozni, úgy, hogy valójában nem dolgozott ott. Egyszerűen elfoglalt egy üres íróasztalt, és úgy tett, mintha a cég munkatársa lenne. Hamarosan kapott is egy asszisztensi megbízást.

A 70-es években indult a mozi világa felé, 1975-ben mutatták be a Cápát, 1977-ben, a Harmadik típusú találkozásokat. Az E. T., valamint az Indiana Jones sorozat a 80-as évek termékei, és soha nem látott sikert arattak. 

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Leonardo DiCaprio - a végzetesen szexi Skorpió titka >>

Későn érő típus…

A Nyilasok negyven felé érnek be igazán, Spielberg 38 évesen nősült meg először, majd válása után, 45 évesen másodszor. Összesen hét gyermeke van, ebből négy saját, három, pedig örökbefogadott.

Kiderült, hogy asperger szindrómája van, - az autizmus enyhe formája. Ez általában átlag feletti intelligenciával jár, de a társasági érzék fejletlenebb, s az érzelmi érés későbbre tolódik ki.

HarmoNet tipp: Sztárok és csillagok: Csányi Sándor - a legszexibb magyar celeb >>

A fejlett Nyilasok toleránsak és nyitottak.
Feleségével együtt 100.000 dollárral támogatták a melegházasságok ügyét, hogy megakadályozzák az azonos neműek házasságának betiltását. 

Munkássága elismeréseként asteroidát neveztek el róla. 
 
Kunsay Melinda
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3930 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x